Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-23@08:30:07 GMT

پرونده گودها روی میز شهردار

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۶۶۲۱

پرونده گودها روی میز شهردار

همشهری آنلاین _ بهاره خسروی:  هنوز چنددقیقه‌ای تا اذان صبح زمان باقی‌مانده اما حال و هوای صحن و سرای امامزاده(ع) حسابی به نسبت روزهای قبل به دلیل میزبانی از گروه شهرداری تهران متفاوت است. با طنین صدای اذان، مهمانان ساختمان بهشت و میزبانان برای خواندن نمازجماعت قامت می‌بندند. بعد از اقامه نماز و صرف صبحانه‌کاری «قرار جهادی خدمت» شروع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار صبحگاهی گروه حراست شهرداری تهران به سرپرستی «محمد مقدم» مهمان «حسین پیرهادی» در ناحیه ۶ شدند تا از نزدیک در جریان روند کار و انجام پروژه‌های نیمه‌کاره و در دست اجرا قرار بگیرند.

ایجاد مسیر ویژه خودروهای امدادی

ترافیک، گره کور و جدانشدنی این روزهای پایتخت است. به‌ویژه در محدوده میدان ونک که شاهراه اتصال شمال و جنوب تهران محسوب می‌شود و تعداد زیادی از سازمان‌های دولتی، خصوصی و خدماتی و درمانی را در خود جای ‌داده است. تصور کنید در این شرایط یک حادثه غیرمترقبه رخ دهد. در ساده‌ترین شکل تردد آمبولانس‌ها به سمت بیمارستان هاشمی‌نژاد با مشکل همراه است. ایجاد خط ویژه برای خودروهای امدادی دغدغه اصلی شهردار ناحیه۶ است. پیرهادی می‌گوید: «در صورت بروز حادثه و نیاز به خودروهای امدادی، با ترافیک موجود به ‌هیچ‌عنوان امکان کمک‌رسانی در زمان مناسب وجود ندارد. به همین دلیل ایجاد خط ویژه برای این‌گونه خودروها بسیار ضروری است.» رئیس‌کل حراست شهرداری تهران ضمن تأکید بر حقوق شهروندان تهران، ایجاد این خط ویژه را درصورتی‌که مطالعات و بررسی‌های تخصصی آن انجام شود و مراجع ذیصلاح نظر مساعد خود را اعلام کنند، برای مدیریت بحران در مواقع مختلف بسیار مهم می‌داند.

ساماندهی گودهای رهاشده

حکایت گودهای رهاشده تهران و تبعات آن برای شهر و همسایه‌هایش این روزها یکی معضلات مهم زندگی شهری محسوب می‌شوند؛ گودهایی که علاوه بر ایجاد آلودگی زیست‌محیطی و به خطر انداختن ایمنی شهروندان تبعات اجتماعی فراوانی هم دارند. بازدید از گودهای رهاشده و بررسی وضعیت آنها بخش دیگر بازدیدهای قرار خدمت گروه حراست شهرداری تهران از ناحیه ۶ است. نخستین مقصد، گودی است که به گفته شهردار ناحیه بیش از ۵ سال رهاشده. مالک ساختمان مجاور این گود با دیدن رئیس حراست به‌سرعت خود را به او می‌رساند و از او درباره تعیین تکلیف این گود پرس‌وجو می‌کند. چون هرگونه بی‌توجهی به این مسئله، افزایش احتمال تخریب ساختمان‌های اطراف را در پی خواهد داشت و می‌تواند صدمات جبران‌ناپذیری را سبب شود. رئیس حراست این موضوع را جزو اولویت‌های طرح در جلسه نظارت ستادی منطقه که با حضور شهردار تهران برگزار می‌شود عنوان می‌کند.

بازگشایی سرای محله کاووسیه

بازدید از ساختمان‌های متعلق به شهرداری و بررسی مشکلات آنها برای ارائه خدمات بهینه به شهروندان و بهره‌مندی از مزایای فرهنگی و اجتماعی دیگر برنامه بازدید گروه حراست در ناحیه ۶ است. ساختمان سرای محله کاووسیه متعلق به شهرداری تهران است که از چند ماه پیش به ساختمانی متروکه تبدیل شده و اهالی محله امیدوارند با حضور رئیس حراست شهرداری تهران، درهای آن به روی آنها گشوده شود. مقدم در این بازدید با تأکید بر اینکه ساختمان‌های شهرداری تهران متعلق به مردم است می‌گوید: «حتماً سرانه خدمات فرهنگی و اجتماعی ناحیه باید افزایش پیدا کند.» او همچنین دستورات لازم را برای ارائه پیگیری‌های حقوقی و تعیین تکلیف وضعیت این ساختمان و ساختمان‌های این‌چنینی صادر می‌کند.

