Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نشریه دیلی اکسپرس در گزارشی به یافته‌های جدید دانشمندان در خصوص بهداشت دهان و دندان و رابطه آن با شدت بیماری کرونا پرداخت و نوشت: بیماران کرونایی که دارای بیماری لثه هستند، ۹ برابر احتمال مرگشان بیشتر است.

در این گزارش آمده است: می‌دانیم حفاظت دهان و دندان‌ها سبب جلوگیری از شماری از مشکلات بهداشتی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقات نشان می‌دهد بیماری لثه می‌تواند بر شدت ابتلای فرد به ویروس کرونا تأثیرگذار باشد.

مطالعات نشان می‌دهد افزایش شدت کرونا می‌تواند با بهداشت ضعیف دهان مرتبط باشد. افرادی که مشکلات دندانی زیادی دارند، ممکن است در صورت ابتلا به کرونا با علائم شدیدتری روبرو شوند و احتمال بستری شدن آن‌ها در بیمارستان بیشتر است.

شماری از تحقیقات نشان داده اند مراقبت مناسب دهانی می‌تواند شدت بیماری‌های تنفسی ویروسی را کاهش دهد. بر اساس یک تحقیقی که در «مجله دندانپزشکی انگلیس» (British Dental Journal) منتشر شد، بیماران مبتلا به کرونا که دارای بیماری لثه نیز هستند، ۳.۵ برابر احتمال لزوم بستری شدنشان در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) به نسبت آن‌هایی که بیماری لثه ندارند، بیشتر هست.

همچنین این دسته از بیماران دارای مشکل لثه، ۴.۵ برابر بیشتر احتمال دارد تا نیازمند دستگاه تنفس مصنوعی شوند؛ همچنانکه احتمال مرگشان بر اثر کرونا ۹ برابر بیشتر است.

سرویس سلامت همگانی انگلیس (NHS) می‌گوید التهاب شدید لثه می‌تواند بر جریان خون نیز تأثیر گذارد و به آرامی به شریان‌های خونی در قلب و مغز در مدت زمانی طولانی آسیب رساند.

دکتر نایجل کارتر، مدیر اجرایی بنیاد سلامت دندان انگلیس در این باره گفت: ارتباط میان بهداشت دهان و سلامت کلی بدن به خوبی مستند شده و از شواهد علمی قوی برخوردار است.

مسواک زدن مناسب و مراقبت از لثه‌ها می‌تواند از بیماری لثه پیشگیری کرده و حتی به درمان بیماری لثه منجر شود. سرویس سلامت همگانی توصیه می‌کند که از یک برنامه معمول مسواک زدن دندان‌ها به مدت دو دقیقه کامل و به میزان دو بار در روز با یک خمیر دندان حاوی فلوراید پیروی کنید؛ همچنانکه به توصیه سرویس سلامت همگانی انگلیس، سعی کنید علاوه بر مسواک، لابلای دندان‌های خود را با نخ دندان و یا خلال دندان تمیز کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1119633 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا بیماری لثه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۸۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روشی که طول عمر شما را بیشتر می‌کند

برخی تغییرات در بدن با افزایش سن اجتناب‌ناپذیر است. با این حال، محققان هنوز در تلاشند تا به طور کامل همه تغییراتی را که اتفاق می‌افتد و معنای آن‌ها برای سلامت بزرگسالان مسن را درک کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، یک مطالعه منتشر شده نشان داد که یک نوع چربی خاص با افزایش سن در بافت عضلانی شروع به ایجاد می‌کند.

محققان ابتدا لیپید را با استفاده از بافت موش شناسایی کردند و سپس نتایج مشابهی را در عضلات انسان یافتند. آن‌ها سپس دریافتند که سطح این چربی را می‌توان از طریق ورزش در میان زنان یائسه کاهش داد.

نتایج به یکی دیگر از مزایای احتمالی ورزش و نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد این تجمع چربی اشاره دارد.

محققان مطالعه حاضر خاطرنشان می‌کنند که مطالعه لیپید‌های پیچیده (چربی‌ها) ممکن است به درک بیماری‌های مرتبط با افزایش سن و طول عمر کلی کمک کند.

برای این منظور، آن‌ها ابتدا ده بافت مختلف را در موش‌های پیر و جوان مورد بررسی قرار دادند تا تفاوت‌های مربوط به سن در لیپید‌ها را درک کنند. آن‌ها دریافتند که لیپید‌های بیشتری با افزایش سن در بیشتر بافت‌هایی که مورد بررسی قرار گرفتند شروع به تجمع می‌کنند. لیپید‌های اولیه‌ای که آن‌ها پیدا کردند، بیس (مونوآسیل گلیسررو) فسفات (BMPs) نام داشت.

در مرحله بعد، محققان می‌خواستند ببینند که آیا تجمع BMP مشابهی در انسان رخ داده است یا خیر. آن‌ها نمونه‌برداری‌های عضلانی را از مردان و زنان جوان‌تر بین ۲۰ تا ۳۰ سال و مردان و زنان مسن‌تر بین ۶۵ تا ۸۰ جمع‌آوری کردند. در حالی که بین نمونه‌های بافت عضلانی مردان و زنان تفاوت‌هایی وجود داشت، محققان متوجه تجمع BMP در شرکت‌کنندگان مسن‌تر شدند.

به گفته محققان، BMP‌ها در بیماری‌های مختلف از جمله بیماری مزمن کلیوی، بیماری‌های مربوط به تجمع کلسترول و بیماری‌های عروقی و برخی اختلالات متابولیک ژنتیکی تجمع می‌یابند. ممکن است مشخص شود که سطوح BMP به عنوان یک نشانگر مرجع برای پیری سالم عمل می‌کند، اما برای این کار به تحقیقات بیشتری نیاز است.

در مرحله بعد، محققان می‌خواستند ببینند آیا ورزش می‌تواند بر سطح BMP تأثیر بگذارد یا خیر. برای این بخش از مطالعه، محققان ۱۲ زن یائسه بین ۴۵ تا ۷۰ سال را که اضافه وزن داشتند و کمتر از سه ساعت در هفته ورزش می‌کردند، بررسی کردند.

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • روشی که طول عمر شما را بیشتر می‌کند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • فردا؛ احتمال افزایش شاخص کل بیشتر از کاهش
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ساعات کار طولانی در جوانی احتمال افسردگی و بیماری در میانسالی را افزایش می‌دهد
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد