Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت:قتی محله دارای معتمد باشد، بسیاری از مشکلات اجتماعی رفع خواهد شد و تنها در مواقع ضروری دستگاه‌های اجرایی برای حل موضوعات ورود پیدا خواهند کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، به نقل از شورای شهر شهر مشهد مقدس، حجت الاسلام حسن منصوریان در نشست حقوق و اخلاق اجتماعی در مدیریت شهری اظهارداشت: در شورای ششم تحقیقی در خصوص اخلاق اجتماعی انجام دادیم که بیانگر تفاوت واقعیت‌های شهر مشهد با آنچه که در ظاهر مشاهده می‌کنیم، بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: از لحاظ سرانه فضای سبز، پاکیزگی، معابر و زیرساخت‌های عمرانی نسبت به کلانشهرهای دیگر در وضعیت خوبی هستیم؛ اما زیر پوست شهر، وضعیت خوبی ندارد که این مسائل زیبنده یک شهر مذهبی مانند مشهدمقدس نیست.

منصوریان گفت: حال شهر که خوب نیست، تنها در حالتی بهبود می‌یابد که تغییراتی گسترده در فرهنگ و نظام اداری آن صورت گیرد؛ باید فرآیندی که نتیجه آن در اداره شهر، برخی ناهنجاری‌های موجود بوده را از بین ببریم و آن را اصلاح نماییم تا یک نظام ارزشی را حاکم کنیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس خاطرنشان کرد: درصورت عدم اصلاح فرآیندهای اداری، کماکان شاهد ناهنجاری‌های اجتماعی همچون افزایش تعداد معتادین متجاهر و میزان طلاق خواهیم بود.

وی افزود: وظیفه اصلی مدیریت شهری، پیشبرد برنامه‌های اجتماعی است و شهرداری ذاتا یک نهاد اجتماعی است؛ اولویت اصلی شهرداری، کار در زمینه‌های دیگر مانند فرهنگ و اقتصاد نیست؛ شهرداری نقش حمایتی و تسهیلگری از این زمینه‌ها دارد.

جزئیاتی از "جرایم سایبری" که هر شهروند باید بداند/ «حقوق شهروندی و جرایم سایبری» رونمایی شدورود دادستانی به ‌جنگل‌خواری در گرگان/ مدیرکل منابع طبیعی گلستان به دادسرا احضار شدطرح سالم‌سازی فضای پارک‌های گرگان با دستور دادستان گلستان اجرایی شد

منصوریان با بیان اینکه یکی از وظایف اصلی مدیریت شهری و شهرداری رفع ناهنجاری‌های اجتماعی است، ادامه داد: برای‌ مثال قوه قضائیه، کارهای زیادی در این خصوص انجام می‌دهد اما به جز شهرداری، نهاد یا دستگاه تخصصی برای رفع ناهنجاری‌های اجتماعی وجود ندارد؛ نحوه ورود مدیریت شهری به این موضوع نیز توسط قانون گذار با عنوان جلب مشارکت و خودیاری مردم مشخص شده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: معضلاتی مانند طلاق تنها با نظام کدخدامنشی و واسطه‌گری حل خواهد شد؛ وقتی محله دارای معتمد باشد، بسیاری از مشکلات اجتماعی رفع خواهد شد و تنها در مواقع ضروری دستگاه‌های اجرایی برای حل موضوعات ورود پیدا خواهند کرد.

وی افزود: اینکه مردم در نظام‌های اجتماعی مانند تشکل‌ها وارد شوند و محله ی جغرافیای هدف خود را مشخص نمایند و به استخراج شبکه مسائل آن بپردازند، راهکارهای حل موضوعات را پیدا کرده و تسهیلگری را از دستگاه‌های دولتی بخواهند، کاری عاقلانه و اجرایی است؛ در غیر این‌صورت بیخیالی مردم نسبت به یکدیگر آثار سوئی برجای خواهد گذاشت.

منصوریان با بیان اینکه به دنبال مهندسی معکوس و بازگشت به نظام‌های اجتماعی حاکم بر جامعه در دهه شصت هستیم، گفت: باید نظام حاکم بر جامعه به زمانی برگردد که فرهنگ ایثار و شهادت در میان مردم موج میزد؛ زیرا به خوبی توانسته بود بر معضلات اجتماعی فائق آید؛ این مسئله تنها با حاکمیت اخلاق محقق خواهد شد.

