Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، صبح امروز خالق منصوری ضمن امضای قرارداد مشارکت با شرکت های‌وب به منظور احداث و بهره برداری از تونل ارتباط شهری ایلام گفت: مشارکت در احداث و بهره برداری از تونل ارتباطی فیبر نوری به روش BOLT یعنی (ساخت، بهره برداری، اجاره و انتقال) با سرمایه گذاری، مطالعه، طراحی، اجرا، بهره برداری، تعمیر، نگهداری، بازاریابی و فروش به عهده شرکت های‌وب به عنوان سرمایه گذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه زیرساخت شهر هوشمند و پروژه‌های مرتبط با سرمایه گذاری ۴۷۵ میلیارد تومان است افزود: این اقدام در بازده زمانی ۱۵ ساله اجرا خواهد شد.

سرپرست شهرداری ایلام گفت: در فاز اول این طرح ۴٠ درصد خانوارهای شهری و در فازهای بعدی تمامی مسیرهای شهری تحت پوشش فیبر نوری قرار خواهند گرفت.

وی ادامه داد: شهرداری هیچگونه هزینه مالی در سرمایه گذاری برای این پروژه ندارد؛ شبکه اختصاصی فیبر نوری برای شهرداری به طول ۳۰ کیلومتر اجرایی می‌شود و با احداث مابقی (۶۰۰ کیلومتر شبکه) تمامی شهر تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

لزوم اجرای فیبر نوری

سید ایمان میری مدیرعامل های‌وب نیز در این نشست گفت: شرکت های‌وب با نگاه ویژه مجموعه شهرداری ایلام اجرای این پروژه مهم را در دستور کار قرار داده است؛ دولت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسعه ارتباطات ثابت را در اولویت قرار داده زیرا کشور در طول چند سال گذشته در این حوزه پیشرفت قابل توجهی نداشته است.

وی یادآور شد: اگر پروژه فیبر نوری اجرایی نشود مطمعنا تکنولوژی‌های جدید در حوزه موبایل وجود نخواهد داشت زیرا ضرورت ابدیت سایت‌های موبایل نسل پنجم اجرای فیبر نوری است.

مدیر عامل های‌وب خاطرنشان کرد: اگر فیبر نوری به طور کامل در شهر اجرایی شود ایلام به عنوان شهر پایلوت جز اولین استان‌هایی خواهد بود که به صورت پوشش سراسری زمینه ۵G برای مردم فراهم می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهر هوشمند شرکت های وب فیبر نوری سرمایه گذاری بهره برداری فیبر نوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۵۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۶۱ درصدی اشتغال در صنعت آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل صنعت، معدن وتجارت آذربایجان‌غربی گفت: با ورود واحدهای صنعتی جدید به چرخه تولید زمینه اشتغال مستقیم برای ۱۰ هزار و ۸۵۱ نفر در استان که ۲.۶ برابر مدت زمان مشابه سال قبل از آن بود، ایجاد اشتغال در سال گذشته ۱۶۱ درصد رشد داشته است.

 عبدالحمید سرتیپی افزود: پارسال در حوزه صنعتی استان ۱۹۴ فقره پروانه بهره برداری برای واحدهای صنعتی جدید با رشد ۵ درصدی نسبت به سال قبل از آن صادر شد که برای بهره برداری از این واحدهای صنعتی ۶۱ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری با افزایش ۱۱۰ درصدی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ انجام شده است.

سرتیپی اظهار کرد: در سال گذشته یکهزار و ۱۸۷ فقره جواز تأسیس با رشد ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برای احداث واحدهای صنعتی تولیدی جدید در استان صادر شده است که پیش بینی می شود برای تکمیل و راه اندازی این واحدها بیش از ۴۳۵ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شود که پیش بینی می شود با بهره برداری از این واحدها زمینه اشتغال مستقیم برای حدود ۲۹ هزار نفر با افزایش ۱۰ درصدی نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل از آن فراهم شود.

وی گفت: درحال حاضر دو هزار و ۲۸ واحدصنعتی تولیدی در آذربایجان‌غربی فعالیت دارند که برای فعال‌سازی این واحدها در استان ۱۵۴ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده و با بهره برداری از این واحدها زمینه اشتغال مستقیم برای بیش از ۶۱ هزار نفر فراهم شده است.

مدیرکل صنعت، معدن وتجارت استان تأکید کرد: درحال حاضر برای اجرای طرحهای صنعتی تولیدی در استان دو هزار و ۴۶۰ فقره جواز تأسیس با پیش بینی سرمایه گذاری یک میلیون و ۴۰ هزار میلیارد ریال صادر شده است که با بهره‌برداری از این طرحهای صنعتی پیش بینی می شود برای ۶۷ هزار و ۲۸۵ نفر زمینه اشتغال مستقیم ایجاد شود.

سرتیپی افزود: تحرک‌های مثبت رخ داده در سال گذشته برای احداث واحدهای جدید صنعتی در آذربایجان‌غربی بیانگر افزایش تمایل به سرمایه گذاری صاحبان سرمایه در این استان است که رشد بالای سرمایه‌گذاری در جوازهای تأسیس صنعتی به عنوان نقطه شروع سرمایه ‌گذاری نسبت به دوره مشابه سال قبل از آن مؤید این ادعاست.

سرتیپی اضافه کرد: در راستای تسهیل سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت، کلیه فرآیندهای صدور مجوزهای صنعتی از طریق سامانه بهین یاب و درگاه یکپارچه خدمات وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام می‌گیرد و بر این اساس با حذف فرآیندهای زاید اداری، در کمترین زمان ممکن مجوزهای مربوطه صادر و در اختیار سرمایه گذاران قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از پروژه‌های عمرانی و آغاز عملیات فیبر نوری شهرستان میامی
  • ایجاد شغل برای ۱۳۶ نفر با بهره برداری از واحد تولیدی نخ ابریشم
  • دولت زیرساخت‌های لازم را برای فعالیت بازارچه مرزی ایلام فراهم کرد
  • امضای قرارداد توسعه زیرساخت شهر هوشمند بین ایرانسل و شهرداری قائمشهر
  • امضای قرارداد توسعه زیرساخت شهر هوشمند بین ایرانسل و قائمشهر
  • زیرساخت‌های شبکه‌های سیار مبتنی بر توسعه فیبر نوری است
  • ۶۱ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری صنعتی در آذربایجان‌غربی محقق شد
  • زیرساخت‌های شبکه‌های سیار مبتنی بر توسعه فیبر نوری
  • رشد ۱۶۱ درصدی اشتغال در صنعت آذربایجان‌غربی
  • زمینه تکمیل و بهره‌برداری از مونوریل قم فراهم شده است