Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فرهاد رفیعی مدیر جهاد کشاورزی شهرکرد گفت: این شهرستان با تولید سالانه هشت هزار تُن گوشت طیور و دو هزار و ۷۰۰ تُن تخم مرغ رتبه اول تولید این محصولات را در استان دارد.

او افزود: شهرستان شهرکرد با تولید هفت هزار تُن گوشت قرمز در سال رتبه دوم تأمین این فرآورده در چهارمحال و بختیاری را داراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

در فصول سرد سال چه غذا‌هایی مصرف کنیم؟

رفیعی، سرانه تولید عسل در این شهرستان را ۳۲ تُن، موم ۱۸ تُن، گرده گل ۱۳ تُن و ژل رویال ۷۰۰ کیلوگرم در سال بیان کرد.

او ادامه داد: این شهرستان دارای ۹ مجتمع دامپروری فعال است که حدود ۶۰ درصد مجتمع‌های دامی استان را شامل می‌شود.

انتهای پیام/ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی تولید شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۲۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی در مرکزی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کیشانی ظهر یکشنبه در آئین گرامیداشت روز ملی گندم و نان اظهار کرد: این استان از زمین‌های زراعی نسبتاً خوبی برخوردار است و مشکلاتی نظیر شوری خاک در این استان وجود ندارد.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: فعالیت صنایع تولیدی ادوات کشاورزی و مراکز تحقیقاتی می‌توانند حوزه تولید بذر را حمایت کنند و کشاورزان دیم کار نیز باید به لحاظ علمی و دانش فنی ارتقا پیدا کنند.

وی با اشاره به آغاز اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای استان مرکزی از سه سال گذشته، گفت: طرح‌هایی که در این قالب پیگیری می‌شود اثر بسیار مثبتی در مقاومت گیاهان به استرس‌های محیطی داشته است.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به اینکه سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی در این استان تولید می‌شود، گفت: با توجه به ظرفیت‌های استان مرکزی، این رقم می‌تواند به بیش از ۲ میلیون تن نیز افزایش پیدا کند.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان مرکزی اضافه کرد: نیاز بذر گندم استان در اراضی آبی ۱۰ هزار تن و در اراضی دیم ۲۰ هزار تن است و اگر حداقل ۳۰ درصد از اراضی ما سالانه به بذور گواهی شده اختصاص یابد در نتیجه حداقل سالانه ۱۰ هزار تن بذر گواهی شده آبی و دیم نیاز خواهیم داشت.

کیشانی با اشاره به اینکه اکنون حدود ۵ تا ۶ هزار تن بذر گواهی شده در استان تولید می‌شود، گفت: امسال حدود ۷۲۰۰ تن تولید بذر آبی و حدود ۴۵۰۰ تن تولید بذر دیم برنامه ریزی شده اما تا کنون سه هزار تن بذر دیم تولید شده است.

وی بیان کرد: براساس بررسی‌های میدانی عدم بارندگی مناسب در پاییز سال گذشته بخشی از دیمزارهایی که تولیدکننده بذر دیم بودند را دچار خسارت و از چرخه تولید خارج کرده است.

کیشانی افزود: در صورت عدم بارش‌های مناسب مزارع تولید بذر تحت تأثیر قرار می‌گیرند و مجبور به وارد کردن بذر از سایر استان‌ها خواهیم شد.

وی، برگزاری دوره‌های آموزشی را از برنامه‌های دیگر در راستای افزایش نفوذ بذر گواهی شده عنوان کرد.

کد خبر 6084585

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در استان
  • تولید سالانه هزار تن قارچ در شهرستان بستان آباد
  • رتبه نخست بستان آباد در تولید قارچ دکمه‌ای در آذربایجان شرقی
  • تولید سالانه بیش از یک هزار تن قارچ دکمه‌ای در بستان آباد
  • بانه ، قطب تولید گوشت مرغ در استان
  • تولید سالانه ۱۸ هزار تن گوشت قرمز در استان
  • سالانه ۶۰۰ هزارتن گوشت قرمز از دام سنگین تامین می شود
  • عشایر ملارد سال گذشته ۱۰۰۸ تُن گوشت قرمز تولید کرده اند
  • تولید سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن یونجه در میاندوآب
  • تولید سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی در مرکزی