Web Analytics Made Easy - Statcounter

روند بورس در هفته چهارم آبان نشان می‌دهد، شاخص کل بازار سرمایه به یک مقاومت جدی برخورد کرده است و سهامداران می‌توانند امیدوار باشند، شاخص کل وارد کانال پایین‌تر نخواهد شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بورس در هفته های گذشته روند خوبی را پشت سر نگذاشت این مساله تا حدود زیادی به خروج پول از بازار سرمایه مرتبط می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاست های انقباضی دولت جهت جبران کسری بودجه، کنترل تورم و کاهش نرخ دلار در بازار آزاد از جمله دلایل ریزش بورس در هفته های گذشته بوده اند.

در هفته چهارم آبان ماه نیز روند بورس یک حرکت نوسانی بود که نشان از رویگردانی سهامداران از سهم های شاخص ساز داشت. بازدهی منفی نمادهای کوچک بازار که خود را در شاخص کل هموزن نشان می دهد نسبت به بازدهی شاخص کل هموزن بسیار کمتر بوده است. به عبارت دیگر، در هفته گذشته بازار سرمایه روند نزولی داشت و کمترین بازدهی هفتگی شاخص کل بورس در 5 هفته اخیر ثبت شد.

شاخص کل در هفته چهارم آبان ماه، اگر چه با بازدهی منفی روبه رو شد؛ اما به نظر می رسد شاخص در نقطه مقاومت شکل گرفته در کانال 1.4 میلیون واحد راحت تر می تواند مسیر صعودی را دنبال کند.

افت 3.1 درصدی شاخص کل

شاخص کل بورس در هفته چهارم آبان نزول کرد و بازدهی منفی 3.1 درصدی را ثبت کرد. در اولین روز هفته شاخص کل بیش از 17 هزار واحد افت کرد و روز یکشنبه رشد 3 هزار و 271 واحدی را پشت سر گذاشت.

اما روز دو‌شنبه روند شاخص کل دوباره نزولی شد و 26 هزار و 174 واحد سقوط کرد که بیشترین ریزش شاخص در هفته چهارم آبان ماه بود. سه ‌شنبه نیز شاخص کاهش 7 هزار و 716 واحدی را ثبت کرد.

شاخص کل بورس در آخرین روز کاری هفته اخیر بیش از 2 هزار واحد صعود کرد و تا سطح یک میلیون و 410 هزار واحد بالا آمد تا از سقوط به کانال پائین ‌تر در این هفته فرار کند. شاخص در هفته گذشته نسبت به هفته قبل 45 هزار و 701 واحد پائین‌ تر ایستاد.

افت کمتر شاخص کل هموزن نسبت به شاخص کل

در هفته چهارم آبان ماه، روند تغییرات شاخص کل هموزن مشابه شاخص کل بود. روز شنبه نزول کرد و سپس روز یکشنبه رشد کرد و دو روز بعدی را نزولی پشت سر گذاشت و روز چهارشنبه رشد 2 هزار و 805 واحدی داشت.

شاخص کل هم وزن در پایان هفته نسبت به هفته گذشته 4 هزار و 529 واحد کاهش یافتد و به رقم 386 هزار و 764 واحد رسید و بازدهی منفی 1.16 درصدی را ثبت کرد که نسبت به رشد 4.5 درصدی هفته پیشین نزول قابل توجهی داشته است.

روند مشابه ارزش کل معاملات و ارزش معاملات خُرد

در هفته چهارم آبان نیز مانند همه هفته های گذشته، عملیات بازار باز در بورس اجرایی شده است. روز دوشنبه به علت رشد ارزش معاملات اوراق بدهی ارزش کل معاملات بازار سهام تفاوت زیادی با روزهای دیگر داشت. روز دوشنبه معاملات کل بازار ارزشی معادل 72 هزار و 565 میلیارد تومان داشت که بالاترین رقم هفته بود. میانگین ارزش معاملات کل هفته 23 هزار و 165 میلیارد تومان بود که نسبت به رقم 23 هزار و 611 میلیارد تومانی هفته پیشین، کاهش 4.45 درصدی داشته است.

در این هفته، میانگین ارزش معاملات خرد بورس 4  هزار و 166 میلیارد تومان بود که نسبت به رقم 5 هزار و 169 هزار میلیاردی هفته پیشین، افت 19 درصدی داشته است.