ارائه خدمات بر مبنای نیازهای هر محله

مقدم در ادامه این جلسه می‌گوید که ضروری است در مناطق مختلف آنالیز جمعیت بر پایه اطلاعات مختلف صورت بگیرد تا بر مبنای آن بتوان برنامه‌های مناسبی برای شهروندان طرح‌ریزی کرد و خدمات شهری متناسب با ظرفیت موجود توسعه یابد.
بازدید از چندین طرح و پروژه در ناحیه ۶ منطقه ۳ از مقاصد بعدی مدیران حراست کل شهرداری تهران است و سپس فهرست مهم‌ترین چالش‌ها و موانع برای طرح در جلسه نظارت ستادی تهیه می‌شود.

عباس حاج بیگی/ از اهالی محله دولت

راه‌اندازی بازار تره‌بار

وجود یک میدان میوه و تره‌بار برای تأمین نیازها و مایحتاج اولیه یکی ضروریات هر محله است. اما متأسفانه در محله دولت و زرگنده هیچ بازار میوه و تره‌باری نیست و اهالی برای خرید روزمره راهی محله‌های اطراف و همسایه می‌شوند و همین موضوع باعث اتلاف وقت و انرژی و ‌زمینه ایجاد مشکلات فراوان می‌شود.
علاوه بر این رسیدگی به وضعیت نظافت محله به‌ویژه شست‌وشوی مرتب و بادقت مخازن زباله از دیگر مشکلات محله دولت است. اغلب کارگران شهرداری در زمان جابه‌جایی مخازن پس از تخلیه، آنها را بدون شست‌وشو در گوشه‌ای از خیابان رها می‌کنند که چشم‌انداز زشتی ایجاد می‌کند و به مرور زمان حتی باعث انتشار بیماری‌ها می‌شود.

علی جم‌زاده/ دبیر شورایاری محله کاووسیه

ساخت پارکینگ برای کاهش بار ترافیک

محدوده میدان ونک بافتی تجاری و خدماتی و تفریحی دارد. به دلیل فراوانی وجود ارگان‌های مهم دولتی و خصوصی، ۷ بیمارستان و سایر نهادهای خدماتی بار ترافیک در محدوده میدان ونک و خیابان‌های اطراف آن در ساعت‌های اداری وکاری غیرقابل کنترل است؛ به‌ویژه در این روزهای کرونایی که مردم بیشتر از وسیله نقلیه شخصی استفاده می‌کنند. مهم‌ترین کار برای ساماندهی این حجم خودرو و شلوغی، ساخت پارکینگ است. البته برای حل معضل و ساخت پارکینگ بارها زمین‌ها و فضاهای مناسب به شهرداری پیشنهاد داده شده تا از ظرفیت آنها برای ساخت پارکینگ مکانیزه و چند طبقه استفاده شود. اما با همه پیگیری‌های انجام شده به دلیل اینکه وظیفه ساخت پارکینگ با شهرداری نیست و باید کار از سویی‌ک سرمایه‌گذار اجرا شود.

بازدید از مسجد ولایت

یکی از مسیرهای بازدید تیم حراست شهرداری تهران از ناحیه ۶ مسجد ولایت است؛ مسجدی که در ۵۰۰ متری میدان ونکواقع شده وبانی ساخت و تجهیز آن شهرداری بود. اما از مدتی پیش آموزش و پرورش از آن استفاده می‌کند.

کد خبر 639430 برچسب‌ها منطقه ۳ همشهری محله شهرداری امامزاده

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۳ همشهری محله شهرداری امامزاده حراست شهرداری تهران ساخت پارکینگ ناحیه ۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۶۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصرانه خبری شهرهای ایران در سوم اردیبهشت‌

در این بسته خبری از شب‌های شهر کرمان روشن‌تر می‌شود تا هدف‌گذاری شهرداری تهران برای توسعه بوستان‌ها و تزریق اتوبوس به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد آغاز شد را بخوانید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، هفته گذشته شهرهای ایران در عرصه‌های مختلف عمرانی و فرهنگی شاهد رویدادهای مهمی بود، در این بسته خبری ایمنا، (کوتاه از شهرهای ایران) سرفصل مهمترین رویدادهای خبری این حوزه را مرور می‌کنیم.

