Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-04-24@18:30:46 GMT

تاریخچه شرکت تویوتا +عکس

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۰۶۴۳۳

تاریخچه شرکت تویوتا +عکس

موسس شرکت تویوتا، ساکیچی تویودا در سال ۱۸۶۷ متولد شد. سال ۱۸۹۰ ماشین چوبی بافندگی تویودا را اختراع کرد. در سال ۱۹۰۶، دستگاه بافندگی برقی و در سال ۱۹۲۴ دستگاه بافندگی چرخشی ساخته شدند. به گزارش جنوب نیوز، شرکت‌های تویوتا در سال ۱۹۲۶ توسط ساکیچی تویودا تاسیس شد. هدف از تاسیس شرکت فروش ماشین‌های بافندگ ی اتوماتیک بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماشین‌ها توسط خود ساکیچی اختراع شده بود.

در سال‌های بعد، مجموعه شرکت‌های تویوتا کار خودش را گسترش دادند و وارد حوزه ماشین‌های نساجی، خودرو، وسایل نقلیه مثل موتور، موتور ماشین و کمپرسورهای تهویه هوای خودرو شدند. در این مطلب با تاریخچه شرکت تویوتا آشنا می‌شویم.

تاریخچه زمانی اتفاقات در شرکت تویوتا

موسس شرکت تویوتا، ساکیچی تویودا در سال ۱۸۶۷ متولد شد. سال ۱۸۹۰ ماشین چوبی بافندگی تویودا را اختراع کرد. در سال ۱۹۰۶، دستگاه بافندگی برقی و در سال ۱۹۲۴ دستگاه بافندگی چرخشی ساخته شدند. ساکیچی تویودا اختراعاتش را تکمیل می‌کرد و هر سال ویژگی‌های جدیدی به آن اضافه می‌کرد.

در سال ۱۹۲۶، مجموعه شرکت‌های تویوتا با نام تویودا اتوماتیک لوم ورکس شروع به کار کرد. تولید و بازاریابی دستگاه بافندگی تویودا از همان زمان شروع شد. در سال ۱۹۲۹ اختراع دستگاه بافندگی به شرکت انگلیسی پلات برادرز فروخته شد.

بیشتر بخوانید

عکس/ کراس اوور الکتریکی سوبارو رونمایی شد

سال ۱۹۳۳ دپارتمان اتومبیل به شرکت‌های تویوتا اضافه شد و سال ۱۹۳۴ هم یک موتور اتومبیل ساخته شد. اولین نمونه ماشین تویوتا در سال ۱۹۳۵ تکمیل شد. سال ۱۹۳۷، دپارتمان‌های اتومبیل در شرکت تویوتا به دو بخش تفکیک شد.

سال ۲۰۰۱ سال مهمی برای این شرکت بود. اسم شرکت به Toyota Industries Corporation تغییر کرد. این شرکت در سال‌های مختلف محصولات متنوعی از جمله موتور و دستگاه تهویه خودرو هم تولید کرده است. ماشین‌های کورولا در سال ۱۹۷۱ تولید شدند و سال ۱۹۷۵ هم دپارتمان کمپرسور راه‌اندازی شد.

مدل استارتلت تویوتا در سال ۱۹۷۸ تولید شد. در سال ۱۹۹۲، مدیریت مجموعه تویوتا تصمیم گرفت کمیته مشخصی برای مسائل زیست‌محیطی راه‌اندازی کند و اولین برنامه زیست‌محیطی شرکت در سال ۱۹۹۳ شروع به کار کرد. تعداد خودروهای تولیدی این شرکت در سال ۲۰۱۰ به بیش از ۸ میلیون رسید و در سال ۲۰۲۰ وارد تولید کمپرسورهای الکتریکی شد.

پیشرفت شرکت تویوتا بعد از جنگ جهانی دوم

بعد از جنگ جهانی دوم، ژاپن مشکلات اقتصادی زیادی را تجربه کرد. در آن سال تولید ماشین تجاری با مدل SA شروع شده بود. شرکت تویوتا در سال ۱۹۴۹ در مرز ورشکستگی بود اما با گرفتن وام توانست خودش را نجات دهد.