رشد صف‌های فروش و کاهش صف های خرید

میانگین ارزش صف ‌های فروش در هفته چهارم آبان ماه، 231 میلیارد تومان بود که از میانگین هفته‌ پیشین 96 میلیارد تومان بیشتر بود و رشد 71 درصدی داشته است. بالاترین رقم هفته 462 میلیارد تومان بود که در روز ‌شنبه ثبت شد و پایین‌ ترین رقم به روز ‌‌‌‌چهارشنبه برمی ‌گردد که 62 میلیارد تومان بود.

میانگین ارزش صف ‌های خرید در هفته گذشته، 254 میلیارد تومان بود که از میانگین هفته گذشته 147 میلیارد تومان کمتر بود. در این هفته، میانگین ارزش صف‌ های خرید 37 درصد کاهش یافته است.

خروج پول از بورس ادامه دارد

در مجموع در کل هفته هزار و 208 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد و میانگین روزانه خروج پول حقیقی 246 میلیارد تومان بود که نسبت به هفته پیشین رشد 623 درصدی داشته است.

به عبارت دیگر خروج سرمایه 6.5 برابر بیشتر شده است و در هفته چهارم آبان نسبت به هفته پیش از آن هزار میلیارد تومان پول بیشتر از بازار سرمایه خارج شده است. بیشترین رقم خروج پول حقیقی به روز دوشنبه برمی‌گردد که 534 میلیارد تومان نقدینگی حقیقی از بازار سهام خارج شد.

در وضعیت فعلی بازار سرمایه، شکل گیری نقطه مقاومت در کانال 1.4 میلیون واحد، می تواند بورس بازان را امیدوار به آینده بورس کند. به نظر می رسد، در هفته آینده شاخص از همین نقطه مقاومت شروع به حرکت می کند و البته این مسیر می تواند صعودی باشد. با توجه به رفتار بورس بازان در هفته گذشته و اهرم های رشد، احتمالا بازار در نقطه مقاومت با آرامش بیشتری در سمت تقاضا شروع به حرکت رو به جلو خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بورس تهران بورس تهران شاخص بورس هفته چهارم آبان ماه میلیارد تومان درصدی داشته هفته گذشته شاخص کل هموزن بازار سرمایه ارزش معاملات میانگین ارزش نسبت به هفته بورس در هفته بازدهی منفی نقطه مقاومت هفته پیشین خروج پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۶۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت بازار سرمایه پس از ۴ روز رشد

آفتاب‌‌نیوز :

امروز اغلب نماد‌های تالار شیشه‌ای با کاهش مواجه شدند. شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با افت ۱۳ هزار و ۴۲۰ واحدی به رقم دو میلیون و ۳۰۳ هزار و ۳۸۲ واحد رسید. شاخص هم‌وزن، اما ۱۳۲۱ واحد رشد پیدا کرد و در رقم ۷۵۹ هزار و ۲۲ واحد ایستاد. در حالی بازار در چهار روز قبل رشد کرده بود.

روز سه‌شنبه بیش از ۳۹۳ هزار معامله به ارزش ۵۷۷۶ میلیارد تومان در بورس انجام شد.

فولاد، فملی و شپنا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس ایجاد کردند. هم‌چنین ذوب، کاما و فولاد از نماد‌های پرتراکنش بودند که بجز کاما دو نماد دیگر منفی به کار خود پایان دادند.

فرابورس ایران هم امروز ۴۷ واحد کاهش یافت و شاخص آن به ۲۵ هزار و ۴۸۸ واحد رسید.

تعداد معاملات امروز فرابورس ۲۰۵ هزار فقره بود که ارزش آن به ۷۷۲۱ میلیارد تومان رسید.

خاور و ارفع بالاترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند، اما هرمز تاثیر منفی ایجاد کرد. نماد‌های پرتراکنش نیز خاور، فزر و کرمان بودند؛ که بجز فزر دو نماد دیگر مثبت شدند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بورس تغییر جهت داد
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • محرک جدید بورس
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • بورس امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • افت بازار سرمایه پس از ۴ روز رشد
  • ریزش بیش‌از سه هزار واحدی شاخص در شروع معاملات صبحگاهی بورس
  • ریزش بیش‌از سه هزار واحدی بورس در شروع معاملات صبحگاهی بورس
  • بورس امروز ۴ اردیبهشت۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • بورس، امروز به کدام سمت حرکت می کند؛ ریزش یا ادامه صعود