Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، امواج یا سیگنال‌های وای‌فای مثل نور‌های مرئی، نوعی امواج الکترومغناطیسی هستند. امواج الکترومغناطیسی با طول موجی در محدوده سیگنال‌های وای‌فای، به همان راحتی که نور از پنجره‌های شیشه‌ای عبور می‌کند، از دیوار‌ها نیز عبور می‌کند. یکی از رایج‌ترین مشکلات دنیای مدرن، کمبود وای‌فای است، مخصوصا زمانی که بیشتر از هر چیزی به آن نیاز دارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر حدود چند دهه پیش در مورد ویژگی‌های وای‌فای با کسی صحبت می‌کردید، باعث می‌شد مردم شما را دیوانه خطاب کنند. مثل صحبت از وجود فناوری که به شما امکان می‌دهد ویدئو‌ها را به صورت آنلاین تماشا کنید و به‌ صورت بی‌سیم به سایر نقاط جهان متصل شوید که قطعا ذهن همه را متحیر می‌کرد.
یکی دیگر از این ویژگی‌ها این است که سیگنال‌های وای‌فای حتی اگر روتر یا مودم از شما دور باشد، می‌توانند به دستگاه مورد نظر وصل باشند، زیرا این سیگنال‌ها از دیوار‌ها نیز عبور می‌کنند. به این معنی که شما می‌توانید با استفاده از وای‌فای در اینترنت گشت و گذار کنید، حتی اگر روتر در اتاق دیگری باشد.

تشعشعات الکترومغناطیسی و سیگنال‌های وای‌فای
به طور قطع، اخیرا با تشعشعات الکترومغناطیسی مواجه شده‌اید. ما دائما توسط این تشعشعات احاطه شده‌ایم. نور مرئی، فناوری بلوتوث، سیگنال‌های وای‌فای و حتی مادون قرمز، انواع مختلف تشعشعات الکترومغناطیسی هستند. از دیدگاه فنی، تشعشع الکترومغناطیسی شکلی از انرژی است که با سرعت نور حرکت می‌کند و بسته به فرکانس یا طول موج آن به امواج رادیویی، مایکرووِیو، اشعه ماوراء بنفش و... طبقه‌بندی می‌شوند.
شش نوع اصلی تابش الکترومغناطیسی وجود دارد که هفتمین مورد آن نور مرئی است. امواج رادیویی یکی از آن انواع هستند و فناوری وای‌فای در محدوده فرکانسی آن امواج کار می‌کند. فناوری وای‌فای از امواج رادیویی برای برقراری ارتباط بین دو یا چند دستگاه استفاده می‌کند و به نسبت میزان داده‌ای که باید ارسال شود، دو فرکانس اصلی ۵ گیگاهرتز یا ۲.۴ گیگاهرتز برای آن وجود دارد. ارسال داده‌های بیشتر در هر ثانیه نیاز به فرکانس بالاتری دارد، بنابراین امواج ۵ گیگاهرتز برای ارسال مقادیر زیادی داده بین دستگاه‌ها استفاده می‌شود.
سیگنال‌های وای فای چگونه از دیوار‌ها عبور می‌کنند؟
هنگامی که امواج الکترومغناطیسی به یک سطح می‌رسند، سه احتمال رخ می‌دهد:   ۱) امواج از روی سطح عبور می‌کنند ۲) انعکاس این امواج از سطح  ۳) جذب شدن امواج توسط سطح مورد نظر
هنگامی که یک جسم، طول موج خاصی از نور مرئی را منعکس می‌کند، رنگ مربوط به آن طول موج به رنگ جسم تبدیل می‌شود.
به عنوان مثال، رنگ سیبی قرمز است، زیرا زمانی که نور به سطح آن می‌افتد، طول موج نوری که منعکس می‌کند بیشتر با رنگ قرمز ارتباط دارد. حال سوال دوم این است که چه چیزی باعث جذب، بازتاب یا شکستن یک طول موج خاص از تشعشعات الکترومغناطیسی توسط یک جسم می‌شود؟ پاسخ به این سوال کاملاً به ترکیب بدنه جسم بستگی دارد.
همانطور که می‌دانیم، همه چیز در این جهان از قطعات کوچکی به نام اتم ساخته شده است. اندازه این اتم‌ها و فاصله بین آن‌ها تعیین می‌کند که آیا این جسم، موج خاصی از تابش الکترومغناطیسی را جذب می‌کند یا اجازه عبور از آن را می‌دهد. در مورد نور مرئی وقتی در اتاق خواب خود را می‌بندید، نور بیرون وارد اتاق خواب شما نمی‌شود. به این دلیل که نور مرئی نمی‌تواند از اجسام جامد مانند دیوار‌ها یا درب اتاق خواب شما عبور کند، اما می‌تواند به راحتی از برخی اجسام سخت دیگر مانند شیشه‌های پنجره عبور کند. دقیقاً به همین دلیل است که سیگنال‌های وای‌فای می‌توانند از دیوار‌ها و در‌ها عبور کنند.
همانطور که شیشه‌های پنجره در برابر نور مرئی مانعی محسوب نمی‌شوند، دیوار‌ها نیز برای سیگنال‌های وای‌فای قابل عبور هستند، زیرا فرکانس یا طول موج سیگنال‌های وای‌فای باعث می‌شود آن‌ها بتوانند تا حدی به اشیاء جامد نفوذ کنند.
اگر دیوار‌ها خیلی ضخیم باشند، سیگنال‌های وای‌فای نمی‌توانند از آن‌ها عبور کنند. همچنین از آنجایی که سیگنال‌های وای‌فای در هوا حرکت می‌کنند و پراکنده می‌شوند، مقداری از قدرت خود را از دست می‌دهند؛ بنابراین اگر یک روتر یا مودم در داخل اتاقی دارید که با دیوار‌های ضخیم بتنی احاطه شده است، هیچ موج وای‌فای در بیرون نخواهید داشت. به همین ترتیب، اگر روتر در فاصله زیادی از شما قرار داده باشد، دریافت سیگنال‌های وای‌فای روی دستگاه شما ضعیف خواهد بود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: وای فای مودم موج تشعشعات الکترومغناطیسی سیگنال های وای فای عبور می کنند دیوار ها وای فای سیگنال ها نور مرئی طول موج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۵۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه تقلب‌یاب کنکور چطور کار می‌کند؟ | انواع دستگاه‌های تقلب‌یاب را بشناسید

