Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پوشش وسیع واکسیناسیون علیه کرونا با کمک نیروهای بسیجی و مردم ایران در دنیا بی‌نظیر است.

به گزارش قدس آنلاین، بهرام عین اللهی امروز  در مراسم هفته بسیج  و تجلیل از بسیجیان نمونه مدافع سلامت که در وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: تا به امروز ۱۵۰ میلیون دز واکسن به کشور وارد و ۲۰ میلیون دز واکسن داخلی تولید کرده ایم و با کمک نیروهای بسیجی و قشرهای مختلف مردم به خصوص دانشجویان که داوطلبانه پای کار آمدند، پوشش وسیع تزریق واکسن انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اکنون کمبود واکسن در کشور وجود ندارد، اظهار داشت: در صدمین روز شروع بکار دولت به تزریق ۱۰۰ میلیون دز واکسن رسیدیم و اکنون ۸۴ درصد گروه هدف دز اول و ۶۸ درصد دز دوم را دریافت کرده اند.

عین اللهی با بیان اینکه همه پایگاه‌های بسیج در بحث واکسیناسیون پای کار آمدند، تاکید کرد: در واقع مردم بعد از دوران دفاع مقدس بار دیگر به کمک دولت آمدند و در این پایگاه ها نیروهای بسیجی و مردمی حضور دارند.

وزیر بهداشت گفت: قبل از آغاز به کار دولت سیزدهم تا تیر ماه امسال، بیش از پنج تا ۶ میلیون دز واکسن در کشور تزریق نشده بود و در پیک پنجم روزانه ۵۰ هزار بیمار کرونا شناسایی می شد و ۱۵ هزار بیمار بستری و ۷۰۰ مرگ و میر در روز را داشتیم که فاجعه ملی بود.

وی افزود: با آغاز به کار دولت سیزدهم کار بسیجی برای واردات واکسن در وزارتخانه های مختلف از جمله بهداشت، امور خارجه، بانک مرکزی، هلال احمر و غیره آغاز شد و هفته ای ۲ تا ۳ جلسه مستمر در این زمینه داشتیم و توانستیم در ۲۴ تا ۴۸ ساعت پنج میلیون دز واکسن وارد کنیم.

وزیر بهداشت تصریح کرد: کار بسیجی باعث موفقیت ما در پوشش وسیع واکسیناسیون علیه کرونا شد و در واقع حضور نیروهای جوان به خصوص دانشجویی در کنار نیروهای بسیجی قدیمی، باعث تعامل و رفع بیگانگی بین دو نسل شد.

وی اظهار داشت: این تعامل نسل قدیم و جوان باعث می شود الگویی برای نسل آینده انقلاب باشد و تاریخ ثابت کرده هر حرکتی از مردم باشد شاهد پای کار آمدن نیروی جوان هستیم.

به گفته عین اللهی، اکنون دنیا و نیز برخی کشورها از جمله آمریکا،  آلمان و روسیه گرفتار کرونا هستند و روند واکسیناسیون کشور بی نظیر است و این به خاطر حمایت مردم بوده و می توانیم آینده خوبی داشته باشیم.

وی ادامه داد: هفته بسیج یاد آور حماسه‌ای دفاع مقدس است و نسل جوان باید بداند که در تاریخ کشورمان چه ایثارگری هایی انجام شده و باید بیشتر به حماسه های نیروهای بسیجی پرداخته شود.

به گفته وی، گروه‌های پزشکی کارهای بزرگی در دفاع مقدس انجام دادند و باید ایثارگرای های آنها ثبت و الگویی برای نسل آینده باشند.

وزیر بهداشت تصریح کرد: در وضعیت امروز نیاز به نیروهای بسیجی  داریم بسیجی به معنای نظامی و اسلحه به دست نیست اسلحه ما علم و دانش است که باید در وزارت بهداشت انجام شود.

عین اللهی اظهار داشت: بسیجی در وزارت بهداشت نیروی جهادی است در کشور محرومیت های زیادی داریم و مردم در روستاهای دور افتاده نیاز به کمک دارند باید با کار جهادی در دانشگاه‌ها،   مراکز درمانی و غیره این مناطق رسیدگی شود.

نام درخشان ایران در دنیا

وزیر بهداشت با بیان اینکه ایران نام درخشان در دنیا دارد، افزود: مجروحان شیمیایی زیادی از دوران دفاع مقدس داریم و نیروهای بسیجی درمان آنها را پیدا کردند و در این زمینه در دنیا صاحب نظر هستیم.

وی تصریح کرد: کرونا یک امتحان الهی است و نیروهای بسیجی در کشورمان از این امتحان سربلند بیرون آمدند و البته افراد زیادی را از دست دادیم و بیمارستان محلی برای مبارزه با کرونا بود و ۲۰۵ شهید سلامت را تقدیم کردیم.

عین اللهی اظهار داشت: مردم از گروه‌های جهادی و داوطلب در مبارزه با کرونا حمایت کردند و داوطلبانه به گروه‌های پزشکی کمک می کردند.

گسترش بسیج علمی در کشور

وزیر بهداشت گفت: اکنون پنج نوع واکسن از جمله فخرا، رازی، پاستور، سیناژن و برکت در کشور تولید شده و در زمینه سلول‌های بنیادی جزو پنج کشور اول دنیا هستیم.

وی تصریح کرد: در دانشگاه‌ها باید بسیج علمی فعال باشد و در توسعه علم و دانش تلاش کنیم.

استفاده از هوش مصنوعی

عین اللهی با اشاره به استفاده از هوش مصنوعی در حوزه بیماری‌ها گفت: باید از تکنولوژی‌های جدید دنیا در زمینه استفاده از هوش مصنوعی برای ثبت علائم و بیماری‌ها در کشور استفاده کرد  تا در آینده در فضایی بهتری در این زمینه تلاش شود.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد با کم شدن کرونا، مشکلات و محرومیت ها را با حرکت بسیجی رفع کنیم و مردم نیز همچنان شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنند.

در پایان این مراسم از تمبر بسیج رونمایی و بسیجیان مدافعان سلامت مورد تجلیل قرار گرفتند.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وزیر بهداشت عین الهی میلیون دز واکسن نیروهای بسیجی وزیر بهداشت دفاع مقدس عین اللهی پوشش وسیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۶۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست

حسین فرشیدی درخصوص تزریق واکسن «گارداسیل»، وضعیت شیوع بیماری HPV درکشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.  

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در خصوص ضرورت استفاده از این واکسن گفت: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در مشهد اجرا می‌شود
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • اجرای نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال با ۵۸۴ هزار دز
  • ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد
  • واکسیناسیون پنوموکوک در آبادان آغاز شد