Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان،  فرشید فلاح مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان  در آیین پایانی اولین سمپوزیوم "هنر در قاب" گفت: مهمترین ویژگی سمپوزیوم هنر در قاب این است که برگزار کننده آن بخش خصوصی است و بخش دولتی فقط حامی آن بود.

او افزود: سابقه فرهنگی و تمدنی و حضور هنرمندان بزرگ در شهرستان مهدیشهر باعث شد این شهرستان به عنوان میزبان اولین سمپوزیوم هنر در قاب انتخاب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: بخش دیگری از این سمپوزیوم، گره زدن اقتصاد به هنر بود و امید است آثار تولید شده در نمایشگاه‌های تهران و ایتالیا بدرخشد.

فلاح بیان کرد: از هنرمندانی که با به صحنه آمدن در بهبود سلامت روحی و روانی جامعه و جبران آسیب‌های کرونا تلاش کردند قدردانی می‌کنم.

شهرداری روز‌های بهتری در حوزه فرهنگ و هنر مهدیشهر رقم بزند

فرماندار مهدیشهر نیز در این آیین استفاده از عبارت دوران پساکرونا برای زمان حال را غلط خواند و گفت: امید است این عبارت به عنوان عادی انگاری جامعه تلقی نشود، زیرا کرونا هنوز به پایان نرسیده است.

عبدالرضا میقانی بیان کرد: ۱۲ درصد از مردم شهرستان مهدیشهر معادل چهار هزار و ۵۸۰ نفر هنوز واکسن کرونا دریافت نکرده‌اند.

او افزود: اعضای شورای اسلامی ششم شهر مهدیشهر هنر دوست و همراه با هنرمندان هستند و امید است شهرداری با بهره‌گیری از اعتبارات فرهنگی و همراهی بخش خصوصی بتواند روز‌های بهتری در حوزه فرهنگ و هنر این شهر رقم بزند.

سمپوزیوم «هنر در قاب» از شنبه ۲۹ آبان با مشارکت ۱۵۴ هنرمند کشور در مهدیشهر آغاز شد. طی برگزاری این سمپوزیوم، هر روز از ساعت ۹ الی ۱۸ کارگاه‌های آموزشی در رشته‌های سوزن‌دوزی، چله‌کشی فرش، معرق کاشی شکسته، سوخته‌نگاری، بافت عروسک، درویش دوزی، دوخت پانچو، پته‌دوزی و معرق چوب برگزار شد.

آثار برگزیده این سمپوزیوم ابتدا در نمایشگاهی در تهران و سپس در ایتالیا به نمایش گذاشته می‌شود.

انتهای پیام / ن 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد فعالیت هنری هنر در قاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۴۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌غربی، در سفر یکروزه خود به شهرستان سلماس با حجت‌الاسلام والمسلمین طباطبایی، امام جمعه این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

امام جمعه شهرستان سلماس، در این دیدار گفت: متاسفانه فعالیت های ما در مساجد قابل قبول نیست و بیشتر فعالیت های برای رفع تکلیف است.

حجت‌الاسلام سید ابراهیم طباطبایی،  بر لزوم توجه به نیازهای جوانان در برنامه‌های فرهنگی کانون‌ها تاکید کرد و گفت: باید با برنامه‌ریزی‌های مناسب و جذاب، جوانان را به حضور در مساجد و فعالیت‌های مذهبی ترغیب کنیم.

وی با بیان اینکه برای جذب جوانان باید هزینه و تبلیغات کرد، ادامه داد: برنامه کانون های فرهنگی و هنری مساجد نباید مختص به زمان خاصی باشد و در طول سال باید برنامه جذاب برای نوجوانان و جوانان داشته باشیم.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، در این دیدار با اشاره به اهمیت فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در ترویج معارف دینی و اسلامی، اظهار داشت: کانون‌ها می‌توانند با استفاده از ظرفیت‌های موجود، نقش موثری در جذب جوانان به مساجد و فعالیت‌های مذهبی داشته باشند.

محسن رضایی افزود: متاسفانه در سال های اخیر به دلیل شیوع بیماری کرونا و مسائل اقتصادی فعالیت های مسجد راکد شد و در ستاد کانون های مساجد استان شروع به سامان دهی و سطح بندی کانون ها کردیم.

وی بیان کرد: در شهرستان سلماس ۴۰ کانون فعال هستند که امسال در حال بروزرسانی هستیم.

رضایی ادامه داد: طبق فرموده امامین انقلاب رکن اصلی و محور اصلی مسجد، امام جماعت است و تمام ارکان مسجد باید حول این محور عمل کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان آذربایجان غربی افزود: در مسجد باید ذائقه دهه های مختلف شناسایی شود و با بهانه های مختلف نوجوانان و جوانان راجذب مسجد کرد.

وی گفت: مسجد در مکتب اهل بیت (ع) نقش برجسته‌ای برای تربیت بر عهده دارد و اساساً پایگاه تربیت، توحید، ذکر و انسان سازی مسجد است و در این راستا باید اهتمام ویژه ای داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • جهاددانشگاهی باید مهم‌ترین بازیگر فعالیت‌های فرهنگی و دانشگاهی باشد
  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • پیوند مسجد و جوانان نقطه مثبتی در احیای کارکردهای مسجد است
  • بسته یک ؛ مشروح فعالیت های وزرا در استان سمنان
  • پاسگاه محیط بانی صیدوا در مهدیشهر افتتاح شد
  • مدرسه ۶ کلاسه زنده یاد خدیجه نجم الدین مهدیشهر افتتاح شد
  • معاون رئیس‌جمهور پاسگاه محیط‌‍‌بانی مهدیشهر را بهره‌برداری کرد
  • پیگیری مشکلات تاکسی رانی و وضعیت کرایه تاکسی در مهدیشهر
  • حضور بانوان در عرصه‌های هنر، نقطه قوتی برای تقویت فرهنگ اسلامی است
  • تامین آب پایدار و ارتقای ایمنی راه‌ها در اولویت مطالبه از دولتمردان است