Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت پس از بازدید طرح‌های مختلف تولیدی این بنیاد در استان مازندران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بنیاد برکت از ابتدای سال تاکنون در سطح کشور ۱۶۰ هزار فرصت شغلی در۱۷۰ رسته ایجاد کرده است که از این تعداد بیش از ۵ هزار طرح در استان مازندران اجرا شده که اجرای این طرح در سال آتی نیز افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: پیرو توافقی که در روز چهارشنبه مورخ ۳ آذرماه با استاندار مازندران انجام شد ما توانایی اجرای ۲ برابری این طرح‌ها را در استان داریم.

مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به این که رویکرد اصلی بنیاد برکت توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم و کم برخوردار کشور است، افزود: ما با رویکرد توانمندسازی روستاها با ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه، آموزش و تسهیل‌گری به مردم کمک می‌کنیم تا طرح اقتصادی خود را راه انداخته و پس از آن به مدت سه سال آن‌ها را حمایت می‌کنیم تا طرح‌شان پایدار شود.

ترکمانه رمز موفقیت بنیاد برکت را حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی خواند و گفت: بیش از ۹۸ درصد از طرح‌هایی که تا امروز توسط بنیاد برکت اجرا شده همچنان پایدار است و این امر از طریق شبکه تسهیل‌گری که از خود مردم منطقه هستند، امکان‌پذیر شد.

وی ادامه داد: شبکه تسهیل‌گری افراد بومی منطقه هستند که متناسب با رشته دانشگاهی‌شان، اقدام به مشاوره و آموزش به افرادی که دارای طرح هستند کرده و زمینه را برای اشتغال‌زایی فراهم می‌کنند.

مدیرعامل بنیاد برکت در سطح کشور ۸۰۰ نفر به عنوان تسهیل‌گر فعالیت می‌کنند که ۲۲ نفر آنها در مازندران هستند، به آماده‌سازی بستر فروش و بازار کار اشاره کرد و گفت: شبکه تسهیل‌گری بنیاد برکت علاوه بر مشاوره و آموزش برای ایجاد یک کسب‌وکار، در بازاریابی نیز به آنها کمک می‌کند تا خدمات‌شان را در بازار داخلی به فروش برسانند و همچنین زمینه صادرات را فراهم کنند.

وی از رویکرد بنیاد برکت تحت عنوان یک روستا و یک محصول خبر داد و اظهار کرد: بنیاد برکت رویکرد یک روستا و یک محصول را در پیش گرفته است که این رویکرد در دنیا تجربه موفقی بوده که ما در حال پیاده‌سازی این طرح در کشورمان هستیم.

ترکمانه افزود: ما در سطح کشور، روستای خرماکلای استان مازندران را به عنوان یک روستای نمونه در حوزه کسب و کارهای اجتماع محور داریم و مردم خودجوش پای کار آمدند تا در زمینه گلخانه اشتغال‌زایی کنند و موفق هم شدند که ما این روستا را، روستای گلخانه‌ای کشور نامگذاری کردیم.

وی گفت: تاکنون ۴۰۰ طرح گلخانه‌ای در این استان مورد حمایت قرار گرفت و تمرکز ما بر روی روستای خرماکلا بوده که حدود ۱۰۰ طرح در این روستا اجرا شد.

مدیر عامل بنیاد برکت از رویکرد جدید بنیاد برکت خبر داد و افزود: امسال بنیاد برکت یک رویکرد جدیدی در حوزه کسب و کارهای نوآورانه و فناورپایه به وجود آورده است که اسم این طرح را برکت نو انتخاب کردیم.

این مسؤول درباره طرح برکت نو گفت: در طرح برکت نو هر کسب و کاری مثل دانش بنیان و کسب و کارهایی که نوآوری داشته باشند حمایت می‌کنیم و این طرح یک تحول بزرگی را در کشور رقم می‌زند.

وی با بیان اینکه از مهاجرت معکوس حمایت می‌کنیم، خاطر نشان کرد: بنیاد برکت از هر فرد روستایی که بخواهد به روستای خویش جهت ایجاد کسب‌وکار برگردد در طرح مهاجرت معکوس حمایت می‌کنیم تا کسب و کار خودش را راه‌اندازی کند و بتواند در روستای خودش مشغول به کار شود.

ترکمانه درباره نحوه حمایت مالی این بنیاد نیز اضافه کرد: طی مذاکراتی که با بانک‌ها داشتیم توانستیم ضامن‌های مورد نیاز بانک‌ها برای اهدای وام به افرادی که دارای طرح هستند را کاهش دهیم و از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت در پایان به میزان سقف پرداخت تسهیلات به متقاضیان اشاره کرد و گفت: پس از تایید طرح اشتغال‌زایی، به متقاضیان وام‌های قرض الحسنه از ۵۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان برای کسب و کارهای خانگی و تا سقف ۱۵ میلیارد تومان برای کسب و کارهای بنگاهی پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/۸۶۰۶۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل بنیاد برکت روستای خرماکلا قائمشهر مدیرعامل بنیاد برکت حمایت می کنیم کسب و کارهای اشتغال زایی تسهیل گری کسب و کار طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۹۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی

محمدجواد خجسته مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه گفت : خوشبختانه پرچم نظام جمهوری اسلامی در خصوص خدمات رسانی و توانمند نمودن جامعه هدف روستایی بالاست و این نتیجه تلاش‌های جهادی متولیان روستایی و از جمله معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و دفتر امور روستایی و شورا‌های کشور است.

وی به دیدار روز گذشته خود با معاون برنامه‌ریزی، سرمایه‌گذاری و اشتغال معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور در تهران اشاره کرد و گفت: در این دیدار ظرفیت ها، توانمندی‌ها و خواسته‌ها و انتظارات حوزه روستایی استان مطرح شد و مسوولان حوزه مناطق محروم نیز قول مساعدت و همکاری بیشتر را دادند.

وی اظهار کرد: در این دیدار دکتر رضایی معاون برنامه‌ریزی، سرمایه‌گذاری و اشتغال معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور، توسعه و خدمت رسانی به روستا‌های استان کرمانشاه را یک اولویت دانست و از هدفگذاری دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه قدردانی کرد.

خجسته به نشست ویژه خود با مدیران کشوری سه بانک صادرات، اقتصاد نوین و کشاورزی در خصوص تسهیلات روستایی نیز اشاره کرد و افزود: در این دیدار‌ها خواستار صدور دستورات بانکی در خصوص پرداخت تکمیلی تسهیلات تکلیفی تبصره ۱۸ شدم.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه با اشاره به درخواست توجه خاص به محرومیت‌های ناشی از دوران جنگ و بلایای طبیعی استان کرمانشاه، تسهیلگری در پرداخت‌ها را از اولویت‌های مهم برای کاهش نرخ بیکاری روستاییان عنوان کرد و افزود: همه مدیران بانکی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه موضوع تبصره ۱۸ روستایی را تسریع تا روستاییان از مواهب اشتغال آن هر چه زودتر بهره‌مند شوند و شاهد کاهش نرخ بیکاری استان باشیم.

خجسته اضافه کرد: در این دیدار‌ها مدیران بانک‌های یاد شده قول مساعد برای پرداخت سهم تسهیلات روستایی استان کرمانشاه را اعلام کردند.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه گفت: بر اساس اطلاعات آماری سامانه جامع تسهیلات اشتغال کشور؛ برای چندمین ماه پیاپی استان کرمانشاه در خصوص توزیع و پرداخت تسهیلات موضوع جزء ۳ بند ب تبصره ۱۸ قانون بودجه عمومی کشور از سهم منابع معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور همچنان رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

خجسته افزود: در تازه‌ترین اطلاعات آماری؛ استان کرمانشاه با بیش از ۸۲ درصد بالاترین رقم معرفی به بانک‌ها را داشته و با پرداخت بیش از ۳۵ میلیارد تومان بیشترین پرداختی را تا پایان فروردین به خود اختصاص داده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان توسط دستگاه‌های اجرایی
  • پرداخت بیش از ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن در ایلام
  • تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج کشور حمایت می‌شود
  • کانکت پلاس پلی برای بازگشت نخبگان و تأسیس شرکت دانش بنیان
  • حمایت از تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج از کشور