در آن سال تویوتا فروش مستقل خودش را شروع کرد و نیروی انسانی مازاد را هم حذف کرد. سال ۱۹۵۰، اتفاق‌های ناگواری برای شرکت رخ داد. در آن سال فقط ۳۰۰ کامیون تولید شده بود و خیلی از کارمندها و کارگرها اعتصاب کرده بودند. مدیریت دستمزدها را کم کرد و کارها را هم کاهش داد.

اعتصاب کارگران تویوتا در آن سال با یک توافق حل شد. بعضی از نیروها اخراج شدند و دستمزدها کاهش پیدا کرد. مدیر شرکت، کیچیرو تویودا هم استعفا داد. در اولین ماه‌های جنگ کره، ارتش آمریکا بیش از ۵۰۰۰ ماشین از تویوتا سفارش داد و شرکت احیا شد.

مدیر جدید شرکت، ایشیدا روی سرمایه‌گذاری بر تجهیزات تمرکز کرد و واحد موتوماچی در سال ۱۹۵۹ ساخته شد. این تصمیم باعث شد که شرکت تویوتا در دهه ۱۹۶۰ از شرکت نیسان پیشی بگیرد.

حضور شرکت تویوتا در بازار بین‌المللی

بخش توسعه و تحقیقات تویوتا در دهه ۱۹۶۰ راه‌اندازی شد و این شرکت در تایلند یک شعبه تاسیس کرد. در آن سال‌ها ۱۰ میلیون مدل ماشین تولید شد و تویوتا توانست جایزه دمینگ را دریافت کند. شروع شراکت با هینو موتورز و دایهاتسو هم در آن سال انجام شد.

در سال ۱۹۶۳، شرکت تویوتا اولین شعبه‌اش در خارج از خاک ژاپن در ملبورن استرالیا تاسیس کرد. از سال ۱۹۶۳ تا ۱۹۶۵، شعبه استرالیا بزرگ‌ترین بازار صادرات تویوتا بود. در سال ۱۹۶۲، اولین ماشین تویوتا، تویوتا تیاراس به اروپا ارسال شد. ولی هیچ فروشی نداشت. در سال‌های بعد، ماشین‌های تویوتا به دانمارک، نروژ و سوئد هم ارسال شد.

شکوفایی تویوتا در دهه ۹۰

در دهه ۹۰ میلادی، شرکت تویوتا با خودروسازهای آمریکایی شروع به همکاری کرد و حاصل این همکاری، ماشین‌های لوکس و پیشرفته‌ای مثل تندر و تی ۱۰۰ بودند. معرفی ماشین‌های اسپرتی مثل سوپرا و MR۲ هم در آن سال‌ها انجام شد.

سال ۱۹۸۹، تویوتا اولین کارخانه تولید ماشین را در انگلستان تاسیس کرد. همچنین گروه مدیریت و بازاریابی بخش اروپایی تویوتا هم در آن سال‌ها تاسیس شدند. سال ۱۹۹۹ سال پرباری برای تویوتا بود و مدیران توانستند سه شعبه از این کارخانه را در آمریکا و چین بسازند. در همان‌ سال‌ها بود که تویوتا به غول خودروسازی جهان تبدیل شد و سهامش را به بازار نیویورک عرضه کرد.

موفقیت‌های تویوتا بعد از سال ۲۰۰۰

مسابقه‌های فرمول یک برای شرکت‌های خودروسازی اهمیت زیادی دارد برای همین در سال ۲۰۰۲، تویوتا با دو شرکت فرانسوی به نام‌های سیتروئن و پژه همکاری کرد و یک ماشین برای مسابقه‌های فرمول ۱ طراحی کرد.

از آن سال به بعد، تویوتا به طور رسمی وارد مسابقه‌های فرمول ۱ شد. کسب رتبه هشتم در بین موفق‌ترین کمپانی‌ها و کسب عنوان بهترین ماشین سال از طرف موتور ترند برای ماشین های تراک تندر و کمری از جمله موفقیت‌های تویوتا هستند.

سال ۲۰۰۸ یکی از بهترین سال‌های تویوتا بود. این شرکت در آن سال بعد از سه ما توانست از سازندگان کانادایی پیشی بگیرد. ماشین‌های کرولا و یاریس هم در آن سال‌ معرفی شدند.

سال ۲۰۱۱، سال بلایای طبیعی برای تویوتا

گرچه امروز همه جهان تویوتا را به عنوان یکی از موفق‌ترین شرکت‌های خودروسازی می‌شناسند، اما این شرکت سختی‌های زیادی را برای رسیدن به این مقام کشیده است. یکی از آن سختی‌ها، زلزله و سومانی توکوهو بود که خسارت زیادی به کارخانه‌ها زد.

بعضی از دستگاه‌ها خراب شدند و برخی از کارخانه‌ها هم زیرآب رفتند. سال ۲۰۱۴، شرکت تویوتا تصمیم مهمی گرفت. در آن سال‌ها دلار استرالیا وضعیت خوبی نداشت و شرکت اعلام کرد که احتمالا روند تولید خودرو را متوقف خواهد کرد.

محصولات جدید تویوتا در سال ۲۰۱۸

در سال ۲۰۱۸، تویوتا پروژه‌ اتومبیل‌های خودران را راه‌اندازی کرده و مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار هم روی آن سرمایه‌گذاری کرد. این خودروهای بدون راننده بخشی از سرمایه‌گذاری تویوتا در شرکت اوبر بودند.

تویوتا، غول خودروسازی جهان

در این مطلب تاریخچه شرکت تویوتا را توضیح دادیم و سعی کردیم اتفاق‌های مهم این شرکت را با هم مرور کنیم. با خواندن تاریخچه اتفاقات مجموعه شرکت‌های تویوتا متوجه می‌شویم که این شرکت بی‌پولی‌ها و ورشکستگی‌های زیادی را تجربه کرده است تا به جایگاه امروزش برسد.

منبع: خودروبانک

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: شرکت های تویوتا دستگاه بافندگی تویوتا در سال آن سال ها شرکت تویوتا هم در آن سال راه اندازی تولید شد ماشین ها ساخته شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۶۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز جهانی لوازم التحریر ۱۴۰۳ + تاریخچه و پوستر World Stationery Day

روز جهانی لوازم التحریر World Stationery Day هر سال در آخرین چهارشنبه آوریل برگزار می‌شود که در سال جاری این روز مصادف با ۲۴ آوریل (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روز جهانی لوازم‌ا لتحریر World Stationery Day یک رویداد سالانه است که هر چهارشنبه آخر ماه آوریل برگزار می‌شود و امسال با روز بیست‌وچهارم آوریل مصادف شده است. جهان از این روز برای گرامی‌داشت تمام انواع لوازم‌التحریر شامل خودکار، مداد، کاغذ، منگنه، پاک‌کن، نشانگر، ماژیک های‌لایت، کارت پستال، مداد رنگی، نوار چسب و هر لوازم دیگری بهره می‌گیرد که در این زمره جای دارد.

لوازم‌التحریر ابزار مهم مکاتبات است و از زمان‌های ماقبل تاریخ در شکل‌های گوناگونی وجود داشته است. انسان‌های گذشته از ابزارهای مختلفی برای نوشتن نامه، انتقال پیام یا حفظ اطلاعات استفاده می‌کرده‌اند. امروزه نیز با وجود پیشرفت تکنولوژی، لوازم‌التحریر همچنان نقش مهمی در جامعه ایفا می‌کند.

تاریخ روز جهانی لوازم‌التحریر ۱۴۰۳

روز جهانی لوازم‌التحریر در سال ۲۰۲۴، روز بیست‌وچهارم آوریل مصادف با پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

تاریخچه اختراع لوازم‌التحریر

واژه انگلیسی لوازم‌التحریر، Stationery، از کلمه لاتین قرون وسطایی "stationarius" گرفته شده است که به معنای بدون حرکت یا دائمی و شامل مواد نوشتاری تجاری تولید شده از جمله کاغذ برش‌خورده، پاکت‌نامه، ابزار تحریر، کاغذ فرم و سایر لوازم اداری می‌شود.

به گفته چندین مورخ، کاغذ توسط یک خواجه چینی به نام تسای لون در حدود سال ۱۲۱ پس از میلاد اختراع شد. وی این اختراع را با مخلوط کردن پوست داخلی درخت توت با الیاف بامبو به‌دست آورد. پیش از آن، سوابق باستانی یا روی بامبو نوشته می‌شد که بسیار سنگین بود یا روی ابریشم، که گران بود. مصریان باستان گیاهان نیز پاپیروس را به‌صورت ورقه‌های جامد و خشک در می‌آوردند و برای نوشتن از آن استفاده می‌کردند.

تاریخچه قلم را نیز می‌توان در دوران باستان جست‌وجو کرد. در سال ۱۳۰۰ قبل از میلاد، رومی‌ها از قلم‌های فلزی برای نوشتن روی لوح‌های مومی استفاده می‌کردند. این سازهای آهنی به شکل مداد بودند، یک انتهای تیز داشتند انتهای دیگر آن‌ها صاف و مدور بود. در همان دوره، کاتبان آسیایی از قلم‌های برنزی استفاده می‌کردند. سال‌ها بعد مصریان از نی‌های ضخیم بامبو یا کالاموس استفاده کردند و قلم معروف ساخته شده از پرهای قو یا غاز در قرن ششم در سویل اسپانیا ظاهر نشد. این قلم قرن‌ها در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفت و قرن نوزدهم شاهد اختراع قلم‌های توپی بود که بلافاصله قلم‌های پر را از رده خارج کرد. این مدادها برای اولین بار در سال ۱۷۰۰ اختراع شد. سرب مدادی معمولاً از پودر گرافیت مخلوط با چسب رسی ساخته می‌شود که سپس در کوره پخته شده باشد. جوهر قلم نیز به‌طور عمده از ذرات رنگ یا رنگدانه به همراه سایر مواد افزودنی مانند آب، پلیمرها، روغن بذر کتان و مواردی از این قبیل تشکیل شده است.

قلم و کاغذ در قرن بیست‌ویکم به دلیل پیشرفت تکنولوژی محبوب خود را از دست داده و یادگیری آنلاین با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه به‌ویژه در دوران اخیر سیستم آموزشی را متحول کرده است. ارسال پیامک و ایمیل نیز هنر قدیمی نامه‌نویسی را کنار گذاشته است و حتی یادداشت‌های شخصی اکنون از طریق برنامه‌های تلفن همراه به اشتراک گذاشته می‌شوند. با این حال لوازم‌التحریر قدیمی هنوز در جهان مفید هستند و به‌طور کامل از بین نرفته‌اند.

تاریخچه روز جهانی لوازم‌التحریر

روز جهانی لوازم‌التحریر در سال ۲۰۱۲ ایجاد شد تا اطمینان حاصل شود که هنر نویسندگی منقرض نخواهد شد. این نگرانی به دلیل پیشرفت‌های تکنولوژیکی زمان حال ایجاد شده است که نوشتن را بسیار کمتر از دیگر روش‌های ارتباطی کاربردی می‌کند. با این حال مطالعات نشان داده است افرادی که با دست خود می‌نویسند، بیشتر درگیر ارتباطات هستند و حتی بیشتر یاد می‌گیرند، بنابراین نوشتن و در نتیجه لوازم‌التحریر احتمالاً همیشه وجود خواهند داشت.

کد خبر 747568

دیگر خبرها

  • روز جهانی لوازم التحریر ۱۴۰۳ + تاریخچه و پوستر World Stationery Day
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • ◄ 6 ماشین هیبریدی در ایران؛ از سدان تا شاسی بلند
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • تسلا سال آینده به جای ماشین ربات می‌فروشد
  • (ویدئو) دو ایرانی بهترین تبلیغ تاریخ تویوتا را در دبی ساختند!
  • تعطیلات آخر هفته و تاریخچه آن
  • رقیب چینی تویوتا لندکروزر با قدرت ۶۷۰ اسب بخار معرفی شد + عکس
  • تاریخچه روابط اردن و رژیم صهیونیستی