Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-24@17:21:56 GMT

جزییات جدید از بازگشایی مدارس

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۰۲۶۹

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس گفت: بازگشایی مدرسه‌ها بر اساس برنامه‌ریزی‌ای که مدارس انجام دادند و با اطلاع قبلی به دانش‌آموزان و خانواده‌ها، انجام می‌شود. ناطقان: علیرضا کمرئی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس، اظهار کرد: سومین مرحله از بازگشایی مدارس جهت فعالیت‌های حضوری را از ابتدای آذر خواهیم داشت که دانش‌آموزان دوره ابتدایی در تمام پایه‌ها و دانش‌آموزان دوره متوسطه اول راهی مدارس خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه بازگشایی بر اساس برنامه‌ریزی که مدارس انجام دادند و قبلا به اطلاع دانش‌آموزان و خانواده‌ها رسیده شده است، انجام می‌شود، گفت: در شرایطی هستیم که باید فاصله‌گذاری را با تأکید تمام رعایت کنیم و جزو عناصر اصلی فعالیت حضوری مدارس هست و همین هم ایجاب می‌کند که دانش‌آموزان گروه‌بندی شوند تا فاصله‌گذاری انجام شود.

*  دانش‌آموزان بر اساس برنامه در مدرسه حاضر خواهند شد

کمرئی ادامه داد: در طول هفته برای برخی دانش‌آموزان سه روز و برخی دانش‌آموز دو روز و در برخی مدارس هم ممکن است تمام روزها را برای فعالیت حضوری در نظر گرفته باشند؛ بر همین اساس یا به اطلاع دانش‌آموز و خانواده رسیده است که در اولین روز از آذر ماه باید دانش‌آموز وارد مدرسه شود یا روزهای دیگری را تعیین کردند و دانش‌آموزان بر اساس برنامه در مدرسه حاضر خواهند شد.

وی تصریح کرد: نگرانی ما از این بابت هست که مبادا در جایی که کلاس‌های درس با تراکم مواجه هستند، دانش‌آموزان وارد مدرسه شوند و آن حد فاصله‌گذاری را نتوانیم رعایت کنیم؛ بر همین اساس خانواده‌هایی که هنوز به آنها اطلاع داده نشده است، لزومی ندارد که در روز اول آذر به مدرسه مراجعه کنند؛ این گروه فعلا آموزش خود را غیرحضوری دریافت می‌کنند اما این موضوع به معنای این نیست که در روزهای بعد، مدرسه نباید فعالیت حضوری خود را شروع کند.

* ممکن است برخی مدارس هنوز آماده بازگشایی نباشند

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس تصریح کرد: در واقع ممکن است که آمادگی در مدرسه به وجود نیامده باشد و این مدرسه فعالیت حضوری خودش را از روزهای بعدی شروع کند اما به طور کلی زمان آغاز فعالیت‌های حضوری برای تمام مدارس، از روز دوشنبه اول آذر بر اساس هماهنگی با خانواده‌ها و دانش‌آموزان است.

وی ادامه داد: دلیل اینکه فعالیت حضوری تمام وقت نمی‌توانیم داشته باشیم، این است که رعایت فاصله‌گذاری‌ها این امکان را فراهم نمی‌کند که تمام دانش‌آموزان را یکجا در کلاس درس داشته باشیم و نقض پروتکل خواهد شد و به همین دلیل ناچار هستیم که زمان آموزش را در هفته به روزهای معینی که از قبل به دانش‌آموزان اطلاع دادیم، اختصاص دهیم و آنها در مدارسی که پرجمعیت هستند، حضورشان نیمه‌وقت یا یک روز در میان است.

* بوفه‌های مدارس باز نیست

کمرئی در خصوص اجباری یا اختیاری بودن حضور دانش‌آموزان در مدارس گفت: با تکلیفی که ستاد ملی مدیریت کرونا معین کرده است، فعالیت‌های آموزشی شروع شده و مدارس مکلف هستند که فعالیت‌های حضوری را ارائه داده و مدارس را باز کنند و بنای آموزش‌های حضوری را بگذارند ولی اگر امکان حضور دانش‌آموزان نیست برای آموزش غیرحضوری اختصاص دهند. بنابراین همه دانش‌آموزان در مدارس بر اساس مقررات مدرسه در زمان‌هایی که مقرر شده، حاضر خواهند شد و تکلیفی که بر عهده مدارس گذاشته شده، این است که بازگشایی را انجام دهند و بنای آموزش را به آموزش حضوری بگذارند مگر برای آن دسته از کلاس ها و دانش‌آموزان که روز فعالیت حضوری‌شان نیست.

