Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسته خبری سینما مروری است بر اخبار کوتاه سینمایی روز ایران. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در بسته خبری سینما نگاهی داریم بر چند خبر کوتاه سینمایی.

 

فیلم کوتاه «چاله و چاه» آماده نمایش شد

فیلم کوتاه «چاله و چاه» به کارگردانی عباس حاجی درویش پس از پایان مراحل فنی آماده نمایش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید عابدینی، حیدر خروجی شند آبادی، سامان محمدی، محسن لبافی و رضا سخی از جمله بازیگران این فیلم هستند. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: « جوانی گوشی موبایلی را از دست راننده ای دزدیده و بعد از گذشتن  از چند خیابان داخل اتومبیل بدون سر نشینی می نشیند...»

این فیلم که هفته گذشته مراحل ساختش به اتمام رسید، داستان متفاوتی درباره آنچه در زندگی هر روزه ما اتفاق می‌افتد را روایت می‌کند.

عوامل این فیلم کوتاه عبارتند از:

تهیه کننده : شادی آفرین الهیاری/ نویسنده و کارگردان :عباس حاجی درویش/ مدیر فیلمبرداری : رضا شیبانی/ مدیر تولید :مهدی الهیاری/ دستیار کارگردان : امید شمس آبادی/ عکاس : سید وحید حسینی/ تدوین : منوچهر صانعی/ طراحی پوستر : سجاد قاطعی/ سرهنگ زارعی کارشناس نیروی انتظامی/ سرهنگ هدایت الله سجادی/ دستیار کارگردان :  سپیده صادقی/ تدارکات : کامیار نقره ، رضا سخی/ نورپرداز و دستار اول: کیوان ارجمند مازیار نجاتی ، سهیل ملکی، پدرام محمدی زاده/ دستیار کارگردان : سجاد قاطعی/ صدا بردار : کیومرث سبحانی/ طراح صحنه و لباس :مهدی حاجی درویش/ طراح گریم : محمد بابا خانلو/ مجری طرح : آروین فیلم پارس.

فریبا کوثری مقابل دوربین «کن – پامنار» رفت

فریبا کوثری همزمان با سالروز تولدش نقش خودش را در فیلم «کن - پامنار» به کارگردانی اشکان درویشی و تهیه‌کنندگی شیما جبرائیلی‌پور بازی کرد.

فیلمبرداری فیلم «کن - پامنار» اولین اثر بلند اشکان درویشی چندی پیش آغاز شد و روز گذشته (دوشنبه یکم آذرماه) فریبا کوثری که به عنوان مشاور پروژه این فیلم را همراهی می‌کند، همزمان با سالروز تولدش طی سکانسی کوتاه نقش خودش را به صورت افتخاری در این فیلم ایفا کرد. 

کوثری هدفش از حضور افتخاری به‌عنوان مشاور و بازیگر در فیلم «کن - پامنار» را این موضوع عنوان کرد که قرار است موسسه خیریه فرشته‌های بهشتی درآمد حاصل از بلیت‌فروشی این فیلم را صرف امور خیریه کند.

«کن - پامنار» که بر اساس طرحی از اشکان درویشی و با فیلمنامه سیروس همتی ساخته می‌شود، روایتی است از زندگی کودکان کار در محله‌های فقیرنشین مناطق پایین شهر تهران و حمایت از دختران مظلوم افغانستان.

همچنین قرار است درآمد حاصل از بلیت‌فروشی «کن – پامنار» از طریق مؤسسه خیریه فرشته‌های بهشتی که در تولید این فیلم نیز همکاری می‌کند، در اختیار نیازمندان قرار گیرد.

این فیلم علاوه بر سیامک صفری و فریبا کوثری بازیگران دیگری نیز دارد که طی روزهای آتی معرفی خواهند شد. 

