Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@06:26:54 GMT

تشکیل اتاق فکر اقتصادی در بخشداری ها و دهیاری ها

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۴۳۶۷

تشکیل اتاق فکر اقتصادی در بخشداری ها و دهیاری ها

ایسنا/سمنان استاندار سمنان بر لزوم تشکیل اتاق فکر اقتصادی در بخشداری ها و دهیاری ها تاکید کرد و گفت: بخشداران استان محورهای ارتقاء شاخص های اشتغال و اقتصاد در روستاها را به صورت جدی در اولویت قرار دهند و در این راستا اهتمام داشته باشند.

سیدمحمدرضا هاشمی، استاندار سمنان عصر ۴ آذر ۱۴۰۰ در همایش بخشداران استان با بیان اینکه بخشداران، در خط مقدم خدمت به مردم هستند، اظهار کرد: محورهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و عمرانی سه محور اصلی فعالیت بخشداری هاست که بخشداران باید به صورت جدی و مستمر در دستور کار قرار داده و به امورات در این سه حوزه اهتمام ورزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه مدیریت جنگ‌اقتصادی امروز امری ضروری است، تاکید کرد: اتاق فکر اقتصادی در حوزه بخشداری ها باید تشکیل و در راستای تولید ثروت در روستاها و ارتقاء اقتصاد و معیشت روستاییان گام بردارند.
استاندار سمنان بیان کرد: تولید ثروت و پول در سطح روستاها در کنار فراهم آوردن زیرساخت ها و امکانات، امری است که باید بخشداران به آن توجه داشته و برنامه جامع عملیاتی زمانبندی شده را طراحی و تدوین و ارائه کنند.
وی اظهار کرد: تلاش برای ارتقاء شاخص های اشتغال و اقتصاد در سطح روستاها امری ضروری است و نیاز است تا طی برنامه های عملیاتی مدون طی زمانبندی مشخص، تعداد روستاهای بدون بیکار در سطح استان را در قالب توانمند سازی روستائیان، افزایش دهیم که در این بین بخشداران نقش اصلی و اساسی را ایفا می کنند.
وی تصریح کرد: توانمندسازی روستائیان در قالب اقدامات مناسب در حوزه های اقتصادی، امری است که می تواند باعث ماندگاری روستائیان در روستا و مهاجرت معکوس شود و از مهاجرت روستائیان به حاشیه شهرها و حاشیه نشینی جلوگیری می کند.
هاشمی اذعان کرد: در پی توانمندسازی روستائیان و ماندگاری در روستاها ضمن ارتقاء شاخص های اقتصادی و معیشت روستائیان، از بسیاری از آسیب های اجتماعی در پی حاشیه نشینی در شهرها جلوگیری کرده و می کاهد.
استاندار سمنان در پایان گفت:بخشداران توجه داشته باشند تا ارائه برنامه های عملیاتی اقتصادی در روستاها از سوی دهیاران، در انتخاب و تایید دهیاران مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی استاندار سمنان استاندار سمنان بخشداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۴۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلاح ورزی: بعد از عملیات روز یکشنبه شرایط اقتصادی کشور به سوی آرامش می‌رود

    عصر ایران؛ محمد حسن گودرزی- حسین سلاح‌ورزی عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: اقتصاد و بازارها تحت تاثیر تکانه‌های زیادی هستند و از این جهت امیدوارم این شوک و تنشی که به بازار ارز و بازار سرمایه وارد شده به زودی تخلیه شود و شاهد آرامش در این بازارها و بازگشت روند فعالیت‌های اقتصادی به حالت عادی باشیم.

   در اولین ساعات روز یکشنبه، ایران در پاسخ به حمله ارتش اسراییل به کنسول گری خود در دمشق حمله‌ای هوایی با استفاده از موشک و پهباد به دو مرکز اطلاعاتی و هوایی اسرائیل در مرز انجام داد.

   با وجود اینکه در روزهای پیش از این عملیات، بازار ارز و سرمایه در ایران پرتلاطم و به نوعی همراه با نگرانی از تاثیرات این عملیات بود اما برخلاف انتظار روز یکشنبه بازارهای ایران نسبتا آرام بودند. انتشار اخباری در مورد فرونشستن تنش باعث شد  فضا تا حدی به سوی عادی شدن حرکت کند و بازارهای کشور تا حدودی از شرایط احساسی دور شوند.

   حسین سلاح‌ورزی رییس پیشین و عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در گفت و گو با عصر ایران این گزاره را که بعد از پاسخ ایران به اسرائیل برخی صحبت از ترس مردم به دلیل تاثیرات اقتصادی این واکنش کرده‌اند رد کرد و گفت‌: واقعیت ماجرا از دید من به عنوان یک فعال اقتصادی و شهروند خلاف این را ثابت کرده و به نظر می‌رسد تا حدودی آرامش در بین مردم وجود دارد.

   سلاح‌ورزی ادامه داد: تجارت، سرمایه‌گذاری و اقتصاد یک برآیند و موضوعی تاثیرپذیر از مسائل مختلف اند و هر نوع اخبار ناخوشایند بر آنها تاثیرگذار است. با این همه همان طور که پیشتر در نطق خودم در جلسه روز دوشنبه به آن اشاره کردم، در نهایت تصمیم‌گیران کشور ناگزیر بودند پاسخی تنبیهی به آن تعرض (حمله اسرائیل به کنسول گری ایران در دمشق) می‌دادند، بهتر و شایسته‌تر این است که در این شرایط حس وحدت ملی، انسجام داخلی و تقویت رضایت‌مندی مردم هم در نظر گرفته شود.

   رئیس اتاق بازرگانی خرم‌آباد گفت: کاش برخی از نهادها و دستگاه‌های کشور که در هفته‌های اخیر کاری جز تحریک حساسیت مردم و مقابل افکار عمومی ایستادن نداشتند، در این ساعات و روزها به هر خانوار ایرانی یک پرچم می‌دادند تا ایرانی‌ها با اهتزاز آن در جلو خانه‌هایشان تصویری بسیار زیبا، پیامی روشن از عشق و علاقه خود به این آب و خاک نشان می‌دادند.

   وی تصریح کرد: با این همه اقتصاد و بازارها تحت تاثیر تکانه‌های زیادی هستند و از این جهت امیدوارم این شوک و تنشی که به بازار ارز و بازار سرمایه وارد شده به زودی تخلیه شود و شاهد آرامش در این بازارها و بازگشت روند فعالیت‌های اقتصادی به حالت عادی باشیم.

    سلاح‌ورزی در پاسخ به سوال دیگری در مورد خوش بین بودن به روزهای آینده گفت: من امیدوارم این سلسله درگیری‌ها با توجه به اینکه پیام‌های روشنی منتشر شده دیگر ادامه پیدا نکند و این موضوع خاتمه یافته باشد (همان طور که از طرف مقامات ما اعلام شده تمام شده است مگر آنها ادامه دهند).

   رییس پیشین اتاق ایران در باره افق پیش رو در تجارت خارجی  تصریح کرد:  در سال 1402 متاسفانه شاهد کاهش صادرات غیرنفتی بودیم و افزایش کسری تراز تجاری نزدیک به 17 میلیارد دلار رکورد زد. نوع سیاست گذاری و ریل گذاری در مورد سیاست‌های ارزی و تجاری علائم امیدوارکننده‌ای را نشان نمی‌دهد. تصور من این است که در سال 1403 هم صادرات کاهش خواهد پیدا کرد و هم کسری تراز تجاری بیشتری خواهیم داشت.

   سلاح‌ورزی در پایان در پاسخ به این سوال که چه اتفاقی باید رخ دهد تا این مشکلات تجاری حل شود، گفت: من فکر می‌کنم  موضوع اول در واقع عزم جدی و کنارگذاشتن تحریم‌ها و بازگشت به اقتصاد بین‌الملل است. تحریم عامل موثری در کاهش تجارت خارجی است. دوم اینکه مسئولان باید سیاست دیگری برای سیاست گذاری اقتصادی هم در حوزه ارزی و هم در حوزه تجاری در پیش بگیرند. نوع سیاست‌هایی که به خصوص در حوزه پیمان‌سپاری داریم، هیچکدام تسهیل کننده و کمک کننده به صادرات نیستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پیگیری مشکلات تاکسی رانی و وضعیت کرایه تاکسی در مهدیشهر
  • رضایی: نقش دولت باید از متصدی به سیاست‌گذار تغییر کند
  • اجرای ۱۵ طرح روستایی و عشایری در شهرستان میانه
  • اتاق‌های بازرگانی در خوزستان باید فعال‌تر از گذشته باشند
  • سلاح ورزی: بعد از عملیات روز یکشنبه شرایط اقتصادی کشور به سوی آرامش می‌رود
  • افتتاح دفتر نمایندگی اتاق مشترک ایران و آلمان در خرمشهر
  • فرایند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سیستان‌ و بلوچستان آغاز شد
  • مبارزه با قاچاق امری «فرادستگاهی» است
  • پیگیری وضعیت جاده ورودی ایوانکی
  • قدردانی اتاق بازرگانی از استاندار همدان