Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، بیش از ۲ دهه از عمر محور هشتگرد-طالقان می‌گذرد. در حالی شاهد بهره‌برداری از آن بودیم که دولت قبل بدون در نظر گرفتن زیرساخت‌های کافی و ایمنی این جاده کوهستانی، هشتگرد-طالقان را زیر بار ترافیک برد.

این جاده فاقد زیرساخت‌های لازم از جمله آنتن دهی تلفن همراه، نور کافی، استقرار پایگاه اورژانس، وجود تابلوهای ایمنی لازم و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بود؛ با توجه به اینکه ایمنی کافی در این مسیر لحاظ نشده بود بهره برداری از آن با اعتراض بسیاری از اصحاب رسانه، کارشناسان و شهروندان همراه بود، چرا که در زمان بارش برف و باران و تاریکی هوا ممکن است حرکت در این جاده با مشکلات بسیاری مواجه شود.

حالا با گذشت بیش از چند ماه از افتتاح این پروژه راهداری و حمل و نقل جاده ای استان البرز اقدام به بسته شدن جاده کرده است، این در حالی است که پیش از این برخی از مسئولان جاده هشتگرد-طالقان را ایمن قلمداد می‌کردند.

در مصوبه کمیسیون ایمنی، حمل‌ونقل و سوانح رانندگی البرز که منجر به تعطیلی جاده هشتگرد-طالقان شده است اعلام کردند که با توجه به مه گیر بودن جاده در فصول سرد سال و نبود امکانات زیرساخت‌های ایمنی عبور و مرور کاربران جاده ای خطر آفرین است و تا زمانی که این محور ایمنی  و زیر ساخت‌های آن تجهیز نشود مسدود می‌ماند.

سال‌ها انتظار برای بهره‌برداری 

کلنگ زنی جاده طالقان-هشتگرد در سال ۱۳۷۹ به زمین زده شده بود. هدف از ساخت این محور برای تسهیل رفت و آمد طالقانی ها و هشتگردی ها است. این محور باید خیلی بیشتر از این سالها به بهره‌برداری می رسید. با پیگیری‌های دولت و استاندار این پروژه جاده هشتگرد-طالقان پس از سال‌ها  انتظار یکشنبه نهم خرداد ماه ۱۴۰۰ در آخرین روزهای دولت تدبیر زیر بار ترافیک رفت. 

امروز این پروژه با اعتباری بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان و صرف مدت زمان ۲۰ ساله هنوز بلاتکلیف مانده است! بخشی از آن در قالب احداث یک تونل در دست اجرا است که حفاری و تکمیل این بخش از پروژه نیز به صورت مجزا اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی را شامل می‌شود.

مشخصات پروژه 

گفتنی است؛ این جاده به طول ۳۴ کیلومتر طی ۲ سال گذشته با اهتمام وزارت راه وشهرسازی تکمیل و در بهار سال جاری به بهره برداری رسید. در اجرای این پروژه ۹ میلیون مترمکعب خاکبرداری و خاکریزی شد، ۶۲۰۰ متر دیوار حفاظتی، ۸۰ دهانه پل آبرو و یک دستگاه تونل به طول ۹۷۵ متر احداث شد که ارزش این پروژه افزون بر ۴۵۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

همچنین مسئولان وقت مدعی بودند بهره برداری از این پروژه منجر به  رونق گردشگری، کاهش ترافیک و حوادث رانندگی خواهد شد! 

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی 

علی حدادی، نماینده مردم طالقان، نظرآباد، ساوجبلاغ و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی، در این خصوص اظهار نظر کرده و به اهمیت رعایت و حفظ اصول ایمنی در این مسیر تأکید کرده بود.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه نواقص و مشکلات جاده هشتگرد-طالقان در فصول سرد سال تشدید می‌شود، گفته بود: حین افتتاح پروژه تذکراتی به وزیر وقت راه و شهرسازی داده شد که امیدواریم در دور جدید در دستورکار قرار گیرد.

به گفته وی احتمال بروز حوادث غیرمترقبه در این پروژه دور از انتظار نبوده و باید در راستای جلوگیری از هرگونه حادثه ای اقدام شود.

با وجود تمام پیگیری‌های لازم برای بهره برداری از این پروژه با گذشت ۲دهه و هزینه‌های سنگین برای ساخت این محور اما بعد از گذشت ۲۲سال باز هم این پروژه به سرانجام نرسید زیر ساخت‌های لازم به کار گرفته نشد ایمنی کاملی ندارد باز هم این محور مسدود شد، امید است مسئولان مربوطه ضمن ارائه راه حل مناسب و رفع مشکلات ایمنی جاده در کوتاه ترین زمان پروژه را برای بهره گیری مردم آماده کنند.

