Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-03-29@15:40:20 GMT

مدرسه ۱۲ کلاسه برکت در سمنان افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۴۳۹۸

مدرسه ۱۲ کلاسه برکت در سمنان افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، دبستان مشارکتی ۱۲ کلاسه برکت بعدازظهر امروز با حضور استاندار سمنان و سایر مسؤولان در بلوار حکیم الهی سمنان افتتاح شد.

سیدمحمدرضا هاشمی، استاندار سمنان در آیین افتتاح دبستان مشارکتی برکت حکیم الهی اظهار کرد: بالغ‌بر ۱۲۸ هزارنفر دانش‌آموز ساعی و کوشا در استان سمنان مشغول به تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با عنایت به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم تحصیل فرزندان اتباع خارجه مستقر در ایران اسلامی، یکی از افتخارات مردم استان سمنان، میزبانی و زمینه‌سازی مناسب برای تحصیل فرزندان اتباع در استان است.‌

استاندار سمنان بیان کرد: بر این اعتقادم که آموزش و پرورش هزینه نیست؛ بلکه سرمایه‌گذاری برای آینده است.

هاشمی گفت: یکی از نکات مهم و در خور توجه، موضوع مقاوم‌سازی و مستحکم کردن مراکز آموزشی است که باید بیش از پیش مورد اهتمام و دقت قرار گیرد.

وی عنوان کرد: امیدواریم به نقطه‌ای برسیم که در حوزه احداث بناهای آموزشی، هیچ‌گونه دغدغه‌ای نداشته باشیم.‌

استاندار سمنان خاطرنشان کرد: سلامت، معیشت و اشتغال از اولویت‌های اساسی دولت رئیسی، ریاست جمهور است.

انتهای پیام/۲۵۶۸/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: سمنان آموزش و پرورش افتتاح مدرسه در سمنان استاندار سمنان سیدمحمدرضا هاشمی مقاوم سازی مدارس استاندار سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۴۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در غرب تحصیل کرد اما آثارش به شدت ایرانی است

بسیاری سرآغاز نگاه مینیمالیستی در نقاشی هنرمندان زن ایران را در آثار لیلی متین دفتری جستجو می‌کنند. این زن هنرمند نقاش از بنیان‌گذاران سبک نقاشی مینی‌مالیستی یا ساده‌گرایانه در ایران محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، طبیعت بی‌جان‌ها و آدم‌ها موضوع محوری نقاشی‌های لیلی متین دفتری است. او نقاش نوگرا و شناخته‌شده ایرانی است که آثاری با اشکال ساده و رنگ‌های تخت را به شیوه‌ای فرم‌گرا و با زبانی ساده از خود بر جای گذاشته است. 

گفته می‌شود که او همواره فضای درونی خود را ترجیح می‌داد و حتی برخی او را خلوت‌گزین توصیف کرده‌اند؛ در هر حال اما نگرش این هنرمند را می‌توان در زبانِ هنریِ کمینه‌گرا و رویکرد خلاصه‌انگار او نیز بازنگری کرد.

پرتره‌ها و طبیعت‌های بی‌جان نقاشی‌های متین دفتری، اغلب فرم‌گراست. او از بنیانگذاران سبک کمینه‌گرایی در نقاشی نوگرای ایرانی است که ۱۳۱۵ در تهران متولد شد. متین دفتری فرزند احمد متین‌دفتری و نوه دکتر محمد مصدق بود. 

این هنرمند سال ۱۳۳۵ برای تحصیل در رشته نقاشی به انگلستان رفت.

برخی معتقدند که آثار متین دفتری در ابتدا با رویکردی اکسپرسیونیستی نقش بست اما از آنجا که حضور او در انگلیس همزمان با شکل‌گیری جنبش مینی‌مالیسم بود او تحت تاثیر این سبک قرار گرفت و از اوایل دهه ۱۳۴۰ سبک و سیاق شخصی خود یافت؛ به این ترتیب او زبانی ساده و حضور رنگ‌های تخت و اشکال بدوی را در آثار خلق کرد.

از آن پس متین دفتری همواره فرم را بر محتوا ترجیح داد و این را می‌توان به ساده در اثری که از پنج خرمالوی نارنجی خلق کرده است دید. پنج خرمالو بر خطوطی راه راه و آبی رنگ که ترکیبی ساده اما هنرمندانه را ایجاد کرده است. 

درباره این اثر گفته شده که چیدمان و فرم این اثر به نوعی ضرباهنگ و ریتم اثر را به تصویر کشیده است. رنگ سبز برگ‌ها نیز کنتراست اثر را تشدید کرده است و در کنار رنگ سفید پس زمینه طرحی آرام را ایجاد کرده است. 

او خود درباره شکل‌گیری آثارش گفته است: «من اغلب نمی‌دانم که چه می‌خواهم بکشم. یعنی چیزی را که شروع می‌کنم، اصلاً قبلاً درباره‌اش فکر نکرده‌ام و یا اگر فکر کرده‌ام در آخر سر آن چیزی که کشیده شده، آن چیزی نیست که می‌خواسته‌ام بکشم، همیشه چیز دیگری شده و بسیار متفاوت با فکر اولیه‌اش.»

لیلی متین دفتری در غرب تحصیل کرد؛ با این حال بسیاری پژوهشگران هنر معتقدند که آثار این هنرمند دارای هویتی شرقی است؛ به عنوان مثال درباره اثر خرمالوها گفته شده که، تفاوت زاویه دید در تجسم میوه‌ها با خطوط رومیزی، یادآور پرسپکتیو متداول در نگارگری ایرانی است. 

او البته در سال ۱۳۳۹ به ایران بازگشت و تا سال ۱۳۴۴ در دانشکده هنرهای زیبای تهران مجسمه‌سازی تدریس کرد؛ همان سال‌ها بود که آثارش در دومین، سومین و پنجمین بی‌ینال تهران به نمایش درآمد و در پنجمین بی‌ینال نیز جایزه گرفت.

آثار این هنرمند در نمایشگاه‌های انفرادی و گروهی بسیاری در ایران و سایر نقاط دنیا به نمایش گذاشته است. او که از سال ۱۳۵۷ در پاریس اقامت گزیده بود، سال ۱۳۸۶ در همان‌جا درگذشت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات ساخت ۳ مدرسه در شهرستان کهگیلویه
  • ساخت مدرسه ۶ کلاسه در شوشتر
  • بازدید استاندار البرز از پروژه‌های ساخت مدارس خیرساز و مشارکتی
  • استقرار خودروهای مجهز به چراغ گردان در همه روستاهای در مسیر راه‌های اصلی
  • در غرب تحصیل کرد اما آثارش به شدت ایرانی است
  • انعقاد تفاهم‌نامه احداث مدرسه ۱۲ کلاسه مشارکتی در شهر قاین
  • ارائه طرح های کاربردی در راستای تحقق شعار سال
  • افتتاح مدرسه در منطقه سیل زده سند حمزه دشتیاری سیستان وبلوچستان
  • جزئیات دیدار حکیم با بن‌ سلمان
  • دورهمی با طعم دید و بازدید و رفع مشکلات خویشاوندی