Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرخانه دومین جایزه داستان حماسی فراخوان شرکت در این رویداد را منتشر شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، دبیرخانه دومین جایزه ادبی داستان حماسی به همت حوزه هنری خراسان رضوی و با هدف بازخوانی حماسه‌های اساطیر و پیوند آن با حماسه‌های معاصر برای تولید داستان‌های جدید با موضوع حماسه‌های بومی و اقتباس از داستان‌های شاهنامه فردوسی با رویکرد فتح‌نامه فعالیت خواهد کرد و علاقه‌مندان می‌توانند در قالب داستان‌های نیمه بلند و رمان در این فراخوان شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدحسین شهرستانی، مدیر گروه حکمت هنر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی و عضو شورای سیاست‌گذاری جایزه داستان حماسی در مورد این رویداد می‌گو‌ید: حماسه و هنر حماسی نقطه پیوند استوار فرهنگ ایرانی با ارزش‌ها و اندیشه‌های انقلاب اسلامی است. دومین جایزه ادبیات حماسی فرصتی است تا این پیوند خجسته به نیروی قصه و داستان بازیابی شود. انقلاب اسلامی بستر ظهور حماسه‌های تازه‌ای است که از بستر حماسه‌های کهن سر برآورده‌اند. چنانچه حکیم ابوالقاسم فردوسی راوی حماسه‌های کهن ماست، هنرمندان و نویسندگان متعهد نیز راوی حماسه‌های تازه تاریخ ما هستند.

همچنین میثم مرادی بیناباج معاون راهبری استان‌های حوزه هنری و یکی دیگر از اعضای شورای سیاست‌گذاری جایزه داستان حماسی در خصوص اهداف و ضرورت‌های برپایی این رویداد می‌گوید: ادبیات داستانی پس از انقلاب اسلامی از حیث پرداختن به مضامین حماسی فقیر بوده است، در نتیجه اولین هدف راه‌اندازی جایزه داستان حماسی این است که نیاز تولیدات متون ادبی به مضامین حماسی را تأمین کند. همچنین جایزه داستان حماسی با برپایی خود قهرمانان حماسه‌ساز دوران انقلاب اسلامی و حتی معاصر را در زمینه‌های گوناگون و در قالب روایتی شورانگیز و حماسی معرفی می‌کند. به این ترتیب جایزه داستان حماسی نیاز متون ادبی ما به روایت داشته‌ها، موضوعات و شخصیت‌های حماسی و حماسه‌ساز تاریخ معاصر و تاریخ انقلاب اسلامی تا به امروز را نیز تأمین می‌کند. اگر بخواهیم به سوی نقطه‌ای تمدنی و آینده‌ای درخشان گام برداریم، به ناچار باید مخاطب عموم خود را از انگیزه و روحیه حرکت سرشار و لبریز کنیم. تولیدات هنری و ادبی می‌تواند این نقش را بر عهده بگیرد. پرداخت آثار داستانی به موضوعاتی که وجه حماسی دارند و نشان‌دهنده روح ایستادگی، عزم و مجاهدت در مردم و ملت ایران هستند می‌توانند مخاطب عموم را برای رسیدن به قله‌های عزت و سربلندی تشویق کند.

گفتنی است، دبیرخانه دومین جایزه ادبی داستان حماسی به همت حوزه هنری خراسان رضوی و با هدف بازخوانی حماسه‌های اساطیر و پیوند آن با حماسه‌های معاصر برای تولید داستان‌های جدید با موضوع حماسه‌های بومی و اقتباس از داستان‌های شاهنامه فردوسی با رویکرد فتح‌نامه، اقدام به برگزاری این رویداد کرده است. ساسان ناطق، داوود امیریان، علی‌اصغر عزتی پاک؛ هیئت داوران؛ سعید تشکری دبیر علمی و سیدجلال قوامی دبیر اجرایی دومین جایزه داستان حماسی هستند.

همچنین در بخش داستان نیمه بلند برای نفر اول، ۱۵ میلیون تومان به همراه تندیس و لوح افتخار؛ برای نفر دوم، ۱۲ میلیون تومان به همراه تندیس و لوح افتخار؛ برای نفر سوم، ۱۰ میلیون تومان به همراه تندیس و لوح افتخار و در بخش رمان یک جایزه ۵۰ میلیون تومانی به همراه تندیس و لوح افتخار برای یک اثر برگزیده تعیین شده است. گفتنی است؛ آثار برگزیده به انتخاب دبیرخانه در قالب کتاب منتشر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرهنگی حوزه هنری داستان حماسی همراه تندیس و لوح افتخار جایزه داستان حماسی انقلاب اسلامی دومین جایزه حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۷۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صد و پنجاه و دومین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد

کاغذ خبر عنوان مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های ایسکانیوز است که در پایان هر روز منتشر می‌شود.

برای دریافت فایل پی‌دی‌اف حاوی لینک مطالب می‌توانید اینجا کلیک کنید.

در این شماره می‌خوانید:

پیوند رباتیک دانشگاه و صنعت

316 تیم دانش‌آموزی و دانشجویی در هجدهمین رویداد بین‌المللی ربوکاپ به رقابت می‌پردازند

ربات‌ها برای‌ نسل چهارم صنعت کاربردی می‌شوند

صنعت اسباب بازی، مسئله جدی دانشگاه‌های جهان

محققان MIT اسکلت‌های منعطف برای ربات‌های نرم می‌سازند

۳۰هزار کودک معلول دسترسی به تحصیل ندارند

رهاسازی حقابه هیرمند از سوی افغانستان

دستاوردهای سفر السودانی به آمریکا پس‌ از یک سال و نیم معطلی

کد خبر: 1227556 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • سرو گیراسی بهترین بازیکن ماه مارس 2024 بوندسلیگا
  • برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد
  • صد و پنجاه و دومین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • فراخوان جایزه مهرگان علم (علم برای همه) دوره‌های هجدهم و نوزدهم منتشر شد
  • معرفی نامزدهای اولین دوره جایزه داستان کوتاه گارنت
  • انتشار فراخوان دوره‌های ۲۳ و ۲۴ جایزه مهرگان ادب
  • نامزدهای جایزه داستان کوتاه گارنت معرفی شدند
  • جایزه «مهرگان» فراخوان داد
  • فراخوان نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر در سیستان و بلوچستان منتشر شد
  • اجتماع مردمی «وعده صادق» با حماسی خوانی میثم مطیعی