منبع: فارس

کلیدواژه: ایمنی جاده نماینده مجلس طالقان هشتگرد طالقان خبرگزاری فارس جاده هشتگرد طالقان بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۵۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی حق‌بین، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره جزئیات یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار اظهار کرد: پروژه‌های بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان و تعریض مسیر کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری، همزمان با یکصد و هجدهمین رویداد امید و افتخار در روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳- تحویل شهروندان خواهد شد.

حق‌بین با اشاره به اهمیت بهسازی آسفالت معابر بزرگراهی شهر تهران به ویژه بزرگراه آزادگان یادآور شد: طی سالیان گذشته روند بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان به دلایلی مختلف از جمله کمبود آسفالت و بتن غلتکی یا عدم صدور مجوزهای ترافیکی با کندی پیش می‌رفت تا اینکه مدیریت شهری در سال گذشته تصمیم گرفت ضمن انتخاب یک گزینه اجرایی مناسب‌تر، علاوه بر تسریع روند بهسازی، جریان ترافیک در هنگام اجرای عملیات عمرانی را تسهیل کند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ همزمان با خرید کارخانجات جدید آسفالت و ثبت رکورد تولید و اجرای ۱.۵ میلیون تن آسفالت، انتخاب روش احیای عمیق با سیمان، سبب شد تا سرعت کار بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان دو چندان شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با یادآوری اینکه عملیات بهسازی مسیرهای تندروی بزرگراه آزادگان در فاصله سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱ فقط روی یک مقطع ۹ کیلومتری انجام شده بود، گفت: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۱۲ کیلومتر از مسیرهای تندروی بزرگراه آزادگان به صورت تمام عرض بهسازی شد و از این حیث در سرعت بهسازی روکش آسفالت معابر بزرگراهی نیز به رکوردی جدید دست یافتیم.

وی با اشاره به اهمیت بهسازی بزرگراه آزادگان به عنوان کمربندی جنوبی و غربی تهران و وسعت پروژه بهسازی بزرگراه آزادگان، گفت: در سال ۱۴۰۲ مساحتی بالغ بر ۲۱۶ هزار مترمربع از این بزرگراه با اجرای ۵۱ هزار تن آسفالت و هزینه ۲۵۲ میلیارد تومان بهسازی شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در خصوص دومین پروژه قابل بهره‌برداری در محدوده بزرگراه آزادگان، یادآور شد: عرض کم محور کندروی بزرگراه آزادگان در مسیر جنوب به شمال و در محل تقاطع با بزرگراه شهید لشگری منجر به ایجاد گره و گلوگاه ترافیکی یا پس زدگی بار ترافیک می‌شد و از این رو تعریض این مقطع از مسیر کندروی بزرگراه از ۲ خط عبوری به ۳ خط و اصلاح لوپ‌های منتهی به آن از فرودین سال ۱۴۰۲ آغاز شد.

به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، ایمن‌سازی و تحکیم کوله پل‌های ۳ گانه بزرگراه شهید لشگری و اجرای دیواره‌ها از دیگر اقداماتی است که به عنوان پیش نیاز عملیات تعریض و در قالب این پروژه انجام شد و مجموعه اقدامات یادشده علیرغم دشواری‌های اجرایی به دلیل مجاورت با ترافیک سنگین بزرگراه آزادگان طی یکسال به اتمام رسید.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران. هزینه پروژه تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی آزادگان در محدوده پل شهید لشگری را نیز ۴۳ میلیارد تومان عنوان کرد و بر این اساس، از مجموع هزینه انجام شده ۲۹۵ میلیارد تومانی برای پویش امید و افتخار آتی خبر داد.

کد خبر 6087603

دیگر خبرها

  • ‌پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند تکمیل می‌شود
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • برنامه های روز ملی ایمنی حمل و نقل در سیستان وبلوچستان تشريح شد
  • تشریح برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل‌ونقل در سیستان و بلوچستان
  • افزایش شمار پروژه‌های خدماتی در نفت و گاز آغاجاری
  • بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران
  • بهره برداری از ۴ تقاطع غیر همسطح رشت تا شب عید ۱۴۰۴
  • خط لوله فرآورده تبریز - خوی - ارومیه به بهره‌برداری می‌رسد
  • اجرای ۱۰ طرح راهسازی با ۹۵۰ میلیارد تومان اعتبار در استان همدان
  • بهره برداری از فاز اول پایانه شرق تا پایان خرداد ۱۴۰۳