شب‌های شهر کرمان روشن‌تر می‌شود

محسن تویسرکانی، شهردار کرمان گفت: بحث روشنایی شهر کرمان همواره دغدغه بوده است، جلسات متعددی با متولیان و مدیران برق برگزار شده و همواره پای کار آمدند؛ قراردادی نیز درباره روشنایی رینگ (کمربندی) شهر بود که به دلیل ناتوانی پیمانکار در تأمین موارد مورد نیاز، فرصتی به آن‌ها داده شد.

۲۰۰ میوه‌فروش سیار در شمال خرم آباد ساماندهی شدند

داریوش بارانی بیرانوند، شهردار خرم آباد گفت: ۲۰۰ میوه فروش سیار در منطقه «دره گرم» واقع در شمال خرم آباد ساماندهی شدند.

خط کامل ۳۰۰ تنی بازیافت زباله برای کارخانه کمپوست شهرداری تبریز خریداری می‌شود

حبیبه هراتی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز با بیان اینکه سرانه تولید زباله در این کلانشهر روزانه ۶۳۰ گرم است، گفت: کارخانه کمپوست شهرداری تبریز در زمان کنونی دارای ظرفیت بازیافت روزانه ۵۰۰ تن زباله است و بر اساس برنامه ریزی انجام شده تلاش می‌شود این ظرفیت به ۸۰۰ تن در روز افزایش پیدا کند.

شهر آفتاب مناسب برگزاری نمایشگاه کتاب نیست

علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در محل مصلی به رغم مخالفت‌ها به دلیل ایجاد ترافیک و تشدید آلودگی هوای پایتخت، گفت: مساحت و امکانات موجود در نمایشگاه آفتاب پاسخگوی برگزاری نمایشگاه مهم و گسترده‌ای چون نمایشگاه کتاب نیست.

هزینه‌کرد شهرداری مشهد بدون ابلاغ بودجه، غیرقانونی است

موسی‌الرضا حاجی بگلو، عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: هیئت تطبیق فرمانداری به بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری ایرادی وارد کرده که این بودجه ابلاغ نشده از این رو هزینه کرد شهرداری بدون ابلاغ بودجه غیرقانونی است.

تزریق اتوبوس به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد آغاز شد

حسن موحدیان، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از تزریق اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد با اختصاص ۵۹ دستگاه اتوبوس به این کلانشهر خبر داد.

تولید مشارکتی خودروی برقی عمومی، اولویت نخست شهرداری پایتخت

نوید خاصه باف، مدیرکل سازمان امور مشارکت‌های مردمی و سرمایه‌گذاری شهرداری تهران، گفت: در سال جدید تولید مشارکتی اتوبوس و تاکسی برقی در داخل برای حوزه حمل و نقل عمومی پایتخت در اولویت اول قرار دارد.

هدف‌گذاری شهرداری تهران برای توسعه بوستان‌ها از محل اخذ عوارض شهری

علی محمد مختاری، مدیرعامل سازمان بوستان‌های شهرداری تهران در تشریح توسعه فضای سبز و افزایش و گسترش فضای سبز در شهر گفت: برابر دستور شهردار در مناطق کم برخوردار در حوزه فضای سبز با توجه به وجود بافت فشرده مسکونی از حساب مخصوص اخذ عوارض، حفظ و گسترش فضای سبز و قطع درختان در جهت تملک و احداث بوستان اقدام می‌شود.

شهرداری عملیات اصلاح و راه‌اندازی پله برقی‌های معیوب کلانشهر کرمانشاه را آغاز کرد

نادر نوروزی، شهردار کرمانشاه گفت: عملیات راه‌اندازی مجدد پل‌های مکانیزه کلانشهر کرمانشاه و تعمیر و راه‌اندازی سه پله برقی عابر پیاده با اعتباری بیش از ۱۴ میلیارد ریال پس از دستور شهردار توسط معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه آغاز شد.

کد خبر 746938

دیگر خبرها

  • میراث فرهنگی به سنگلج کمک کند/بی‌اعتنایی به طرح توسعه تئاتر قدیمی
  • گزارش دهی معاون شهردار و خزنه دار شورا به اعضا فردا
  • عصرانه خبری شهرهای ایران در سوم اردیبهشت‌
  • عملکرد حوزه‌های تخصصی شهرداری‌های استان تهران ارزیابی می‌شود
  • پایان فرار ۲ ساله عامل یک جنایت در محله دربند تهران/ قتل در تهران دستگیری در قشم
  • دسگیری قاتل فراری در محله دربند تهران
  • پایان فرار ۲ ساله عامل یک جنایت در محله دربند تهران
  • پرونده زباله‌گردها در تهران بسته می‌شود
  • بازداشت شهردار منتخب و یکی از اعضای شورای شهر نسیم شهر تهران
  • شهردار یکی از شهرهای تهران بازداشت شد