Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رضا امینی چهارشنبه در گفت وگویی رسانه ای افزود:با مشارکت شرکت آب و فاضلاب خوزستان و شهرداری اهواز اصلاح شبکه فاضلاب از ۱۲۴ نقطه در قالب ۲ طرح ضربتی آغاز شده است.

وی افزود: مسطح بودن اهواز و از طرفی بالا بودن سطح آب های زیر زمینی موجب شده است تا نه تنها امکان ایجاد چاه های جذبی برای دفع آب های سطحی در اهواز وجود نداشته باشد بلکه برای هدایت آب به رودخانه باید از ایستگاه های پمپاژ استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امینی با بیان اینکه مشکل فاضلاب اهواز فرایندی زمان بر است، ادامه داد: اینکه انتظار داشته باشیم مشکل چند دهه طی یک سال برطرف شود، انتظار منطبق با واقعیت نیست ولی با اقدام ضربتی صورت گرفته امیدوار هستیم که در بارش های پیش رو، مشکل آب گرفتگی معابر اهواز تا تکمیل شبکه فاضلاب به حداقل کاهش یابد.

شهردار اهواز حل کامل مشکل فاضلاب و دفع آب های سطحی اهواز را نیازمند اعتبار ملی دانست و ادامه داد: در طرح های ضربتی انجام شده نقاط فوق بحرانی که در سال های گذشته بیشترین آبگرفتگی در آنجا اتفاق افتاده، اصلاح شده است.

وی ادامه داد: لایروبی مسیر عبور فاضلاب، ایجاد و به روز رسانی ایستگاه های پمپاژ، به کار گیری پمپ های مکنده و لجن کش همچنین ایجاد سه مرکز پشتیبانی در زمان اضطراری بارش باران برای در مدار نگهداشتن ایستگاه های پمپاژ از جمله اقدام های صورت گرفته توسط شهرداری اهواز برای به حداقل رسیدن مشکل آبگرفتگی معابر است.

امینی با تاکید بر اینکه شبکه فاضلاب اهواز به تنهایی ظرفیت دفع فاضلاب و آب های سطحی را ندارد گفت: اهواز نیازمند شبکه ای مجزا برای دفع آب های سطحی است که این موضوع در دستور کار مجموعه های مدیریتی اهواز و استان است.

وی با اشاره به ایجاد سه مرکز پشتیبانی بحران در شمال، شرق و غرب اهواز گفت: این مراکز پشتیبانی در زمان وقوع بارندگی وظیفه سرویس دهی سریع و فعال نگهداشتن پمپ ها و ایستگاه های پمپاژ و همچنین بازنگهداشتن شبکه فاضلاب را به عهده دارند تا فعالیت تخلیه آب معابر بدون وقفه ادامه یابد.

اجرای شبکه فاضلاب اهواز که از سال ۱۳۷۲ آغاز شده تا کنون حدود ۴۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. تکمیل نشدن شبکه فاضلاب، فرسودگی و ریزش این شبکه در نقطه های مختلف، وضعیت خاص و شیب صفر زمین اهواز موجب شده است تا این شهر در فصل بارش با مشکل بالازدگی فاضلاب و آب گرفتگی معابر به صورت بحرانی مواجه شود.

به دلیل اهتمام جدی دولت سیزدهم به حل مشکل فاضلاب خوزستان، جمعه پنجم شهریور ماه سال جاری رییس جمهوری در اولین سفر استانی خود، به طور سرزده به این استان سفر کرد و در اولین بازدید وضعیت اجرایی شبکه فاضلاب اهواز را از نزدیک بررسی و قول حل این مشکل را در آینده نزدیک داد.

برچسب‌ها آب و فاضلاب اهواز شهرداری اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب اهواز شهرداری اهواز آب و فاضلاب اهواز شهرداری اهواز ایستگاه های پمپاژ شهرداری اهواز فاضلاب اهواز شبکه فاضلاب آب های سطحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۳۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، مهندس محمد کریمی گفت در جهت ایجاد تعادل فشار آب در شبکه توزیع آبرسانی در غرب و شرق شهرکرد عملیات اجرایی زون بندی با اجرای رینگ های اصلی شروع شد.

وی هدف از اجرای طرح زون بندی شبکه آب آشامیدنی را توزیع عادلانه آب در تمامی مناطق شهر عنوان کرد و افزود: شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری برای تامین آب آشامیدنی مردم با تمام توان به تلاش‌های جهادی و شبانه روزی خود ادامه خواهد داد.

کریمی یادآور شد: از جمله دلایل دیگر لزوم زون بندی توپوگرافی شهر شهرکرد است که اختلاف ارتفاع در نقاطی به ۱۵۰ متر هم می‌رسد.

وی گفت: شبکه آب آشامیدنی شهر شهرکرد از طریق مخازن ذخیره دوازده گانه که گنجایش ۶۰ هزار متر مکعب آب را دارند تغذیه می گردد.

کریمی با اشاره به انجام عملیات آبرسانی برای کوی شهرداری و سرچشمه‌ها در غرب شهرکرد و همچنین معلم و بروم پهنه در شرق شهر اظهار کرد: به علت توسعه شهر در قسمت‌های جدید و نیاز آب بیشتر، شبکه آبرسانی شهرکرد و لوله‌ها کار شده برای آینده نگری نیاز به تقویت دارند که این کار در راستای توزیع عادلانه آب آشامیدنی انجام می شود.

وی تصریح کرد: پس از احساس نیاز به انجام زوم‌بندی شبکه آبرسانی در بخش‌های مختلف شهرکرد برای انجام مطالعات تخصصی این کار به مشاور واگذار شد که با تکمیل مطالعات و تصویب در شورای فنی، پیمانکار تعیین شد و قرارداد منعقد گردید و مصالح و اتصالات مورد نیاز نیز تهیه شد و پس از انجام هماهنگی های لازم با نظارت مدیریت آب و فاضلاب شهرستان شهرکرد عملیات اجرایی این پروژه آغاز گردید.

مدیرعامل شرکت آبفا ضمن تشکر از اعضای کمسیون حفاری اظهار امیدواری نمود با همکاری شهرداری و پلیس راهور هر چه سریعتر این مهم انجام شود
وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که حفاری ترانشه، لوله‌گذاری و بازسازی معابر زمان‌بر می‌باشد از صبر و شکیبایی شهروندان محترم و همیشه همراه سپاسگزاریم.

مهندس کریمی گفت: هم اکنون شرکت آب و فاضلاب به ۸۷ هزار مشترک در شهر شهرکرد آبرسانی می نماید.
46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898522

دیگر خبرها

  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • احتمال پس‌زدگی روان آب‌ها از شبکه فاضلاب خانگی یزد
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان اهوازی است
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • فرمانداران استان کرمان آماده هرگونه حادثه احتمالی باشند
  • مدیریت درست بارندگی در یزد
  • بارندگی یزد به درستی مدیریت شد
  • بررسی مسائل و وضعیت فاضلاب معابر شهر سلماس
  • زون‌بندی شبکه آبرسانی شهرکرد در راستای توزیع عادلانه آب
  • شروع عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد