بازگشت موسسه عالی مدیریت و برنامه ریزی به بهارستان
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۱۰۱۶۶
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی با پیگیری های معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به این سازمان بازگشت.
این بازوی مهم پژوهشی سازمان برنامه و بودجه در دولت قبل به نهاد ریاست جمهوری منتقل شد، اما با موافقت ابلاغ رئیس جمهور دوباره به سازمان برنامه بازگشت تا توان پژوهشی و عملی سازمان بیش از پیش تقویت شود.
به طور قطع این موضوع در آستانه تدوین برنامه هفتم توسعه اقتصادی؛ اجتماعی و فرهنگی کشور می تواند در افزایش کیفیت و کارآمدی برنامه ریزی کشور به ویژه برنامه های توسعه موثر باشد.
در دوره مسعود نیلی که دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی دولت بود به آنجا نقل مکان کرد، پس از آن بود که پای عقده های سیاسی به این مجموعه علمی باز شد؛ مسعود نیلی همان فردی است که انتشار مصاحبه آن با ظریف و توهین ها به سردار سلیمانی با واکنش بسیار منفی جامعه مواجه شد.
حال با پیگیری های مسعود میرکاظمی رییس سازمان برنامه و بودجه این نهاد با موافقت رئیس جمهور به جایگاه اصلی خود بازگشته تا دولت را در زمینه ها پژوهشی و تحقیقاتی یاری کند.
این موضوع با استقبال جامعه نخبگان کشور و البته متخصصان و کارشناسان سازمان برنامه هم مواجه شد، زیرا چیزی که سازمان برنامه و بودجه به آن نیاز دارد فاصله گرفتن از رفتارهای سیاسی است که در دولت قبل در این سازمان آغاز شده است.
کد خبر 5354050
تبلیغات در خبربان
منبع: مهر
کلیدواژه: موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی سازمان برنامه و بودجه مسعود میرکاظمی مسعود نیلی قیمت دلار زلزله قشم وزارت جهاد کشاورزی نهضت ملی مسکن قیمت خودرو شاخص کل بورس گمرک ایران سید احسان خاندوزی قیمت یورو مرکز مدیریت راه های کشور وزارت امور اقتصادی و دارایی شرکت ملی گاز ایران دلار 4200 تومانی وزارت راه و شهرسازی سازمان برنامه و بودجه
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۰۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
داربست
تهیه غذا
تفاوت کولر گازی و آبی
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
کولر گازی 36000 گری
افزودنی های بتن چیست؟
اجاره کلبه چوبی
تعمیر فوری گوشی شیائومی
بهترین وکیل خلع ید در تهران
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
دومان سهند
اخبار فناوری
«آفتاب پرست» با جمشیدی و آذرنگ میآید ؛ گریم...
کتاب صوتی
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
خبر هوشمند فهام
اینتل فروش تراشه استخراج بیت کوین را آغاز کرد
کاهش دما تا ۵ درجه در بیشتر نقاط کشور
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
بهترین برند کولر چیست؟
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
دوره دیجیتال مارکتینگ
کلینیک بتن ایران
شرکت «سرو ونگ»
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
پیشبینی کف قیمتی بیت کوین با شاخص MVRV-Z؛ بیت...
7 ویلای لوکس و بزرگ برای سفر دسته جمعی
فروش کفش
آخرین تغییرات طرح میکا چه تبعاتی برای استیبل کوینها...
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
خبر بعدی:
نتیجه هزینه ۶۰ میلیارد دلاری از صندوق توسعه رشد صفر درصدی بود
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامهوبودجه، سید مسعود میرکاظمی در جلسه کارشناسان معاونت امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامهوبودجه اظهار داشت: در سالهای گذشته منابع زیادی در کشور هزینه شده که در بخشهای مختلفی عملکردها خوب بوده و در بخشهایی هم ضعیف عمل شده است. اما درمجموع برآیند کلی عملکردها، در سطح ملی ضعیف بوده که نیاز است در جهت بهبود شاخصهای کلان اقتصادی اقدامات اساسی انجام شود.
وی با تشریح وضعیت شاخصهای کلان اقتصادی در سالهای گذشته گفت: حجم اقتصاد در سالهای گذشته کوچکتر شده است و ادامه این وضعیت به صلاح نیست و باید بازنگری اساسی در تدوین برنامهها صورت گیرد.
رئیس سازمان برنامهوبودجه با طرح این پرسش که مشکل اصلی افت وضعیت شاخصهای کلان اقتصادی کجاست؟ تصریح کرد: متأسفانه تمام توجهها معطوف به بودجه شده است و توجهی به شاخصهای کلان اقتصادی نمیشود. همچنین بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته حرکت نمیشود که همه اینها باعث افت شاخصهای کلان اقتصادی شده است.
معاون رئیسجمهور افزود: طی هشتسال فعال اقتصادی را معطل مذاکره و برجام کردیم؛ اما نهایت چیزی که نصیب کشور شد رشد نزدیک به صفر اقتصاد بود. تحریمها اگرچه در اقتصاد کشور مؤثر است، اما نباید اقتصاد را شرطی کرد. بهعبارتدیگر برنامهریزیها باید مبتنی بر توان و ظرفیت داخل باشد که همین رویه در دولت سیزدهم دنبال میشود.
به گفته میرکاظمی اگر کشور در شش سال متوالی رشد اقتصادی هشتدرصدی را تجربه کند حجم اقتصاد بعد از این مدت تازه به سال ۱۳۹۰ بازمیگردد.
وی با اشاره به تعهدات سنگین دولت قبل برای کشور گفت: بهغیراز افزایش شدید بدهی دولت به بانکها و بانکها به بانک مرکزی نزدیک به ۶۰ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی هزینه شد؛ ۵۳۵ هزار میلیارد تومان اصل و سود اوراق باید پرداخت شود؛ بیش از ۲,۷۰۰ هزار میلیارد تومان در کشور هزینه شد. نتیجه این هزینهها رسیدن میزان سرمایهگذاری به رقم منفی ۴,۶ درصد است که حتی بهاندازه استهلاک سرمایه هم نیست.
میرکاظمی با بیان اینکه بهترین جایی که میتواند وضعیت اقتصادی کشور را آسیبشناسی کند سازمان برنامهوبودجه است گفت: اکثراً فکر میکنند سازمان برنامهوبودجه مسئول تأمین منابع است درحالیکه آسیبشناسی شاخصهای اقتصادی و برنامهریزی دقیق و مدون از مهمترین وظایف سازمان برنامهوبودجه است.
وی با اشاره به اینکه روشهای متداول گذشته در سازمان برنامهوبودجه کارایی لازم را ندارد، ادامه داد: در سازمان برنامهوبودجه به تحول و نوآوری نیاز داریم و راهبرد پیشرفت و توسعه نیاز به بازنگری در برنامهها، کارشناسی قوی، خلاقیت و نوآوری دارد.
معاون رئیسجمهور با بیان اینکه همه مشکلات اقتصادی با تخصیص منابع، قابل حل نیست تصریح کرد :۸۰ درصد توان سازمان برنامهوبودجه باید صرف برنامهریزی شود و این سازمان برای رفع آسیبها برنامهمحوری را بهصورت جدی دنبال کند.
وی با تأکید برافزایش نقش برنامهریزی در بودجه سالیانه افزود: چنانچه عملکرد سازمان برنامهوبودجه در حوزه برنامهریزی مثبت باشد شاخصهای کلان در حوزههای مختلف بهبود پیدا میکند.
دکتر میرکاظمی خطاب به کارشناسان سازمان برنامهوبودجه گفت: مطالب و ایدههای جدید و خلاقانه را پیشنهاد دهید و از بخشینگری پرهیز و به جامعنگری توجه ویژه داشته باشید.
معاون رئیسجمهور بابیان اینکه دارویی که سازمان برنامهوبودجه برای بهبود اقتصاد میدهد شفابخش باشد گفت: تصمیمات بخشهای مختلف بهگونهای گرفته شود که منجر به بهبود شاخصهای کلان اقتصادی باشد.
کد خبر 5528877