وی اضافه کرد: بنابراین با برگشت به شرایط آموزش‌های حضوری، هم مدارس تکلیف روشن دارند که بنای‌شان بر آموزش حضوری است و هم دانش آموزان بر اساس آیین‌نامه‌های آموزشی باید مقررات مدرسه را رعایت کنند و مدارس نیز در صورت عدم حضور دانش‌آموز، باید به خانواده‌ اطلاع دهند تا با یک وضعیت روشنی در ارتباط با دانش‌آموزان روبرو باشیم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره اصلی‌ترین ضوابط برای زنگ ورزش، زنگ تفریح و بوفه مدارس، اظهار کرد: در ارتباط با بوفه مدارس که باز نخواهد بود و سرویسی داده نمی‌شود؛ اگر دانش‌آموزان نیاز به خوراک دارند باید از منزل بیاورند؛ همچنین بطری آبی نیز به همراه داشته باشند.

وی افزود: کلاس‌های ۱۵ نفره برای فعالیت‌های خاص ورزشی با رعایت ابعاد بهداشتی مجاز شناخته شده است و اصلی‌ترین کاری که مدرسه باید رعایت کند، فاصله‌گذاری اجتماعی است و تهویه کلاس‌ها نیز باید مورد توجه باشد.

کمرئی ادامه داد: اگر مدارس از سیستم گرمایشی استفاده می‌کنند، در هر یک ساعت، باید ۱۰ دقیقه بتوانند با بازکردن پنجره‌ها، جریان هوا را برقرار کنند و این را می توانند به زنگ تفریح موکول کنند؛ اصلی‌ترین کار در مورد دانش آموزان این است که بهداشت فردی را رعایت کنند و استفاده از ماسک و سایر ابعاد که در ارتباط با دیگر دانش‌آموزان است، رعایت شود.
منبع: خبر انلاین برچسب ها: بازگشایی مدارس ، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ، دانش‌آموزان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بازگشایی مدارس سخنگوی وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش بازگشایی مدارس بر اساس برنامه دانش آموزان فعالیت حضوری فاصله گذاری خانواده ها خواهند شد کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۰۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در یک گفت‌وگوی تلفنی با موضوع راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری گفت: یكی از مهم‌ترین حوزه‌های تمركز وزارت آموزش‌وپرورش موضوع توسعه عدالت تربیتی و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس است.

وی افزود: به‌خصوص در مدارس سمپاد كه بخشی از مدارس دولتی ما را تشكیل می‌دهند موضوع بسط عدالت تربیتی اهمیت دارد. توجه به همه دانش‌آموزان اهمیت دارد و دسترسی به مدارس با كیفیت برای همه دانش‌آموزان باید فراهم شود.

حسینی اظهار كرد: سازمانی به نام سازمان سمپاد داریم كه برای دانش‌آموزان تیزهوش كار برنامه‌ریزی درسی را به صورت اختصاصی انجام می‌دهد. ما با همكاری سازمان پرورش استعدادهای درخشان یا سمپاد شرایطی را فراهم كردیم كه برای مناطق عشایری به‌ویژه بتوانیم تلاش كنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار كرد: راه‌اندازی مدارس سمپاد به این شكل است كه حداقل باید سه هزار دانش‌آموز در پایش وجود داشته باشد كه برای راه‌اندازی مدرسه سمپاد مجوز داده شود.

او افزود: ما در بیست‌وشش استان دانش‌آموزان عشایری داریم كه در دوازده استان ادارات مستقلی هستند كه حوزه عشایر را پیگیری می‌کنند. در بقیه استان‌ها نیز واحدی موضوع مربوط به دانش‌آموزان عشایری را پیگیری می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی بیشترین جمعیت دانش‌آموزان در حوزه عشایر را دارد. سه استان بیشترین جمعیت دانش‌آموزان عشایری را دارند كه استان خوزستان و استان گلستان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. معمولاً از هر هزار نفر بیست‌وسه نفر از دانش‌آموزان تیزهوش هستند.

حسینی گفت: ما باید جمعیت دانش‌آموزی حداقلی داشته باشیم تا شرایط را برای آنها فراهم كنیم. ما نیاز به واحد شبانه‌روزی آموزشی داریم. استان آذربایجان غربی امسال توانست این شرایط را فراهم كند. دو استان دیگر برای سال بعد می‌توانند آماده شده و از تجربه استان آذربایجان غربی استفاده كنند. هدف ما این است كه ظرفیت را برای رشد استعدادها فراهم كنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد