Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، آژانس دارویی اتحادیه اروپا روز گذشته (جمعه) قرص ضد ویروسی شرکت مرک را که برای درمان بیماری کووید-۱۹ تولید شده، مورد تایید قرار داد و بدین ترتیب پزشکان می توانند این دارو را برای شرایط اضطراری تجویز کنند.

با تایید آژانس دارویی اتحادیه اروپا کشورهای اروپایی به ابزار دیگری برای درمان موارد شدید بیماری کووید-۱۹ مجهز خواهند شد، اگرچه این دارو که "مولنوپیراویر" نامگذاری شده برای عرضه تجاری در اتحادیه اروپا تایید نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام این آژانس، داروی مولنوپیراویر را می توان برای بزرگسالان مبتلا به کووید-۱۹ که به اکسیژن درمانی نیاز ندارند و در معرض خطر ابتلا به نوع شدید بیماری هستند، تجویز کرد. توصیه می شود که دارو ظرف پنج روز از شروع علائم، تجویز و به مدت پنج روز و روزی دو نوبت مصرف شود.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری آکسیوس، آژانس تنظیم مقررات دارویی و محصولات بهداشتی انگلیس اوایل این ماه به عنوان اولین کشور، مصرف داروی مولنوپیراویر را تایید کرد. هرچند تنظیم‌کنندگان مقررات دارویی ایالات متحده هنوز در حال بررسی این دارو هستند اما گفته شده که دولت جو بایدن پیش از این به خرید ۳.۱ میلیون دوره کامل این قرص به ارزش حدود ۲.۲ میلیارد دلار اقدام کرده است.

منبع: الف

کلیدواژه: اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۰۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با عطاری‌هایی که فرآورده دارویی بفروشند

به گزارش خبرگزاری مهر، بهادر صیدمحمدیان، با تأکید بر اینکه محل عرضه هر نوع دارو اعم از گیاهی، طبیعی، بیولوژیک و شیمیایی داروخانه است، گفت: عطاری تنها می‌تواند گیاهان دارویی مجاز را عرضه کند.

وی افزود: هرگونه فروش دارو یا فرآورده دارویی اعم از داروی گیاهی، طبیعی و سنتی یا داروهای شیمیایی و بیولوژیک در محلی غیر از داروخانه از جمله عطاری‌ها تخلف محسوب می‌شود.

معاون فنی اداره کل طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو تاکید کرد: در صورت مشاهده دارو و فرآورده دارویی در عطاری‌ها توسط بازرسان، این فرآورده‌ها به عنوان محصولات قاچاق ضبط و بر اساس ضوابط با عطاری مربوطه برخورد می‌شود.

کد خبر 6086372 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ممنوعیت فروش فرآورده‌های دارویی در عطاری‌ها
  • برخورد با عطاری‌هایی که فرآورده دارویی بفروشند
  • معاون سازمان غذا و دارو: عطاری‌ها حق فروش دارو یا فرآورده دارویی را ندارند
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • قیمت تور اروپا با دلار و یورو امروز چند؟
  • تعرفه‌های خدمات دارویی تعیین شد
  • بی‌پولی، خیلی از پزشکان را بلاگر کرده است!
  • بی‌پولی، خیلی از پزشکان را بلاگر کرد
  • غارت گیاهان کوهی در کهگیلویه و بویراحمد/ تجویز نسخه‌های پیشگیری روی کاغذ مسئولان
  • سندروم پس از کرونا چیست؟