Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العربیه، حنان بلخی دستیار مدیر سازمان جهانی بهداشت برای مقاومت آنتی بیوتیکی، دلیل نگرانی در مورد استفاده ازآنتی بیوتیک ها برای درمان بیماران کرونا را تشریح کرد.

بلخی با بیان اینکه آنتی بیوتیک‌ها دارو‌هایی هستند که در درمان عفونت‌های باکتریایی مفید هستند نه عفونت‌های ویروسی، یادآوری کرد: بیماری کووید-۱۹ عفونت با ویروس SARS-Cove-۲ است، یعنی یک عفونت ویروسی که می‌تواند باعث بیماری خفیف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  افزود که برخی موارد شدید باید در بخش مراقبت های ویژه در بیمارستان ها بستری شوند، اما مشکل اینجاست که با تعداد زیاد بیماران کوویدی، استفاده از آنتی بیوتیک ها توسط ارائه دهندگان خدمات بهداشتی بیش از پیش افزایش می یابد؛ بنابراین در مواقعی که نیازی به آنتی بیوتیک ها نیست، استفاده بیش از حد وجود دارد.

عفونت فوق العاده با باکتری

این پزشک گفت: نکته اصلی این است که آنتی بیوتیک‌ها باکتری‌ها را درمان می‌کنند نه ویروس ها، بیماری کرونا، بیماری ناشی از ویروس SARS-Cove-۲ است، بنابراین در واقع هیچ توصیه‌ای برای درمان آنتی بیوتیک‌ها برای کووید ۱۹ به عنوان یک پاتوژن یا بیماری، وجود ندارد؛ اما سناریو‌هایی وجود دارد که در آن‌ها آنتی بیوتیک‌ها در طول درمان COVID-۱۹ تجویز می‌شود. این بیماری زمانی رخ می‌دهد که بیماران در بیمارستان بستری می‌شوند و شروع به تجربه عوارض بیشتر بیماری خود می‌کنند.

بنابراین، توصیه‌های WHO زمان استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها را در زمینه بیماران مبتلا به SARS-CoV-2 که معمولاً در موارد متوسط تا شدید این بیماری طبقه‌بندی می‌شوند، مشخص می‌کند.

بلخی در مورد پدیده شایعی که عواقب بسیار خطرناکی را در پی دارد هشدار داد که برخی افراد بدون نسخه آنتی بیوتیک مصرف می کنند یا ممکن است نسخه آنتی بیوتیک ها را به طور دقیق تکمیل نکنند همچنین محتمل است آنتی بیوتیک هایی را که برای شخص دیگری تجویز شده است، مصرف کنند.

دوران «پس از آنتی بیوتیک»

این پزشک توضیح داد که در وهله اول فرد باید آنتی بیوتیکی که توسط ارائه دهندگان خدمات بهداشتی تجویز می شود، مصرف کند تا از تشخیص صحیح بیماری اطمینان حاصل کرده و دوزهای آن با مدت زمان مناسب تعیین شود.

او افزود: مشکل دوم این است که با دریافت آنتی‌بیوتیک‌ها، چه با نسخه و چه بدون نسخه و استفاده از آنها به دلایل غیرمنطقی، در واقع اجازه می‌دهند تا انواع باکتری‌ها در بدنشان مقاوم‌تر شوند و توضیح می‌دهد که جهان در شرایط کنونی، در دورانی که «دوران پس از آنتی‌بیوتیک» نامیده می‌شود،در برخی موارد، رایج‌ترین و قوی‌ترین آنتی‌بیوتیک‌ها دیگر به اندازه کافی مؤثر نیستند و این نوع رفتار همچنان به افزایش مقاومت در بین باکتری‌ها ادامه می‌دهد.

او نتیجه گرفت که نیاز واقعی به آموزش جوامع و افراد در مورد نحوه استفاده صحیح از آنتی بیوتیک وجود دارد که باید با نسخه تجویز و جدی گرفته شود.

بیشتر بخوانید:

تولید یک مکمل غذایی برای مقابله با ویروس کرونا تأثیر ایمونوتراپی بر کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آنتی بیوتیک ها درمان کرونا واکسن کرونا آنتی بیوتیک ها آنتی بیوتیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۰۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع