Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله لائینی در دیدار با رئیس سازمان فنی و حرفه ای ، دانستن و مهارت آموزی را مکمل یکدیگر دانسته و با توجه به فرصت های مختلف مازندران در صنعت ، کشاورزی و گردشگری خواستار مهارت افزایی افراد در این زمینه ها شد .

به گزارش برنا مازندران ، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران در دیدار رئیس سازمان فنی و حرفه ای با ایشان ،  ضمن گرامیداشت هفته بسیج، اظهار کرد: دانستن و مهارت دو موضوع است و هر دو برای رشد یک مملکت لازم و مکمل یکدیگر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دستگاه‌های تعلیم و تربیت فقط به دانستن توجه می‌کنند و خیلی ارتباط با اینکه مهارت داشته باشند، ندارند، افزود:  درحالی‌که باید یادگیری‌های ما پیوست مهارتی داشته باشد و مهارت‌های ما هم باید دوره‌های مهارت تکمیلی داشته باشد مثل تحصیلات تکمیلی در دانستن‌ها، افرادی که مهارت آموختند باید بروز و امروزی شوند و مهارت تکمیلی درنظر گرفته شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه هم دانستن نظری و هم پیاده کردن در عمل مهم است، اضافه کرد: توانایی عملی ضرورت است ولی تب و تابی در جامعه بوده که همه به سوی دانسته‌ها می‌روند و در مهارت ضعف دارند که لازم است این مهم مورد توجه قرار گیرد.

این مسؤول با تاکید بر اینکه هر کاری پیوست فرهنگی می‌خواهد، خاطرنشان کرد: باید در بحث علاقه مردم به کسب مهارت همانند علاقه مردم به دانشگاه در زمینه فرهنگی نیز ورود پیدا کرد که بحث بومی بودن متطقه نیز باید لحاظ شود.

محمدی‌لائینی با اعلام اینکه زمینه صنعتی برای مازندران مهم بوده که ما ضرر کردیم، تصریح کرد:  مازندران قطب کشاورزی است ولی صنایع تبدیلی مربوطه را ندارد به عنوان نمونه در رابطه با مرکبات، محصول روی دست باغداران می‌ماند و مشتری به آن شکل ندارد.

وی یادآور شد: در صنعت، کشاورزی، گردشگری که مهم‌ترین فرصت مازندران است مهارت دادن یک موضوع است  که مهارت جهت‌دار که متناسب با فرهنگ ما باشد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه بیش از  ۴۲۰هزار تن بار در بندر امیرآباد پوسید و الان مصرف آن برای حیوانات ممنوع شده است، اظهار کرد: این درحالی است که دامداران ما دام‌های مولد را راهی کشتارگاه‌ها کردند و دام‌های ما از گرسنگی دارند می‌میرند و نهاده‌های ما از مصرف نشدن پوسیدند که خلای گوجود با مهارت بایو دو حوزه را بهم وصل کند.

این مسؤول با طرح این سوال که چرا قانون تملیک پیاده نمی‌شود، تصریح کرد: ما هم در دانستن و کاربلدی و هم در جریانات اداری مشکل داریم، فلسفه مناطق آزاد این بود که صادرات تسهیل شود اما بالعکس صادرات بیش از ۱۶ گره و مشکل دارد و واردات راحت است و تبدیل به دروازه واردات شدند.

محمدی‌لائینی ادامه داد: موضوع دیگر  بانک‌ها هستند که از بزرگترین عوامل رکود تولید هستند و هزاران شرکت را زمین زدند و تملیک کردند و چه کسی باید به این بانک‌ها مهارت انسانیت و وجدان آموزش دهد.

وی بیان کرد: تمام تسهیلات نامش وام است ولی در واقع سرمایه‌گذاری بانک‌ها است که شریک می‌شوند ولی از سرمایه‌گذاران سود دریافت می‌کنند و در ضرر شرکت نمی‌کنند مهارت یک بانک‌داری مورد تاکید است.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اعلام اینکه مهارت یک ضرورت زندگی است، اظهار کرد:  چون نیروی انسانی بزرگترین عامل پیشرفت است باید از آمار و ارقام بیرون بیاییم و با واقعیت روبرو باشیم.

وی با بیان اینکه آموزش مهارت به جوانان به‌عنوان کلاس برتر از دانشگاه و همراهی با پیوست‌های اخلاقی و فرهنگی جهت‌دار باشد، گفت: باید زمینه اشتغال فراهم باشد که البته در این زمینه تسهیلات هم به میزان کافی با توجه به شرط‌های کافی باشد تا بتوانیم رشد کنیم.

نماینده ولی فقیه مازندران با اعلام اینکه باید ببینیم گره اصلی مشکلات کجاست؟ گفت: موضوع مهم مهارت همراه با انصاف، دانایی، دلسوزی با پیگیری مهم است  که گره‌های اصلی در ماشین اقتصاد باز شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا نماینده ولی فقیه فنی و حرفه ای رشد تعلیم و تربیت تحصیلات تکمیلی ولی فقیه جامعه کشاورزی گردشگری قانون مناطق آزاد واردات زمین نیروی انسانی آمار و ارقام اشتغال مشکلات اقتصاد فنی و حرفه ای مازندران آیت الله لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۵۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های فرهنگی برای معرفی ظرفیت‌های خرم‌آباد ضروری است

داریوش بارانی بیرانوند با اشاره به اینکه حوزه تاریخی و طبیعی از مهمترین مزیت‌های لرستان است، اظهار کرد: برای توسعه سرزمینی باید ماموریت‌هایی براساس مزیت‌های سرزمینی تعریف کرد و در این مسیر مدیریت شهری باید متمرکز به حوزه گردشگری به عنوان پشتیبان حوزه‌های طبیعی و تاریخی باشد.

وی افزود: با هدف کمک به افزایش شهرت ملی و جهانی شهر خرم آباد و همچنین با توجه به ماموریت امسال استان و کشور در ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک و دره خرم آباد، بخشی از پیوست این ماموریت برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی است.

شهردار خرم‌آباد ادامه داد: در این راستا تفاهم نامه مکتوبی با شرکت دانش بنیان نوآوران ملل با همکاری شهرداری منطقه ۲۲ تهران برای برگزاری یک مسابقه رالی خانوادگی در تاریخ‌های ۱۷ تا ۱۹ خردادماه بسته شده است.

بارانی بیرانوند با بیان اینکه مسیر برگزاری این رالی بزرگ خانوادگی از بام تهران تا بام خرم آباد خواهد بود، بیان کرد: در این مسابقه ۵۰۰ خانواده که عمدتا از دارندگان شرکت‌ها و برند‌های خودروسازی و افراد آزاد هستند حضور خواهند یافت که مسیر حرکت آنها از پارک جنگلی لتمال منطقه ۲۲ تا بام خرم آباد می‌باشد و برنامه‌های مفرحی همچون برگزاری نمایشگاه‌های صنایع دستی و غذا و اجرای موسیقی محلی نیز در دستور کار خواهد بود.

وی اضافه کرد: شناخت این افراد از لرستان به طور حتم به توسعه گردشگری و شکوفایی اقتصاد استان کمک می‌کند ضمن اینکه برگزاری این مسابقه هیچ‌گونه هزینه‌ای برای مدیریت شهری در برندارد و به دلیل اینکه مسیر حرکت ان‌ها از شهر‌های قم و کاشان می‌باشد شهر‌هایی همچون ازنا و دورود نیز از برکات اقتصادی حضور آنها بهره مند می‌شوند.

شهردار خرم‌آباد با تاکید بر لزوم معرفی اقلیم و جغرافیای غرب کشور به گردشگران یادآور شد: نبود آمایش گردشگری لطمه‌های بسیاری را به برخی شهر‌های شمالی کشور وارد کرده و این شهر‌ها در تخریب جنگل‌ها و سرمایه‌های طبیعی و زیرساخت‌ها با مشکلات بسیاری مواجه شده اند بنابراین در شرایط کنونی وظیفه مدیریت شهری استان تغییر نگاه گردشگران به جغرافیای زاگرس و غرب کشور به عنوان ظرفیت کم نظیر ایران و خاورمیانه است.

بارانی بیرانوند گفت: هدف مدیریت شهری فراهم کردن شرایط تبدیل خرم آباد به نمایشگاه دایمی پیوند افکار و فرهنگ ملل است و این اتفاق نیز طی یک تشریفات قانونی انجام خواهد شد، اما لازمه آن برگزاری تور‌های ملی و بین المللی است چرا که سفر زمینه ساز شناخت مقاصد و مسیر‌های گردشگری به خصوص جغرافیای غرب کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • اتحاد «میدان و دیپلماسی» و « سپاه و ارتش» در سایه ولایت
  • صادرات سیب و پرتقال مازاد در راستای حمایت از تولید داخل امری ضروری است
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • ساری در مازندران الگو باشد/ وجود ۵۰۰۰ نیروی مازاد در شهرداری
  • ساری در زمینه های مختلف باید الگوی دیگر مراکز استان ها باشد
  • لزوم ارزیابی مصوبات سفر رئیس جمهور به مازندران
  • آغاز مهارت افزایی دانشجویان داروسازی با همکاری صنایع سلامت محور
  • طراحی و راه اندازی سامانه مهارت افزایی هدفمند و نوآورانه به منظور شناسایی مهارت‌های بازار کار
  • رونمایی از سامانه مهارت افزایی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر/ شرط صدور گواهینامه معتبر برای دوره‌های مهارت‌آموزی
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی برای معرفی ظرفیت‌های خرم‌آباد ضروری است