خاموشی در راهِ کاشان
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۰۷۴۴۴
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، امیر رمضانی رئیس اداره برق کاشان ضمن تاکید بر اهتمام ویژه مشترکان بر مدیریت مصرف انرژی گفت: احتمال کمبود برق در زمستان وجود دارد.
او با بیان اینکه اهمیت مدیریت مصرف حاملهای انرژی در زمستان کمتر از تابستان نیست، اظهار داشت: اولویت شرکت گاز در گازرسانی به مصارف خانگی و عدم تخصیص به نیروگاههای تولید برق در صورت افزایش مصرف گاز مشترکان خانگی است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
رئیس اداره برق کاشان ضمن اشاره به تجربه سالهای گذشته و کمبود گاز در فصل زمستان افزود: با توجه به رعایت نکات زیست محیطی و ممنوعیت استفاده از مازوت در نیروگاهها، احتمالاً با کمبود برق ناشی از کمبود تولید در فصل زمستان مواجه خواهیم شد.
رمضانی با بیان اینکه امیدواریم با صرفهجویی و رعایت الگوی مصرف برق و گاز توسط همشهریان عزیز بتوانیم فصل زمستان را با حداقل خاموشی پشت سر بگذاریم، ابراز داشت: عایقکاری آب گرمکنهای برقی، استفاده از نور طبیعی در روز، تعویض لامپهای قدیمی با LED از جمله راهکارهای مدیریت صرف انرژی است.
او گفت: کشیدن لوازم برقی از پریز در هنگام عدم استفاده، استفاده حداقلی از بخاری برقی برای گرمایش، خاموش کردن کامل کامپیوتر و تلویزیون در زمان عدم استفاده، عایقبندی مناسب در و پنجرهها، عدم باز و بستهکردن در اطاقها و در خروجی منزل و استفاده از وسایل سرمایشی دارای علامت استاندارد و برچسب انرژی از دیگر راهکارهای مدیریت مصرف انرژی است.
انتهای پیام/ی
منبع: باشگاه خبرنگاران
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۷۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
داروهای ایرانی به ۴۰ کشور صادرات میشود | یک تغییر اجباری برای دانشجویان داروسازی | برای پاییز و زمستان کمبود نداریم
به گزارش همشهری آنلاین، دکتر بهرام عیناللهی در حاشیه هشتمین نمایشگاه ایران فارما با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال برای اولین بار با استقبال قابل توجه شرکتهای خارجی برای حضور در این نمایشگاه مواجه شدیم و ۲۸۲ شرکت داروسازی از ۳۳ کشور را میزبانی میکنیم.
سلامت نقطه مشترک همه کشورهاستوی با بیان این که یکی از کارهای مهم ما دیپلماسی سلامت است، عنوان کرد: سلامت نقطه مشترک همه کشورهاست، چون همه دولتها دوست دارند که مردم سالمی داشته باشند. وزارت بهداشت ایران در این باره میتواند با بسیاری از کشورها در حوزههای مختلف به ویژه حوزه دارویی مشارکت کند. این در حالی است که امروز ما ۹۹ درصد داروهای مورد نیاز کشور را تولید میکنیم و در حوزه دانشبنیان هم ۴۰ درصد از این شرکتها، در حوزه داروسازی فعال هستند.
عیناللهی از برنامهریزی برای انجام برنامههای مشترک با کشورهای دیگر در حوزه دارو خبر داد و گفت: این همکاری هم در جهت انتقال دانش داروسازی و هم تولید مشترک صورت خواهد گرفت. در حال حاضر شرکتهای خارجی هم میتوانند در ایران سرمایهگذاری و تولید مشترک داشته باشند. البته همین حالا هم تولیدات تعدادی از شرکتهای داروسازی ایران به ۴۰ کشور حال صادرات میشود و این افتخار بزرگی برای ماست.
افزایش صادرات دارو
وزیر بهداشت با اشاره به افزایش صادرات دارو بیان کرد: ما در ۶ ماه اول امسال در صادرات دارو نسبت به سال گذشته بسیار موفق عمل کردیم. در این باره به اکثر شرکتهای دارویی اجازه دادیم که ۲۰ درصد از تولیدات خودشان را صادر کنند. با توجه به این که افزایش تولید داشتیم، افزایش صادرات هم رقم خورد.
به گفته عیناللهی، در بخش خصوصی موفقیت بسیاری بالایی در حوزه دارویی رقم خورده است. او در این باره توضیح داد: ۶۰ درصد شرکتهای داروسازی، خصوصی هستند و این باعث شده که آنها بتوانند هم در کیفیت دارو و هم تولید دارو موفق عمل کنند. دولت هم تسهیلاتی در این باره در نظر گرفته است، از جمله عوارض گمرکی و مالیات که منجر به افزایش تولیدات دارویی شده است.
یک تغییر برای دانشجویان داروسازی
وی ادامه داد: پیش از انقلاب ۴ دانشکده داروسازی در کشور وجود داشت اما این عدد اکنون به ۲۶ دانشکده رسیده است. همین حالا حدود ۱۲ هزار دانشجوی داروسازی داریم. قرار است در برنامه این دانشجویان تغییراتی انجام شود که در دوران تحصیل خودشان به صورت کارآموزی در حوزه تولید دارو قرار بگیرند. به صورت اجباری این تغییر انجام خواهد شد. این در حالی است که ۲۸ درصد از دانشمندان یک درصد ایران برای حوزه داروسازی فعال هستند و این نشان دهنده دانش بالای حوزه داروسازی است.
وزیر بهداشت از تاکید بر راهاندازی مراکز رشد در دانشکدههای داروسازی خبر داد و گفت: این کار از سال گذشته آغاز شده و این مراکز میتوانند در مسیر تولید داروهای جدید فعالیت کنند. همین حالا هم تولید برخی داروهای بسیار پیشرفته در کشور انجام میشود و در این باره چند روز پیش هم داروی ایرانی که برای سکته مغزی کاربرد دارد، در کشور رونمایی شد. ایران دومین کشوری است که این دارو را تولید کرده است. در بحث زیست فناوری و بایوتکنولوژی هم تولیدات خوبی در حوزه دارو داریم و این ظرفیت میتواند بسیاری از نیازهای ما را تامین و برطرف کند.
شفافسازی بازار دارویی کشوراین مسئول به ظرفیت خوب تولید واکسنها در کشور هم اشاره و عنوان کرد: در بحث تولید واکسن بسیاری از نیازهای کشور به صورت بومی تولید میشوند. چند واکسن از جمله پنوموکوک و روتاویروس هم در مراحل انتهایی تولید قرار دارد و از سال آینده به بازار عرضه خواهد شد. این در حالی است که طی یکسال گذشته ۳۳ خط تولید داروهای جدید ایجاد و ۷۵ داروی جدید از سوی سازمان غذا و دارو به بازار عرضه شده است. امیدواریم با دیپلماسی فعال سلامت و حضور سفیرانی که در این نمایشگاه حضور دارند، همچنین مذاکراتی که با وزرای بهداشت کشورها داشتهایم و موافقتنامههای امضا شده، در جهت صادرات دارو گامهای بیشتری برداریم.
وزیر بهداشت درباره شفافسازی بازار دارویی کشور هم بیان کرد: یکی از کارهای بسیار خوب سازمان غذا و دارو ایجاد سامانهها و داشبوردهایی که منجر به شفافسازی میشود. همه شرکتهای دارویی میتوانند در این سامانهها میزان نیاز به دارو و مصرف را مشاهده و خودشان را با شرایط و نیازهایی که در کشور وجود دارد، منطبق کنند.
برای پاییز و زمستان کمبود دارو نداریموزیر بهداشت درباره احتمال کمبودهای دارویی در ماههای سرد سال با توجه به پیشبینی افزایش بیماریهای تنفسی هم بیان کرد: برای زمستان و پاییز، کمبود دارو نخواهیم داشت. پیشبینیهای لازم در این باره انجام شده و در بیماریهایی که به طور معمول داریم کمبودی وجود نخواهد داشت. البته ممکن است برخی بیماریها بروز کند که نه تنها در ایران بلکه در سایر کشورها هم میتواند رخ دهد و باید رصد مناسب در این باره صورت بگیرد. این آمادگی همیشگی در سازمان غذا و دارو وجود دارد که اگر نیازی وجود داشت آن را تامین کنیم.
کد خبر 791774 منبع: همشهری آنلاین برچسبها وزیر بهداشت وزارت بهداشت و درمان سازمان غذا و داروی ایران دارو صادرات غیر نفتی