Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، مالک شریعتی نیاسر، درباره آخرین نتایج پیگیری های هیات تحقیق و تفحص از حقوق های نجومی، بیان کرد: در خصوص حقوق ها و دریافت های نامتعارف که به حقوق های نجومی معروف است، آنچه که در هیات تحقیق  و تفحص مورد نظر ما است به دو بخش تقسیم می شود. بخش اول رفع خلاءهای قانونی و بستن روزنه هایی است که در آینده شاهد این پرداخت ها نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دنبال کردن این موضوع برای ما مهم تر از پیگیری مصادیق است، گرچه مصادیق را نیز دنبال خواهیم کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه در وهله اول ما بر رفع خلاءهای قانونی برای جلوگیری از تکرار این مواد تاکید داریم، اظهار کرد: تاکنون با دستگاه های مختلف نظارتی از قبیل سازمان بازرسی، دیوان محاسبات و سازمان اطلاعات سپاه جلسه داشته ایم و در نهایت گزارش هایی را به صورت مکتوب از این بخش ها دریافت کردیم و در حال بررسی آنان هستیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: از ظرفیت مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی نیز کمک گرفتیم تا در اصلاح قوانین و ابزارهای نظارتی که می تواند راه پرداخت حقوق های نجومی را بگیرد، ما را یاری کنند. در وهله دوم نیز حتما به سراغ مصادیق خواهیم رفت اما هدف اصلی هیات تحقیق و تفحص از حقوق های نجومی مچ گیری نیست بلکه ما به دنبال بستن راه این تخلف هستیم.

وی در ادامه تاکید کرد: حتما با پرداخت هایی که خلاف قوانین بوده و بیش از آنچه که از نظر مردم مقبول باشد برخورد خواهد شد، چراکه افکار عمومی برای ما خیلی مهم است. رهبر معظم انقلاب هم مطالبه ای که داشتند این بود که این مسئله برای مردم هضم نشده است که چطور یک فردی ماهانه حدود ۳ میلیون تومان حقوق می گیرد و یک فرد بالای ۵۰ میلیون تومان دریافتی دارد. مصادیق را نیز ان‌شاءالله به مردم معرفی خواهیم کرد.

رئیس هیات تحقیق و تفحص از حقوق‌های نجومی افزود: دبیرخانه ای را تشکیل خواهیم داد که گزارشات مردمی را دریافت کنیم و در این مسیر با هیچکس تعارف نداریم. هر دستگاه، نهاد و سازمانی که حتی یک ریال از منابع عمومی کشور استفاده می کند مورد نظر ما است و هر شرکت و دستگاهی که حتی یک سهم دولتی در آن باشد حتما مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. ما با جدیت در حال دنبال کردن این موضوع هستیم و ان‌شاءالله گزارش آن را نیز به مردم ارائه خواهیم داد.

شریعتی در پایان تاکید کرد: در روزهای آینده این دبیرخانه راه اندازی خواهد شد و مردم می توانند بدون نگرانی اطلاعات دقیق خود را در خصوص حقوق های نجومی به ما گزارش دهند تا مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد. فهرستی از قبل تهیه شده بود که شرکت های دولتی که در حوزه نفت و گاز و بانک و بیمه فعال هستند در صدر لیست نجومی بگیران قرار دارند و متاسفانه این موضوع نیز حقیقت دارد. البته گزارشاتی تاکنون نیز به دست ما رسیده که هنوز منتشر نشده اما به زودی منتشر خواهد شد.

کد خبر 638723 برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۴۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارجاع گزارش تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات به قوه قضاییه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان مجلس با ارجاع گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و محیط زیست در مورد تحقیق و تفحص وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی به قوه قضائیه با ۱۶۷ رأی موافق از مجموع ۲۱۷ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.   علیرضا نظری سخنگوی کمیسیون کشاورزی در جریان قرائت این گزارش در صحن علنی گفت: سازمان حفظ نباتات به طور مستقیم و غیرمستقیم با ایمنی غذایی و سلامت مردم و ایجاد بیماری‌های مردم اعم از جهش ژنتیکی، نقص جنین، مشکلات تنفسی ارتباط داشته و عوارض سموم شیمیایی و به تبع آن عوارض زیست محیطی و جانوری از اهمیت زیادی برخوردار است.   وی با اشاره به ضرورت اصلاح قانون حفظ نباتات در صحن مجلس گفت: قطعاً بدون این تغییرات و تحول اساسی استمرار وضعیت گذشته و فعلی بر وخامت بیشتر به ویژه در افزایش امراض انسانی و به تبع آن افزایش هزینه‌های درمانی جامعه قطعی خواهد بود.   این نماینده مردم در مجلس یازدهم در خاتمه مستنداً بر اساس ماده ۲۱۴ آیین‌نامه داخلی مجلس به منظور رسیدگی به تخلفات احرازی گزارش برای رسیدگی به قوه قضائیه و مرجع رسیدگی به تخلفات اداری ارسال گردد.

دیگر خبرها

  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های اقتصادی استان یزد در نمایشگاه ایران اکسپو
  • معرفی سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی
  • پزشکیان به اسرائیل: شما که هر روز صدها و هزاران نفر را می‌کشید پس چرا ککتان نمی‌گزد؟ اگر مرد هستید با آنها که مبارزه می‌کنند، بجنگید
  • اطلاعیه جدید وزارت کار برای یارانه بگیران؛ این پیامک‌ها جعلی است
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • اعتراض به کسر از حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی
  • نهایت تاثیر گذاری را در اجرای شعار سال خواهیم داشت
  • ارجاع گزارش تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات به قوه قضاییه