Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر لبافی دوشنبه شب در نشست دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی افزود: افزایش بهای گاز مصرفی صنایع موجب غیراقتصادی شدن فعالیت واحدهای تولیدی می شود و می تواند بر بهای تمام شده کالا اثر بگذارد و مصرف کننده را هم متضرر کند.

رییس اداره صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: اسفند ماه پارسال طرحی در مجلس شورای اسلامی تصویب شد که براساس آن هزینه گاز مصرفی واحدهای تولیدی مطابق با خوراک پتروشیمی ها افزایش یابد، به همین دلیل هزینه های تولید واحدها افزایش بسیار یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا افشین افزود: هر متر مکعب گاز از هزار ریال در سال گذشته به حدود سه هزار و ۵۰۰ ریال در سال جاری رسیده است که موجب اعتراض شدید واحدهای تولیدی شده و افزایش هزینه تمام شده تولید را در پی دارد.

وی ادامه داد: شرکت گاز اعلام کرده است که تعرفه گاز به استناد بند "د" تبصره یک قانون بودجه ۱۴۰۰ اعلام شده است.

دبیر انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: بهای گاز مصرفی واحدهای تولیدی ۱۰ درصد قیمت فوب خلیج فارس محاسبه شده و برای برخی صنایع فولادی و پتروشیمی، ۳۰ درصد قیمت فوب خلیج فارس اخذ می گردد.

امیر مرادی افزود: شرکت گاز مبلغی را در هر ماه به صورت علی الحساب دریافت می کند تا پس از اینکه میانگین فوب خلیج فارس در ماه قبل مشخص شد، مابه التفاوت را اخذ نماید، به همین دلیل نمی توان قیمت را به درستی در هر ماه پیش بینی نمود و این هزینه به چالش نوسان دچار بوده و بخش تولید را با مشکلات جدی مواجه کرده است.

وی ادامه داد: افزایش ۱۰۰ درصدی بهای گاز در سال گذشته و حدود ۳۰۰ درصدی آن در سال جاری بسیاری از واحدهای تولیدی را گرفتار کرده است.

تلاش برای کاهش تعرفه گاز برخی واحدها

رییس خدمات فنی و فروش عمده شرکت گاز خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: بهای گاز بطور مستقیم به خزانه دولت می رود لذا به نفع استان است که تعرفه ها در حداقل قیمت ها باشد و ما در این زمینه مکاتبات فراوان داشته ایم و به طور جداگانه موضوع را منعکس نموده ایم.

مسعود اسماعیلی افزود: با پیگیری‌های انجام شده شمول ۳۰ درصد فوب خلیج فارس معقول تر خواهد شد و به دنبال این هستیم که برخی صنایع را که مشمول پرداخت این ۳۰ درصد می شوند به سوی تعرفه های دیگر ببریم، باید فهرست این صنایع به سازمان صنعت و معدن ارسال گردد.

وی ادامه داد: ما همواره به دنبال این بوده ایم که حداکثر کمک را به صنایع داشته باشیم و در زمینه انشعابات و پرداخت تعرفه ها همراهی داشته ایم.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی وزارت صنعت معدن و تجارت تولید داخلی گاز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت صنعت معدن و تجارت تولید داخلی مجلس شورای اسلامی وزارت صنعت معدن و تجارت تولید داخلی گاز واحدهای تولیدی فوب خلیج فارس خراسان رضوی گاز مصرفی بهای گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۱۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند

      به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: هزار و ۶۴۵ حلقه چاه آب مجاز صنایع در استان واجد شرایط هوشمندسازی هستند که تاکنون ۸۸۲ فقره از این تعداد به کنتور هوشمند مجهز شده و ۷۶۳ حلقه چاه صنایع هنوز به کنتور هوشمند مجهز نشده اند.   محمد علی نعمت‌نژاد افزود: طبق مصوبه کمیته تخصصی کارگروه ملی سازگاری با کم آبی مقرر شده چاه های آب تمام صنایع استان خراسان رضوی تا پایان مهر امسال به کنتور هوشمند تجهیز شوند.   مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی ادامه داد: طبق این مصوبه، صنایع متخلف با قطع برق روبرو خواهند شد.   نعمت نژاد گفت: ۹۶ درصد چاه‌های کشاورزی در استان خراسان رضوی نیز برای جلوگیری از برداشت بی‌رویه و غیر اصولی آب از منابع زیرزمینی، به کنتور هوشمند مجهز شده است.   او افزود: فرو نشست زمین از تبعات برداشت غیر اصولی آب از منابع زیرزمینی است و طبق برآوردهای انجام شده، نرخ فرو نشست زمین در بخش مرکزی دشت مشهد بین ۱۵ تا ۱۷ سانتی‌متر در سال است، درحالیکه که ۵۰ درصد جمعیت استان در همین بخش ساکن هستند.   مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: عمده فشار برنامه‌های کنترل و مدیریت مصرف آب و تعادل آبخوان بر روی بخش کشاورزی است، بخش‌های شرب و صنعت نیز باید نقش خود را در این زمینه ایفا کنند.   خراسان رضوی هفت درصد گستره کشور را داراست که ۷۶ درصد آن خشک و بقیه دارای اقلیم نیمه خشک است، ۳۷ حوضه آبریز در خراسان رضوی وجود دارد که به دلیل برداشت بی رویه از منابع آب زیرزمینی، این آبخوانها دچار افت شدید شده و ۳۴ محدوده از ۳۷ محدوده در حالت ممنوعه و ممنوعه بحرانی قرار دارد.

دیگر خبرها

  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • افزایش ۴۱ درصدی مصوبات سفر رییس جمهور در حوزه آبرسانی گناباد
  • تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • افزایش ۹ درصدی مخاطبان سینما‌های خراسان رضوی در فروردین ۱۴۰۳
  • ارائه تسهیلات ۹۰ درصدی در گمرک قزوین