Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در اظهار نظر درباره گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد شاخص های اقتصادی دولت یازدهم و دوازدهم گفت: این گزارش باعث شد که درباره اقتصاد دولت‌های پیشین با اعداد و ارقام صحبت شود و قضاوت سیاسی صورت نگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مولفه‌های اقتصادی که می‌توان به عنوان پیشران در حوزه اقتصادی در نظر بگیریم، افزود: رشد اقتصادی سالانه در تولید ناخالص ملی ۲ درصد بوده که براساس برنامه ششم توسعه باید ۸ درصد می‌بود متوسط رشد سالانه و تورم که معیشت مردم را به خصوص در زمینه تامین کالا‌های اساسی یا موضوعات مرتبط به سبد خانواده مانند مسکن تحت تاثیر قرار داده در ۸ ساله دولت گذشته ۹۸۰ درصد رشد قیمت داشتیم به نوعی که رهن و اجاره هم برای مردم به آرزو تبدیل شد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تورم سالانه به طور حداقل به ۲۱ درصد رسید که براساس برنامه ششم توسعه باید ۸.۸ درصد می‌شد سرمایه گذاری در اقتصاد به عنوان یکی از مولفه‌های ایجاد اشتغال به منفی ۴.۴ رسید در صورتی که باید به ۲۱.۴ طبق برنامه ششم توسعه می‌رسید.

نماینده مردم اهواز در مجلس با یادآوری ظرفیت‌هایی که رهبر معظم انقلاب در سیاست‌های ابلاغی در سال ۹۲ در قالب دستورالعمل صادر کردند، خاطرنشان کرد: این سیاست‌ها در ۲۴ بند تشریح شده که به عنوان دستورالعمل باید اجرا شود از جمله می‌توان به اقتصاد دانش بنیان به عنوان حرکت به سمت صادرات علم و تکنولوژی، تهیه نقشه جامع کشور، ساماندهی نظام ملی نوآوری، ایجاد ثبات در اقتصاد ملی و کاهش وابستگی به خارج و واردات، اصلاح الگوی مصرف، افزایش اشتغال با نگاه به بهره وری و جلوگیری از تکانه‌های جدید و دستورالعمل‌های خلق الساعه که مانع صادرات می‌شود.

وی افزود: دولت گذشته با نگاه به غرب و عدم توجه به ظرفیت‌های منطقه‌ای و موقعیت جغرافیایی کشور با دارا بودن ۶ هزار مرز مشترک خشکی با ۱۵ کشور با جمعیتی حدود ۶۵۰ میلیون نفر و ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر مرز آبی در حوزه اقتصادی گام برداشتند. حداقل ۳۵ تا ۴۰ درصد مردم با این شرایط و ظرفیت‌ها باید در کنار مرز‌های آبی ساکن می‌شدند، اما استان‌های جنوبی ما کمتر از ۹ درصد جمعیت را دارا هستند و عمده مشکلات و محرومیت‌ها در همین مناطق است.

عضو هیات رئیسه مجلس یازدهم اظهار کرد: ظرفیت‌های اقتصادی در دولت قبل به فراموشی سپرده شد و نقش خود را به کشور‌های نوظهور حاشیه خلیج فارس دادند به نوعی که آن‌ها نقش و جایگاه ما را در آب‌های منطقه گرفتند. گره زدن اقتصاد ایران به برجام و ۵ کشور خارجی و اقتصاد کشور را دچار بیماری هلندی کردن به این معنی که وقتی در شرایط نفوذ ارزی بودیم واردات را افزایش دادند و وقتی مشکلات ارزی پیدا کردیم، معیشت مردم را تحت تاثیر قرار دادند.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: راه نجات کشور اقتصاد مقاومتی بود که دولت‌های یازدهم و دوازدهم به آن توجهی نکردند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس یازدهم صحن علنی اقتصاد مقاومتی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۷۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم

اسحاق جهانگیری در گفت‌وگویی از وضعیت توسعه و رشد اقتصادی در کشور انتقاد کرد و گفت: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم.

به گزارش اعتمادآنلاین در ادامه چکیده ای از این گفتگو را می‌خوانید:

معتقدم در سال ۸۴ که دولت را به احمدی‌نژاد تحویل می‌دادیم خودروسازی ایران از خودروسازی ترکیه و چین جلوتر بود. دولت احمدی‌نژاد بنایی گذاشت که کشور از ریل توسعه خارج شد. امارات هم در زمینه اقتصاد در حال جلو افتادن از ماست. وقتی وزیر صنایع شدم از مردم ایران به خاطر شرایط خودرو عذرخواهی کردم. بعد از حذف پیکان طی پنج سال تولید خودرو را به یک میلیون دستگاه رساندیم. در دوره دوم اصلاحات خودرو‌های روز دنیا در کشور تولید شدند. پیکان حذف شد و خودروی ال۹۰ را با همان قیمت پیکان برای اقشار ضعیف تولید کردیم. مجلس هفتم دو طرح خارجی دولت آقای خاتمی را متوقف کرده بود. به نمایندگان مجلس گفتم، اجازه نمی‌دهم طرح تولید ال۹۰ با شرکت رنو را متوقف کنید، می‌خواهید استیضاحم کنید. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • رییس اتاق اصفهان خواستار توجه به مَضرات اقتصادی تعطیلی پنجشنبه‌ها شد
  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • تدوین اولویت‌های مجلس دوازدهم براساس نظرات نخبگان و مردم
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم
  • سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود