Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از دماوند، حسین شریعتمداری، مدیر مسئول نشریه کیهان ظهر امروز در همایش «جوان نخبه بسیجی کارآمد» که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد، ضمن ارج نهادن به تفکر پویای بسیجی اظهار کرد: امام خمینی(ره) غبار بداندیشی‌ها را از اسلام ناب زدود و به قول مقام معظم رهبری بعثت دوباره انجام داد و در این میان بسیجیان، مردم خداجویی هستند که راهیان اسلام ناب‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همواره بررسی رخدادهای انقلاب نشان می‌دهد که هر جا تفکر بسیجی حاکم بوده، ما برنده بوده‌ایم؛ تفکر بسیجی پویا و انسان‌ساز است.

مدیر مسئول روزنامه کیهان ادامه داد: شرایط امروز ما خطیر است، اما خطرناک نیست؛ خطیر است، چون از عقبه‌ای سخت عبور می‌کنیم، ولی خطرناک نیست، چون عقبه‌های سخت زیادی را پشت سر گذاشته‌ایم؛ خطراتی مثل جنگ تحمیلی، درگیری‌های داخلی با منافقین، ماجرای طبس و غیره و غیره.

شریعتمداری تصریح کرد: امروز دشمن تقریباً تمامی برگ‌های برنده‌اش را به بازی آورده و شکست خورده است؛ ترساندن ما از گزینه نظامی، مسئله هسته‌ای و غیره تنها بخشی از این برگ‌ها بوده است.

وی گفت: وظیفه ما این است که نقشه راه را بشناسیم؛ پروژه امروز دشمن مسئله ناامیدی است و از دو محور رسانه و نفوذ این پروژه را دنبال می‌کند؛ ما باید نگاهمان به نقشه اصلی باشد و حاشیه نرویم؛ شبهه را بشناسیم و پاسخ دهیم، ولی درگیرش نشویم؛ روشنگری و مدیریت افکار عمومی بر عهده جوانان نخبه انقلابی است.

 

در پایان این مراسم که حسن پور، معاون بسیج علمی پژوهشی استان تهران، امام جمعه شهرستان دماوند، فرمانده سپاه، رییس و هیات رییسه دانشگاه، رییس سازمان تبلیغات و جمعی از نخبگان دانشگاه و شهرستان حضور داشتند، از نخبگان شهرستان دماوند و دانشگاه تقدیر به عمل آمد و از دستاوردها و اختراعات آنها بازدید شد.

انتهای پیام/۶۷۰۱۵/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیر مسئول روزنامه کیهان پروژه امروز دشمن هفته بسیج دماوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۵۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچک‌ترین بمب‌افکن دنیا به جنگ سرطان می‌رود!

محققان دانشگاه آلاباما با همکاری پژوهشگرانی از موسسه تحقیقاتی سنت‌پاو وسیبربن، ماده‌ای در مقیاس میکرومتری از جنس پروتئین ساختند که می‌تواند رهایش نانوذرات را در محل سلول‌های سرطانی انجام داده و با این کار تومور را از بین ببرد. این میکروماده روی مدل‌های جوندگان مبتلا به سرطان روده بزرگ آزمایش شده و نتایج آن امیدوارکننده بوده است.

این تیم به سرپرستی آنتونیو ویلاورد از انستیتوی بیوتکنولوژی و زیست‌پزشکی گروه ژنتیک و میکروبیولوژی در دانشگاه آلاباما در بیرمنگام، با کمک خودآرایی، پروتئین‌ها را تبدیل به ساختار‌های میکرومقیاس کردند که توانایی حمل پپتید‌ها را به صورت طولانی مدت دارند. این فناوری که به صورت پتنتی به ثبت رسیده است، برای تولید گرانول‌های زیستی به کار گرفته می‌شود. این گرانول‌ها، عملکردی شبیه به سیستم غدد درون‌ریز انسان دادند. از نظر آرایش مولکولی، این ساختار از برهمکنش یونی فلز روی (Zn) با یک دامنه غنی از هیستیدین تشکیل شده است. هیستیدین یک اسید آمینه مهم در بدن انسان است.

بر اساس گزارش ایسنا، این میکروماده جدیدی که دانشمندان ایجاد کرده‌اند از زنجیره‌های پلی پپتیدی تشکیل شده است، زنجیره‌هایی که به عنوان نانوذرات زیست‌فعال و کاربردی در دسترسی هستند و می‌توانند محتویات خود را برای از بین بردن سلول‌های سرطانی رهاسازی کنند.

این گروه تحقیقاتی برای بررسی عملکرد این ساختار مولکولی آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و دینامیک ترشح آن را، هم در شرایط آزمایشگاهی و هم در داخل بدن مطالعه کردند. در یک مدل حیوانی مبتلا به سرطان کولورکتال CXCR۴+، این سامانه در تجویز زیرپوستی، تجمع پروتئینی بالایی را در بافت تومور نشان داد.

آنتونیو ویلاوره، استاد گروه ژنتیک و میکروبیولوژی دانشگاه آلاباما می‌گوید: این نکته حائز اهمیت است که این تجمع نسبت به زمانی که پروتئین در خون تزریق می‌شود، کارآمدتر است. این فناوری یک روش جدید برای اطمینان از سطح بالای دارو در محل مورد نظر و اثربخشی بالینی بهتر است، بنابراین از تجویز مکرر داخل وریدی جلوگیری می‌کند و با این کار عوارض جانبی دارو به حداقل می‌رسد.

tags # سرطان سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • مسوولان دماوند در امر جمع آوری سگ های بلاصاحب بیشتر تلاش کنند
  • مردم پایتخت در حمایت از عملیات «وعده صادق» راهپیمایی کردند
  • معاون استاندار آذربایجان‌شرقی: هیچ نفوذ ریزپرنده یا غیره رخ نداده
  • کوچک‌ترین بمب‌افکن دنیا به جنگ سرطان می‌رود!
  • استاندار قم: ‌درآمدی عمده‌ای جز محل دریافت مالیات نداریم
  • تجلیل از هنرمندان بسیجی استان همدان
  • از وطن تا حرم؛ ذاتِ این خاک قهرمان‌پرور است
  • ممنوعیت تبلیغات در شبکه کودک برداشته شد؟
  • حمله به فرهنگ از جنگ سخت خطرناک‌تر است
  • جشن تکلیف هزار و ۲۰۰ دانش آموز دختر در دماوند