Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه مسئولین دانشگاه جامع علمی کاربردی نباید سهامدار مراکز آموزش علمی کاربردی باشند، گفت: معاونان، مدیران و همکاران ستادی و استانی این دانشگاه نمی‌توانند عضو هیأت مؤسس مراکز آموزشی باشند.

به گزارش ایسنا، حسین بلندی در اولین جلسه با اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علمی کاربردی تأکید کرد: معاونان، مدیران و همکاران ستادی و استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی نباید دارای مرکز آموزش علمی کاربردی بوده و همچنین نمی‌توانند عضو هیأت مؤسس مراکز آموزشی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: حفظ کیفیت در فعالیت‌ها و برنامه‌های این دانشگاه، پیگیری سیاست‌های کارآفرینی و اشتغال‌زایی از اولویت‌های ما بوده و پرورش نیروی کارآمد و کارآفرین و بهره‌گیری از اساتید خبره به عنوان مدرسین جامعه بزرگ علمی کاربردی که به عنوان قلب تپنده دانشگاه می‌باشند؛ از ضروریات است.

وی گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی رئیس جمهور ایجاد اشتغال برای جوانان است. لذا برنامه‌های درسی باید بر اساس نیاز روز کشور و در جهت اشتغال‌زایی بوده به طوری که نوعی گره‌گشایی در حل مشکلات بخش‌های مختلف بوجود آورد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کسب مرجعیت تربیت کارشناسان ملی و منطقه‌ای با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت را از اهداف کلان دانشگاه عنوان کرد و افزود: با تلاش و جدیت کلیه دست‌اندرکاران، مدیران و همکاران، توانمندسازی نیروی انسانی بخش‌های مختلف دولتی و عمومی در سطح ملی و کشورهای منطقه امری دست یافتنی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در پایان این جلسه اعضای هیأت رئیسه دانشگاه جامع علمی کاربردی گزارش مختصری از آخرین وضعیت حوزه مسئولیت خود ارائه کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۲۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش میگو در ۸ هزار هکتار اراضی ساحلی بوشهر/تولید افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده ظهر پنجشنبه در نشست با هیأت‌های اندیشه ورز حوزه‌های سلامت، آب و دریا با تاکید بر لزوم اجرای طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی اظهار داشت: حمایت و پشتیبانی از کارهای تحقیقاتی و پژوهشی بویژه پژوهش‌های کاربردی باید در دستور کار مدیران استان قرار گیرد.

وی افزود: هیأت اندیشه ورز سلامت در حوزه امنیت غذایی و سلامت محصولات کشاورزی نقش مؤثری دارد که انتظار می‌رود ورود جدی و کاربردی به مباحث داشته باشند.

استاندار بوشهر با اشاره به اینکه هیأت اندیشه ورز سلامت باید با همکاری دانشگاه علوم پزشکی برای اعتلای حوزه سلامت و درمان کمک کند یادآور شد: اکنون حضور بخش خصوصی در حوزه درمان در استان خیلی کمرنگ است که باید این مهم تقویت شود.

محمدی زاده با اشاره به نقش مهم هیأت اندیشه ورز دریا در اقتصاد دریامحور ابراز داشت: حوزه بازسازی ذخایر و توسعه آبزی پروری باید مورد تاکید بیشتری قرار گیرد.

وی اضافه کرد: در حوزه آبزی پروری، بیش از آنکه در ساحل کار کنیم، باید وارد دریا شویم که علاوه بر افزایش برداشت، در بازآفرینی محیط زیست دریایی نیز مؤثر است.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: اکنون در حدود ۸ هزار هکتار از اراضی ساحلی، پرورش میگو داریم که با روش‌های نوین می‌توانیم میزان برداشت را بالاتر ببریم و در تمام فصول سال، برداشت داشته باشیم.

محمدی زاده گفت: هیأت اندیشه ورز آب و محیط زیست نیز نقش اساسی در اقدامات دانش بنیان در حوزه آب دارد که انتظار می‌رود، ورود کاربردی‌تری داشته باشند.

محمدی زاده تصریح کرد: هیأت‌های اندیشه ورز در کنار مدیران اجرایی استان، مشکلات حوزه‌های مرتبط را احصا و نسخه‌های اجرایی و راهکارهای لازم را ارائه کنند.

وی افزود: عضویت هیأت‌های اندیشه ورز در کارگروه‌های مرکز تحقیقات کشاورزی و پژوهشکده میگو و …بررسی و در صورت امکان، اجرایی شود تا تأثیرگذاری این هیأت‌ها بیشتر شود.

کد خبر 6081986

دیگر خبرها

  • در مراکز رشد و واحدهای فناور حامی تیم های ربوکاپ هستیم/ در حوزه رقابتی باقی نمی مانیم و فضای علمی را تقویت می کنیم
  • پرورش میگو در ۸ هزار هکتار اراضی ساحلی بوشهر/تولید افزایش می‌یابد
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد برای پویایی و شکوفایی کشور
  • دانشگاه علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است
  • ۲۱ هزار نوآموز کردستانی در پایگاه‌های سنجش ارزیابی شدند
  • سرپرست دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبائی منصوب شد
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می شوند/ ضعف نظام آموزشی
  • زمان نام‌نویسی وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • زمان ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت