Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@06:26:53 GMT

نظارت بر صنوف تنگستان افزایش می یابد

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۵۴۵۴

نظارت بر صنوف تنگستان افزایش می یابد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی پنج شنبه شب در نشست کمیته تنظیم بازار شهرستان با بیان اینکه این ستاد در حال حاضر یکی از مهمترین کمیته‌های کاری مدیران بشمار می‌آید، اظهار کرد: یکی از مشکلات بزرگ جامعه در حال حاضر، تعیین نرخ اجناس اولیه و ضروری خانواده‌هاست که با بالا و پایین شدن این نرخ‌ها، بار روانی منفی بر مردم و فضای اجتماعی ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته تنظیم بازار تنگستان بیان داشت: باید از مسولینی که در سطح کشور، باعث تأمین کالاهای ضروری خانواده‌ها شدند و همچنین باعث شدند که در حال حاضر کسری و کمبود خاصی در اجناس و کالاهای ضروری نداشته باشیم، به سبب ایجاد آرامش نسبی، تقدیر کرد.

فرماندار تنگستان با تاکید بر اینکه نقش‌مان را به عنوان عضو کمیته تنظیم بازار، درست و دقیق ایفا کنیم، افزود: اقداماتی که در حوزه تنظیم بازار مانند تعیین نرخ انجام می‌شود، حتماً اطلاع رسانی شود تا مردم با شوک تغییر ناگهانی نرخ‌ها مواجه نشوند.

وی اظهار داشت: مسؤلین باید با در نظر گرفتن اینکه بافت تنگستان روستایی‌ست و ما به دنبال آن هستیم که مردم در روستاها بمانند و به شهرها مهاجرت نکنند، در تعیین کالاهای مورد نظر و اساسی خانواده‌های تنگستانی، سهمیه مورد نظر آنها را افزایش دهند.

مقام عالی دولت با بیان اینکه نارضایتی از کیفیت پخت و ساعات کار نانواها در شهرستان زیاد است، اضافه کرد: نظارت بر صنوف و بازار را باید با استفاده و محوریت نیروهای مردمی مثل بسیج افزایش دهیم.

فرماندار خواستار شد: برای افزایش کالاهای ضروری و مورد نیاز خانواده‌ها، از ظرفیت خیرین نیز استفاده شود.

آزاده محمدی رئیس صنعت، معدن و تجارت تنگستان گفت: در هفت ماهه امسال، ۱۸۸ تن برنج هندی ۱۱۲۱ و تایلندی و ۶۰ تن شکر جذب و در بین مردم توزیع شده است.

دبیر کمیته تنظیم بازار تنگستان خبر داد: طی این مدت بالغ بر ۸۰۰۰ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفتند که تعداد ۲۵۰ واحد متخلف و پرونده‌ی آنها به ارزش ۶ میلیارد و ۷۴۴ میلیون و ۱۵۵ هزار ریال جهت صدور حکم به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شده است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر نیز در حال جذب مرغ منجمد و تخم مرغ برای استفاده مردم شهرستان هستیم.

کد خبر 5360872

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر تنگستان احمد لطفی هفته بسیج ویروس کرونا بوشهر بسیج آمار کرونا کرمانشاه عکس استانها لیگ برتر فوتبال ایران واکسن کرونا گرگان بارش باران آلودگی هوا زلزله کتاب و کتابخوانی کمیته تنظیم بازار حال حاضر خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۵۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیأت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر این اساس کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف چای از این لیست است.

در این راستا مسعود طاهری کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند. یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می‌شود.

طاهری با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هر یک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد.

طاهری با اشاره به محدودیت‌های وارد شده به صنعت چای در یک سال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش‌های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای دچار خدشه نشود.

کد خبر 6086510

دیگر خبرها

  • جریمه ۳ میلیارد تومانی صنوف متخلف لرستان
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات
  • فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد
  • خبر‌هایی از عرضه کالاهای تنظیم بازار در بیارجمند
  • نظارت مستمر بر تامین کالاهای اساسی انجام می‌شود
  • برخورد با هرگونه افزایش قیمت غیرقانونی
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی تخلف است
  • تنظیم بازار اصفهان با سامانه‌های هوشمند