Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس با اشاره به سفر پیش روی رئیس جمهور و حضور در اجلاس اکو گفت: روابط دوجانبه و چندجانبه در عرصه منطقه، مسلما می‌تواند تحریم‌های ظالمانه تحمیلی را بکشند و سلطه جهانی غرب را از بین ببرد.

محمد تقی نقد علی در گفت‌وگو با ایسنا در مورد اجلاس اکو پیشرو در دولت سیزدهم گفت: یکی از اعتراضات جدی ما به دولت قبلی مسئله نادیده گرفتن دیپلماسی منطقه‌ای بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن زمان بنده عضو کمیسیون کشاورزی مجلس بودم  و به نوعی رها کردن ظرفیت اقتصادی منطقه را می‌دیدم. پیش از دولت سید ابراهیم رئیسی با وضعیتی مواجه بودیم که فقط ظرفیت غربی را می‌دید و از بلوک شرق و سایر کشورهای منطقه بریده بود.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس یازدهم با بیان اینکه دیپلماسی اقتصادی منطقه در دولت رئیس فعال شد، گفت: مصداق بارز این ماجرای اجلاس شانگهای و سایر جلسات باشکوهی بود که ایران در آن محور اصلی بود. پس از ماجرای شانگهای نیز شاهد گشایش‌های اقتصادی بودیم که امیدوارم مردم ایران در طولانی مدت اثرات آن را لمس کنند.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس سفر چند روز آینده رئیس جمهور به ترکمنستان را در راستای فعال شدن دیپلماسی منطقه دانست و گفت: رئیس جمهور در راستای تقویت روابط دوجانبه و چندجانبه در عرصه بین المللی گام برمی‌دارد و مسلما می‌تواند تحریم‌های ظالمانه تحمیلی را بکشند و سلطه جهانی غرب را از بین ببرد.

اقتصاد ایران نیازمند بازارهای منطقه است

حجت الاسلام و المسلمین نقدعلی گفت: در ادبیات استعماری اقتصادی کشورهای تازه استقلال یافته را «انبار غله منطقه» می‌نامند. این روزها که با مشکلات آب مواجه هستیم می‌توانیم به کشت فراسرزمینی توجه کنیم. از طرف دیگر برای تأمین نهاده‌های دامی می‌توانیم به ظرفیت کشورهای منطقه توجه کنیم. ظرفیتی که در سالهای اخیر از آن غفلت کردیم.

این عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان در پایان گفت: منطقه سرشار از ظرفیت‌های اقتصادی است. این یعنی از یک طرف می‌توانیم استفاده ببریم و از طرف دیگر استفاده برسانیم. اقتصاد ایران امروز نیازمند بازار اقتصادی منطقه است. در عرصه فولاد، پتروشیمی، لوارم خانگی، تولید سیمان و... نیازمند بازارهای منطقه هستیم و اگر به فکر نباشیم کسان دیگری از این ظرفیت استفاده می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اجلاس اکو 2021

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۱۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتاق‌های بازرگانی در خوزستان باید فعال‌تر از گذشته باشند

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب در جلسه رفع موانع و مشکلات جذب سرمایه‌گذاری خارجی در خوزستان ضمن تشریح راهکارهای جذب سرمایه‌گذاری خارجی اظهار کرد: ارتباط و معرفی ظرفیت‌های استان به همسایگان، امنیت و تضمین برگشت سرمایه از راهکارهای افزایش سرمایه‌گذاری خارجی در خوزستان به شمار می‌رود.

وی افزود: یکی از مهمترین اولویت‌های جذب سرمایه‌گذاری، رفع موانع و مشکلات سرمایه‌گذار است و ما وظیفه داریم شرایط و امنیت سرمایه‌گذاری را فراهم کنیم.

استاندار خوزستان تصریح کرد: در حال حاضر بخش‌های نفت و گاز، گردشگری، کشاورزی، پتروشیمی، منطقه آزاد و… ظرفیت مطلوبی برای سرمایه‌گذاری خارجی دارند که می‌توان با جذب سرمایه‌گذاران خارجی و تأمین امنیت سرمایه‌گذاری و از طریق طرح‌های تشویقی، گام مهمی را در راستای رشد سرمایه‌گذاری در استان برداشت.

حسینی محراب به تأثیر اتاق‌های بازرگانی در رشد و توسعه اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری خارجی اشاره کرد و گفت: رشد، توسعه و پیشرفت اقتصادی هر کشوری رابطه مستقیم با فعالیت اتاق‌های بازرگانی دارد، بر همین اساس اتاق‌های بازرگانی در استان خوزستان باید فعال‌تر از گذشته باشند و با برنامه مدون و شناسایی ظرفیت‌های استان و همسایگان در پیشبرد توسعه اقتصاد خارجی و جذب سرمایه‌گذار در استان تلاش کنند.

استاندار خوزستان تاکید کرد: سرمایه‌گذاری خارجی در کشور یکی از ارکان مهم توسعه و پیشرفت هر استان است، از این رو نگاه تخصصی به این مقوله یکی از اهداف مهم در توسعه اقتصادی خوزستان به شمار می‌رود.

کد خبر 6080397

دیگر خبرها

  • «کارآمدترین» و «ناکارآمدترین» عضو کابینه دولت رئیسی در راستای «حمایت از تولید»
  • رئیس‌جمهور: تولید، شرط داشتن اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها است
  • توسعه درآمدها و خنثی سازی تحریم های فروش نفت و گاز با پیگیری دیپلماسی فعال انرژی محقق شد
  • رشد دیپلماسی منطقه‌ای سیاست دولت است
  • برخی از طرح‌ها نباید در سفر رئیس‌جمهور به لرستان مطرح می‌شد
  • اجرای کامل ۷۲ درصد مصوبات اقتصادی سفر رئیس جمهور در لرستان
  • اتاق‌های بازرگانی در خوزستان باید فعال‌تر از گذشته باشند
  • افزایش مناسبات منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است
  • روند توسعه دیپلماسی منطقه‌ای تداوم می‌یابد
  • افزایش تعاملات منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است