به گزارش همشهری آنلاین، نوبت نخست کنکور سراسری ۱۴۰۳ روزهای پنجشنبه و جمعه ۶ و ۷ اردیبهشت‌ماه با رقابت بیش از یک میلیون داوطلب در سراسر کشور برگزار می‌شود. این در حالی است که چند روز پیش عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از ورود نسل سوم آشکارسازهای تقلب خبر داده.

همچنین، همراه داشتن دستگاه یا تجهیزات تقلب در جلسه آزمون به ۱۰ سال محرومیت از آزمون منجر می‌شود.

خبر مهم برای متقلبان کنکور | نسل سوم تقلب‌یاب امسال به کار گرفته می‌شود

در زمان برگزاری کنکور ۱۴۰۲ از نسل دوم آشکارسازها که توسط شرکت‌های دانش بنیان ایرانی طراحی شده بود، رونمایی شد و حالا پورعباس استفاده از نسل سوم سیگنال‌یاب‌ها را از جمله تمهیدات سازمان سنجش برای تضمین سلامت آزمون عنوان کرده است.

به طور معمول متقلبان آزمون تجهیزاتی به همراه دارند که از آن طریق سؤالات را به خارج محل آزمون فرستاده و پاسخ را دریافت می‌کنند. تقلب‌یاب‌ها به این دستگاه‌ها سیگنال ارسال می‌کنند به طوری که یک صدای بلند در گوش داوطلب ایجاد شده و تجهیزات همراهش آشکار می‌شود.

انواع دستگاه‌های تقلب‌یاب

راکت‌های موبایل‌یاب با ایجاد میدان مغناطیسی در اطراف خود هر شئی را که دارای فلز باشد، از جمله تجهیزات الکترونیکی مانند موبایل، هندزفری را شناسایی کرده و به صورت ویبره یا صدا هشدار می‌دهند.

دستگاه‌های فرکانس‌یاب یا سیگنال‌یاب انواع امواج رادیویی از جمله امواج تلفن همراه و سایر تجهیزات بی‌سیم را شناسایی کرده و با بوق هشدار می‌دهند.

دستگاه جمر یک دستگاه کورکن و مسدودکننده امواج موبایل است و در محدوده آن هیچ گوشی تلفن همراهی نمی‌تواند از پیامک، تماس یا اینترنت استفاده کند.

دستگاه‌ تقلب‌یاب نیز به تجهیزات تقلب، سیگنال ارسال می‌کند، به این صورت که در گوش داوطلب صدای بلندی تولید و فرد متقلب شناسایی می‌شود.

کد خبر 844591 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم کنکور سازمان سنجش آموزش کشور آزمون کارشناسی

دیگر خبرها

  • این عکس از حمله سپاه به اسرائیل تاریخی شد /گاف نماینده اسرائیل در سازمان ملل /موشک هایی که از دیوار دفاعی اسرائیل عبور کرد
  • جشن بازیکنان دورتموند در مقابل دیوار زرد ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک پس از کسب پیروزی مقابل اتلتیکو مادرید / فیلم
  • آرامش امواج در دریای خزر
  • نقاشی امواج و ساحل با رزین (فیلم)
  • دستگاه تقلب‌یاب کنکور چطور کار می‌کند؟
  • برگزاری کنکور تا ۱۰ روز دیگر/ دستگاه تقلب‌یاب کنکور چطور کار می‌کند؟/
  • دستگاه تقلب‌یاب کنکور چطور کار می‌کند؟ | انواع دستگاه‌های تقلب‌یاب را بشناسید
  • دستگاه تقلب‌یاب کنکور چگونه عمل می‌کند ؟
  • دستگاه تقلب‌یاب کنکور چگونه عمل می‌کند؟
  • آرامش امواج خزری در مازندران