Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید امیر مرتضوی روز پنجشنبه در حاشیه نشست تخصصی اخلاق اجتماعی در مدیریت شهری در مشهد در جمع خبرنگاران افزود: بیشتر مشکلات ما از آنجاست که گاه افرادی را انتخاب می‌کنیم که تک بعدی هستند و چندوجهی نیستند و با تک‌بعدی بودن نمی‌توان کار را پیش برد بلکه باید تمام جوانب را در نظر داشت. 

وی ادامه داد: متاسفانه یکی از مشکلات در جامعه ما این است که مطالبه‌گری از مسوولان به‌معنای واقعی وجود ندارد درحالی که باید از مسوولان درباره وظایفشان و کارهایی که بایدانجام بدهند پرسش و مطالبه گری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی گفت:متاسفانه امروز در جامعه شاهد یک هرج‌ و مرج هستیم که این امر مربوط به برنامه‌ریزی‌هاست که دقیق و اصولی و هدفمند نیستند در حالی که باید هدفمند باشند تا به نتیجه برسیم بنابر این اگر در حوزه آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی یا در حوزه‌ طلاق، اعتیاد، حاشیه‌نشینی و مفاسد اخلاقی و فضای مجازی، برخی از سازمان‌ها که اولویت‌های مشترکی دارند با هم همکاری و همفکری و مشارکت داشته باشند بهتر و سریعتر می‌توانند در رفع این مشکلات اقدام کنند.

مرتضوی افزود:در بحث پیشگیری از وقوع جرم، هیچ دستگاه، سازمان و نهادی را نمی‌توان پیدا کرد که وظیفه پیشگیری نداشته باشد همه نهادها از نهاد خانواده گرفته تا تمام سازمان‌ها، وظیفه و تکلیف پیشگیری دارند و باید در این امر مشارکت و همکاری کنند.

وی ادامه داد: تامین حقوق عامه وظیفه قوه قضاییه به‌تنهایی نیست یعنی نمی‌تواند این کار را انجام دهد بحث محیط‌ زیست، منابع طبیعی، زمین‌خواری، کوه خواری، دریا خواری، جرایم اقتصادی و مفاسد اجتماعی اداری است که دامنه آن بسیار وسیع است و این وظیفه آحاد مردم است که باید وظایفشان را به‌موقع و مناسب انجام دهند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی گفت: امروزه عدالت کیفری فقط برای جرایم سنگین، خشن و سخت جواب می‌دهد و برای جرایم سبک و کم اهمیت نباید به سراغ عدالت کیفری رفت بلکه باید به سراغ عدالت ترمیمی رفت تا بتوان به فرد و خانواده کمک کرد بنابراین باید زندان و اصلاحات هدفمند باشد از این رو ما الان به شهر ترمیمی، دانشگاه ترمیمی، کلانتری ترمیمی، پاسگاه ترمیمی و قضای ترمیمی نیاز داریم.

برچسب‌ها مشهد دادگستری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد دادگستری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم مشهد دادگستری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم پیشگیری از وقوع جرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۴۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۲۵ پرونده قاچاق کالا به ارزش ۱۱ میلیارد ریال از ابتدای طرح نوروزی

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا با اشاره به برخورد جدی با قاچاق کالا، خاطر نشان کرد: از ابتدای طرح نوروزی تاکنون ۲۵ فقره پرونده به ارزش ۱۱ میلیارد و ۳۶۴ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال تشکیل و به مرجع قضائی ارسال و در این رابطه ۲۱ نفر نیز دستگیر، که نسبت به مدت مشابه ۶۲ درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار رضا بنی اسدی فر که برای بازدید از یگان‌های انتظامی به کرمان سفر کرده، ضمن ارزیابی اقدامات صورت گرفته در ایام نوروز، از جابه جایی ۶۵۱ هزار و ۱۲۹ مسافر در امنیت کامل خبر داد و گفت: تا کنون یک هزار و ۶۱۶ رام قطار این مسافران را به مقصد رسانیده، که پلیس راه آهن در این راستا با ارائه خدمات انتظامی به مسافران و تأمین امنیت مسیر قطارها و خطوط ریلی را برقرار کرده است.

وی ضمن قدردانی از اقدام های صورت گرفته در قرارگاه نوروزی، گفت: اقدامات نظام مند، هدفمند و دقیق با رویکرد کاهش سرقت ها و افزایش خدمات انتظامی به مسافران مثمر ثمر بوده و آمارهای ارائه شده بیانگر این مهم است.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: سرمایه اجتماعی در ایجاد اقتدار و روان سازی مأموریت ها اهمیت ویژه ای دارد که همراهی مردم با فراجا ریشه در سرمایه اجتماعی و اعتماد مردم به پلیس دارد که در حال افزایش است.

سردار بنی اسدی فر، اقدامات پلیس راه آهن کشور در حوزه پیشگیری اجتماعی و انتظامی را قابل توجه دانست و افزود: توزیع بروشور و پخش فیلم توصیه‌ها و هشدارها در ایستگاه های راه آهن در زمینه پیشگیری اجتماعی باعث ارتقاء سرمایه اجتماعی پلیس و جلب مشارکت مردمی خواهد شد.

وی بیان کرد: بهره گیری از گشت های پیاده، خودرویی و موتوری، بدرقه و استقبال از مسافران و تأمین امنیت قطارهای مسافری در راستای پیشگیری انتظامی جای تقدیر دارد.

فرمانده یگان های انتظامی و حفاظتی فراجا تصریح کرد: علاوه بر پیشگیری از جرم، توجه به تمهیدات امنیتی نیز باید جدی گرفته شود.

سردار بنی اسدی فر در پایان با اشاره به برخورد جدی با قاچاق کالا، خاطر نشان کرد: از ابتدای طرح نوروزی تاکنون ۲۵ فقره پرونده به ارزش ۱۱ میلیارد و ۳۶۴ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال تشکیل و به مرجع قضائی ارسال و در این رابطه ۲۱ نفر نیز دستگیر، که نسبت به مدت مشابه ۶۲ درصد رشد داشته است.

در این بازدید گزارش جامع و کاملی از کلیه اقدامات پلیس راه آهن کرمان در عرصه های مختلف انتظامی و فرهنگی در راستای تأمین امنیت مسافران که قطار را به عنوان وسیله سفر خود انتخاب کرده اند، ارائه شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جابه جایی بیش از ۶۵۱ هزار مسافر در امنیت کامل با استفاده از قطار در ایام نوروز
  • کاهش ۵۳ درصدی سرقت در آبادان
  • تشکیل ۲۵ پرونده قاچاق کالا به ارزش ۱۱ میلیارد ریال
  • تشکیل ۲۵ پرونده قاچاق کالا به ارزش ۱۱ میلیارد ریال از ابتدای طرح نوروزی
  • تقسیم استان اصفهان به ۲۱۲ بلوک انتظامی / ارتقای امنیت حاشیه زاینده‌رود
  • انفجار گاز در نوشهر ۲ نفر را روانه بیمارستان کرد
  • ایجاد واحد واکنش سریع و رصد و پایش فضای مجازی با رویکرد پیشگیری از وقوع جرائم در دادگستری آذربایجان غربی 
  • ۸ اشتباهی که ایمیل شما در برابر هکرها آسیب‌پذیر می‌کند
  • اثرگذاری خدمات شهرداری قم در کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • همراهی مردم با پلیس برای پیشگیری از سرقت