Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های حضوری مدارس الزامی است، گفت: این مصوبه تصمیم ملی است به همین علت غیبت هیچ دانش‌آموزی در کلاس درس حضوری پذیرفته نخواهد بود.

به گزارش قدس آنلاین، رضا صابری تولایی  اظهار کرد: براساس الگوی فعالیت‌های آموزشی و تربیتی که توسط وزرات آموزش و پرورش در شهریور ماه به استان‌های کشور ابلاغ شد، مدارس مناطق روستایی و عشایری کمتر از ۱۵ نفر و مدارس فنی‌ وحرفه‌ای برای دروس عملی و کارگاهی از سه مهر بازگشایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
همچنین تصمیم بر این شد که مدارس مقطع متوسطه دوم از نیمه آبان و سایر مقاطع ابتدایی و متوسطه اول از ابتدای آذر فعالیت خود را آغاز کند.
وی افزود:  این مصوبه تصمیمی ملی است؛ به همین علت غیبت هیچ دانش آموزی در کلاس درس حضوری پذیرفته نخواهد بود و تنها دانش آموزانی که بیماری زمینه ای دارند یا جزو موارد خاص هستند، با تایید پزشک معتمد آموزش و پرورش می توانند در کلاس حضوری شرکت نکنند. این سخت‌گیری به این جهت است که بازگشایی مدارس مطالبه دانش‌آموزان و خانواده‌ها بود زیرا فرزندان آن‌ها نیاز به حضور در کلاس درس و آموزش به صورت حضوری دارند.  معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان ادامه داد: شرایط حضور دانش آموزان بر این اساس است که مدارس با جمعیت دانش آموزی بالای ۱۵ نفر در هر کلاس گروه بندی شده و در قالب روزهای زوج و فرد در کلاس حضور می‌یابند تا تراکم دانش‌‎آموزی برای آموزش حضوری کاهش پیدا کند.  صابری تاکید کرد: زمان جلسات آموزش حضوری در مقطع متوسطه اول و دوم سه جلسه ۶۰ دقیقه ای خواهد بود که بین هر جلسه زمان استراحت دانش‌آموزان ۱۵ دقیقه است. کلاس های مقطع ابتدایی نیز به  صورت سه جلسه ۴۵‌ دقیقه ای با احتساب ۱۵ دقیقه زنگ تفریح بعد از هر کلاس محاسبه می شود. وی با اشاره به اینکه دانش‌آموزان و معلمان در مدرسه ملزم به استفاده از ماسک هستند، تصریح کرد: اولویت آموزش ‌و پرورش رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تامین سلامت دانش‌آموزان و همکاران در مدارس است. بر همین اساس نظارت‌ در این خصوص به صورت مداوم وجود خواهد داشت. خوشبختانه واکسیناسیون فرهنگیان و دانش‌آموزان تقریبا در مراحل پایانی است که این اتفاق ضریب ایمنی همکاران و دانش‌آموزان را افزایش خواهد داد. معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: آموزش‌های مجازی بخش اجتناب‌ناپذیر از فرایند آموزش تلقی می‌شود. آنجا که آموزش به صورت حضوری است، آموزش مجازی به عنوان آموزش مکمل و فوق برنامه خواهد بود. وی اضافه کرد: در استان و در مقطع متوسطه اول ۳۳۵‌ هزار دانش آموز و در مقطع ابتدایی ۸۰۰ هزار دانش آموز در استان مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد بیش از ۵۰ درصد دانش آموزان مشهدی هستند. در حال حاضر جمعیت دانش آموزی مشهد که قرار است از ابتدای آذر در کلاس درس حضوری شرکت کنند، بیش از ۵۶۷ هزار و ۵۰۰ نفر خواهد بود. انتهای پیام منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مدارس آموزش حضوری دانش آموزان کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۷۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تلاش برای افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان

استاندار خوزستان گفت: با توجه به وضعیتی که در آموزش و پرورش داریم، معلمان، مدیران، دانش‌آموزان و خانواده‌ها در مدت باقیمانده سال تحصیلی دست در دست هم دهند و تلاش کنند معدل امتحانات نهایی پایه دهم تا دوازدهم رشد داشته باشد چون معدل این مقطع در تعیین رتبه‌های کنکور سراسری تأثیرگذار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، علی اکبر حسینی محراب امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در پایان نشست شورای آموزش و پرورش خوزستان در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: با توجه به اینکه در آستانه هفته بزرگداشت مقام معلم هستیم در جلسه امروز موضوعات مربوط به انتخاب معلمان و مدارس نمونه مطرح شد.

وی افزود: این مناسبت فرصتی است که از زحمات معلمان و اساتید قدردانی کنیم، در سطح کشور نیز دیدار معلمان نمونه کشور با مقام معظم رهبری نیز برگزار خواهد شد.

استاندار خوزستان تصریح کرد: موضوع دیگری که مطرح شد در خصوص جهش تحصیلی بود، در این زمینه با توجه به وضعیتی که در آموزش و پرورش داریم معلمان، مدیران، دانش‌آموزان و خانواده‌ها در مدت باقی‌مانده سال تحصیلی دست در دست هم دهند و تلاش کنند معدل امتحانات نهایی پایه دهم تا دوازدهم رشد داشته باشد چون معدل این مقطع در تعیین رتبه‌های کنکور سراسری تأثیرگذار است.

حسینی محراب ادامه داد: موضوع دیگری که در نشست امروز مطرح شد نرم‌افزار شاد بود. با توجه به تکنولوژی‌های ارتباطی جدید چنین ابزارهایی می‌تواند در رفع اشکال دروس مختلف برای دانش‌آموزان و در نهایت در رقابت آزمون سراسری کمک شایانی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در حوزه ساخت و ساز مراکز آموزشی گزارش ارائه شده توسط اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس امیدوارکننده بود، امیدواریم سازمان برنامه و بودجه و دیگر دستگاه‌های متولی و همچنین خیرین مدرسه‌ساز نیز این مسیر را تسهیل نمایند.

استاندار خوزستان تاکید کرد: در خصوص کمبودهایی که در برخی مدارس استثنایی وجود دارد نیز مباحثی مطرح شد که برای رفع این موارد پیگیری لازم صورت می‌گیرد.

کد خبر 747041

دیگر خبرها

  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • ضرورت افزایش آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان
  • آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان اندک است
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • آشنایی دانش‌آموزان مدارس سما با ایده تحصیلی ـ شغلی
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری
  • لزوم تلاش برای افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها
  • دانش‌آموزان سفیر سلامت ۱۶ میلیون خانواده هستند