بخشی از عوامل «کن - پامنار» عبارتند از: تهیه کننده: شیما جبرائیلی‌پور، کارگردان: اشکان درویشی، مشاور پروژه: فریبا کوثری، مجری طرح: آسیه اسدزاده، موسسه نقطه عطف سینما تئاتر، فیلمنامه‌نویس: سیروس همتی، مشاور فیلمنامه: پیمان عباسی، مدیرتولید و جانشین تهیه کننده: مهشید خسروی، مدیر فیلمبرداری: محمد مقیمی، مدیر صدابرداری: علیرضا کریم‌نژاد، تدوین و اصلاح رنگ: امیرحسین تحسینی، طراح چهره‌پردازی: دانیال شعاعی، طراح صحنه و لباس: اشکان درویشی، دستیار اول کارگردان: بهزاد صفار، برنامه‌ریز: حدیث کریمیان، منشی صحنه: صفورا برسان، مدیر تدارکات: علی نعمتی، عکاس و فیلمبردار پشت صحنه: سالار مجد، هماهنگی: محمدحسین عابدینی و مهربان اسماعیل‌پور، تجهیزات و پشتیبانی فنی: حیدر احسانی، مشاور رسانه‌ای و روابط عمومی: مریم قربانی‌نیا و سید حسین رسولی.

نمایش منتخبی از آثار سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران

نمایش 24 فیلم کوتاه منتخب از سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران با عنوان «دو روز با فیلم کوتاه» پنجشنبه 4 و جمعه 5 آذر ماه در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران صورت می‌گیرد. 

«آخرین لالایی در تهران» ساخته محمد وحدانی، «سیکل» اثر پدرام پرنیان فر، «آینه خیس» اثر امیرهوشنگ معین، «جان داد» به کارگردانی سهیلا پورمحمدی، «عروسک» ساخته الهه اسماعیلی، «کپسول» به کارگردانی امیرپذیرفته، «مورس» به کارگردانی روناک جعفری، «صندلی» ساخته محمدباقر شاهین، «روزنوشت‌های مردی که آنجا نبود» به کارگردانی روزبه فرازمند، «هرگز گاهی همیشه» ساخته شادی کرم‌رودی، «دیوار چهارم» به کارگردانی محبوبه کلایی، «رامخانه» کاری از احسان شادمانی، «کلاغ» به کارگردانی اهورا شهبازی، «کبود» ساخته علی توکلی، «مادری از دارخوین» اثر ایوب مروانی پور، «چگونه منتظر گودو باشیم؟» به کارگردانی عرشیا زینعلی، «گذشته» کاری از حمید محمدی، «ارفاق» ساخته رضا نجاتی، «هفت سمفونی زاگرس» به کارگردانی پرویز رستمی، «هیرودو» اثر سروش باغبانی، «منطقه» کاری از اسما ابراهیم‌زادگان، «آنیما» به کارگردانی محبوبه محمدزکی، «میر و مار» ساخته امین پاک پرور و «زوزه» به کارگردانی امیر نجفی آثاری هستند که در این برنامه نمایش قرار دارند. 

سانس نمایش فیلم‌ها از ساعت 14 تا 16 و 17:15 تا 19 روزهای پنجشنبه و جمعه 4 و 5 آذر خواهد بود. همچنین برای هر باکس نمایش آثار نشست‌های نقد و بررسی با حضور صاحبان آثار در ساعات 16 تا 17 و 19 تا 20 در روزهای نامبرده برگزار می‌شود. 

اجرا و کارشناسی نشست‌های روز پنجشنبه را سیدرضا صائمی منتقد و کارشناس سینما و اجرا و کارشناسی نشست‌های روز جمعه را وحید نامی فیلمساز و مدرس سینما برعهده دارند.

گفتنی است این برنامه به همت روابط عمومی خانه هنرمندان ایران و با همراهی انجمن سینمای جوانان ایران، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در قالب ویژه برنامه‌های «سینماتک» برگزار می‌شود. 
همچنین ورود برای عموم تا سقف ظرفیت سالن و با حفظ ضوابط بهداشتی آزاد است.

 انتشار نخستین عکس از نازنین بیاتی در  «شادروان»

در ادامه مراحل پس‌تولید فیلم سینمایی «شادروان»، آرش قاسمی صداگذاری تازه‌ترین ساخته سینمایی حسین نمازی و کامیار شفیع‌پور جلوه‌های ویژه کامپیوتری این اثر را انجام خواهند داد.

همچنین تدوین این فیلم سینمایی که همزمان با فیلمبرداری آغاز شده بود، به تازگی توسط عماد خدابخش به پایان رسیده است.

همزمان با پیشرفت مراحل پست‌پروداکشن این فیلم برای حضور در چهلمین جشنواره فیلم فجر، نخستین عکس از نازنین بیاتی در «شادروان» منتشر شد. او در این فیلم ایفاگر نقشی متفاوت در کارنامه بازیگری خود است.

سینا مهراد، گلاره عباسی، نازنین بیاتی، بهرنگ علوی با هنرمندی رویا تیموریان و با حضور رضا رویگری و بهرام ابراهیمی ترکیب بازیگران «شادروان» را تشکیل می‌دهند.

«شادروان» به روایت حسین نمازی روایتی شیرین از یک ملودرام اجتماعی در بستر خانواده‌ای حاشیه‌نشین است که خود را برای حضور در چهلمین جشنواره فیلم فجر آماده می‌کند.

عوامل این فیلم عبارتند از: نویسنده و کارگردان: حسین نمازی، تهیه کننده: عباس نادران، مدیر فیلمبرداری: مسعود سلامی، تدوین: عماد خدابخش، مدیر صدابرداری: بابک اردلان، صداگذار: آرش قاسمی، طراح صحنه: بهزاد جعفری طادی‌، طراح چهره‌پردازی: امید گل‌زاده، جلوه‌های ویژه کامپیوتری: کامیار شفیعی‌پور، مدیر تولید: عماد طاهری، مدیر تدارکات: هادی غفارلو، دستیار کارگردان و مدیربرنامه‌ریزی: سعید بیات، منشی صحنه: آرزو قربانی، روابط عمومی: زهرا دمزآبادی، عکاس: محمد صادق زرجویان.

فیلمبرداری «یه‌چوم یه‌لنگ» تمام شد

فیلمبرداری فیلم کوتاه «یه‌چوم یه‌لنگ» به کارگردانی یاسر برزگر در لوکیشن جنگل‌های مازندران و منطقه شیرگاه به اتمام رسید و این فیلم کوتاه هم اکنون توسط اسماعیل علیزاده در حال تدوین است.

یه‌چوم یه‌لنگ، نام هیولایی در جنگل های مازندران است و در خلاصه داستان این فیلم کوتاه آمده است: «در روستایی دورافتاده، معلمی از وجود هیولایی خطرناک در جنگل به دانش‌آموزان خود خبر می‌دهد..»

رضا عموزاد، آروین حامی‌طبری، ابوالفضل سائلی، علیرضا باباجان‌زاده، محمدجواد ولی‌پور، محمدحسام مومن‌آبادی و فرشید قاسمی، بازیگران فیلم کوتاه «یه‌چوم یه‌لنگ» هستند.

فهرست عوامل این فیلم کوتاه عبارت است از: کارگردان: یاسر برزگر، نویسنده: آرزو خانجانی و یاسر برزگر، مدیرفیلم‌برداری: بهروز بادروج، مشاور و دستیار کارگردان: آذر تجلی، صدابردار: مجید امینی، تدوین: اسماعیل علیزاده، منشی صحنه: سارا طالبیان، برنامه‌ریز: آرزو خانجانی، طراح صحنه: سعید حسنلو، طراح لباس: سمانه احمدی‌مطلق، طراح گریم: فیروزه پرچمی، بازیگردان کودک و دستیار دوم کارگردان: میثم امیرزاده، مدیر تولید: امین کاشیان، مجری طرح: موسسه فرهنگی هنری همای سعادت، مدیر مالی: سودابه بیناخواهی، عکاس: مهدی عمادی، روابط عمومی: آزاده فضلی، تهیه‌کننده: آرش مزدا آریافر و آرزو خانجانی.

"منصور" روایت باورپذیر قهرمان ملّی و سبک واقع‌گرای سینمای دفاع مقدسسرتیپی: عوامل فیلم با حاشیه‌سازی می‌خواهند فروش فیلم را بالا ببرند

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فیلم کوتاه سینمای ایران فیلم کوتاه سینمای ایران دستیار کارگردان فیلم کوتاه اشکان درویشی روابط عمومی فریبا کوثری تهیه کننده طراح صحنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۷۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم اعدام آقای کارگردان شکسته شد / در جلسات دادگاه چه گذشت؟

به گزارش صدای ایران به نقل از روزنامه ایران، تابستان سال ۱۴۰۱ دختر نوجوانی به نام سارا به همراه مادرش به پلیس آگاهی رفت و از یک کارگردان به اتهام آزار و اذیت شکایت کرد.

وی در توضیح ماجرا به مأموران گفت: از دوران کودکی به بازیگری علاقه‌مند بودم و وقتی ۱۵ ساله شدم با موافقت خانواده‌ام در یک آموزشگاه بازیگری ثبت‌نام کردم. بعد از چند هفته یکی از مربی‌های آنجا به نام فریبا، من را با آقای کارگردانی آشنا کرد.

فریبا مدعی بود آقای کارگردان علاوه بر ارتباطات خوبی که در سینما دارد دارای یک قدرت ماورایی است و به دلیل ارتباط با ماورا می‌تواند روح بازیگر را که لازمه موفقیت در کار است از بدی‌ها و گناه‌ها پاک کند. این اظهارات آنقدر در من تأثیر گذاشت که پذیرفتم برای موفقیت در کارم به اتفاق فریبا به خانه آن کارگردان برویم. آن روز دقایقی بعد از ورودمان به خانه وی خانم مربی ما را به بهانه‌ای تنها گذاشت. آن مرد شیاد به من گفت روح پاکی دارم، اما می‌تواند به من قدرت ماورایی دهد. بعد هم با این بهانه به من نزدیک شد و بدون توجه به التماس‌هایم من را مورد آزار و اذیت قرار داد، او گفت نباید درباره این کار با کسی صحبت کنم. آن شب وقتی به خانه برگشتم حالم خیلی بد بود و موضوع را به مادرم گفتم.

در حالی که مأموران در حال بررسی و تحقیق از کارگردان ۵۰ ساله بودند دختر ۱۶ ساله‌ای به نام مریم نیز با شکایتی مشابه به پلیس آگاهی آمد.

مریم هم در تشریح شکایتش همان اظهارات دختر قبلی را مطرح کرد.

در ادامه دو شکایت مشابه دیگر نیز به مأموران اعلام شد و با جمع‌بندی مأموران مشخص شد که آقای کارگردان با همدستی مربی آموزشگاه با دسیسه قبلی دختران نوجوان را فریب می‌دهند.

به این ترتیب متهم اصلی در خانه ویلایی‌اش در شمال تهران ردیابی و بازداشت و در پی آن فریبا ۴۰ ساله نیز دستگیر شد.

هر دو متهم در بازجویی‌ها منکر فریب و آزار و اذیت ۴ دختر دانش‌آموز شدند. با تکمیل تحقیقات پرونده برای رسیدگی به شعبه ۶ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت؟

در جلسه تحقیق از دو متهم که با حضور شاکی‌ها برگزار شد هر ۴ دختر دانش‌آموز یک به یک جزئیات ماجرا را برای قضات شرح دادند و مدعی شدند که این دو متهم دختران دیگری را هم مورد آزار قرار داده‌اند، اما آنها به خاطر ترس و نگرانی از بابت آبروریزی شکایت نکرده‌اند.

سپس فریبا به قضات گفت: من اتهام اغفال و معاونت در آزار و اذیت را قبول ندارم چرا که خودم هم قربانی آزار و اذیت این کارگردان شده‌ام.

پس از جلسه تحقیق، دو متهم پشت در‌های بسته و غیرعلنی محاکمه شدند و قضات پس از بررسی مدارک و شواهد کارگردان را به اعدام و فریبا را به حبس محکوم کردند.

اعتراض به حکم

با اعلام این حکم دو متهم اعتراض کردند و پرونده برای بررسی بیشتر به دیوان عالی کشور رفت. قضات دیوان نیز پس از بررسی پرونده حکم اعدام این کارگردان را شکستند و خواستار رسیدگی دوباره به پرونده شدند. به این ترتیب پرونده به شعبه هم‌عرض فرستاده شد تا کارگردان و مربی آموزشگاه بار دیگر محاکمه شوند.

دیگر خبرها

  • «انعکاس شیطان» آماده نمایش شد/ حضور «پیام خصوصی» در کانادا
  • «پرویز خان» در بخش نمایش خانگی اکران خواهد شد
  • گرامیداشت صدسالگی کافکا در کارلووی واری/ تجلیل از ۲ چهره سینمایی
  • بازیگران شبکه نمایش خانگی را ستاره‌باران کردند
  • انتقادها به «گناه فرشته» و ماجرای سخنان جنجالی یک مدیر!
  • حکم اعدام آقای کارگردان شکسته شد / در جلسات دادگاه چه گذشت؟
  • حکم اعدام آقای کارگردان شکسته شد
  •  منتخب جشنواره تئاتر رضوی به تماشاخانه مهر می آید
  • منتخب جشنواره تئاتر رضوی به تماشاخانه مهر می‌آید
  • «یاخته» منتخب جشنواره تئاتر رضوی به تماشاخانه مهر می‌آید