انتهای پیام/281/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیریت شهری خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۷۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خروج کودکان کار اتباع از تهران

احمد احمدی‌صدر، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، با اشاره به پایان طرح تکمیلی ساماندهی اجتماعی که به دستور شهردار تهران به مدت دو هفته در پایتخت برگزار شد، اظهار کرد: «این طرح به‌منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شامل معتادان متجاهر، کودکان کار، زباله‌گرد‌ها و متکدیان سطح شهر انجام شده است.»

به گزارش تسنیم، وی افزود: این طرح توسط معاونت جتماعی و فرهنگی، مناطق ۲۲ گانه و ۱۲۴ ناحیه شهرداری تهران، معاونت‌های امور مناطق و خدمات شهری شهرداری صورت گرفته است.

احمدی‌صدر با بیان اینکه در ۵ روز آغاز اجرای این طرح حدود ۲۰۰۰ نفر توسط گشت‌های حامی شهر جمع‌آوری شدند، افزود: از همان ابتدای اجرای طرح تکمیلی ساماندهی اجتماعی ۱۰۰ گشت حامی شهر به طور ویژه به منظور ارائه خدمات به فعالیت کردند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری درباره جزئیات این طرح عنوان کرد: متکدیان، معتادان متجاهر و کودکان کار و زباله‌گرد پس از جمع‌آوری توسط گشت‌های حامی شهر به منظور غربالگری و ساماندهی به ساختمان فوریت‌های اجتماعی شهر تهران که تحت نظر اعضای قرارگاه اجتماعی فعالیت دارد منقل شده و براساس نوع آسیب تفکیک می‌شوند.

وی با بیان اینکه نیرو‌های گشت‌های حامی شهر در این طرح، اکیپ‌های تخصصی هستند، خاطرنشان کرد: سازمان خدمات اجتماعی درخصوص مددکار و نیرو‌های دیگری که نیاز است اقدامات لازم را با ظرفیت‌های مشخص هماهنگ کرده و با رعایت پروتکل‌های اجرایی با شهرداران مناطق و نواحی همکاری می‌کنند.

احمدی‌صدر ادامه داد: کودکان کار ساماندهی شده به دو گروه دارای خانواده ایرانی و اتباع دسته بندی می‌شوند. آن‌هایی که دارای خانواده هستند تحویل پدر یا مادر شده و از آن‌ها تعهد گرفته می‌شود که در صورت فعالیت مجدد در خیابان‌ها به طور قانونی با آن‌ها برخورد خواهد شد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران درباه اتباع جمع‌آوری شده نیز بیان کرد: قرارگاه اجتماعی تمامی تسهیلات را به منظور رد مرز شدن برایشان فراهم کرده و سپس آن‌ها را به اداره مربوطه جهت انجام اقدامات لازم برای رد مرز قرار می‌دهد.

وی با اشاره به ساماندهی متکدیان و معتادان متجاهر نیز افزود: پس از غربالگری، متکدیان حرفه‌ای به دستگاه قضایی معرفی شده و مابقی به سایر نهاد‌ها و سازمان‌های مربوطه معرفی می‌شوند. معتادان متجاهر نیز به منظور درمان اعتیاد و بهبودبخشی با توجه به شرایطی که دارند به یاورشهر‌های مربوطه منقل شده و افراد بی‌خانمان نیز به گرمخانه‌ها و مددسرا‌ها ارجاع داده می‌شوند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهرن با اشاره به همکاری نیرو‌های خدمات شهری مناطق و نواحی مختلف شهر تاکید کرد: این مجموعه با همکاری گشت‌های حامی شهر شناسایی و رصد زباله‌گرد‌ها را به عهده دارد که تاکنون تعداد چشمگیری از آن‌ها جمع‌آوری و ساماندهی شده‌اند و درخصوص نحوه برخورد با زباله‌گرد‌ها برنامه‌ریزی‌های لازم نیز صورت گرفته است.

احمدی‌صدر با بیان اینکه با اجرای این طرح تعداد زباله‌گردها، متکدیان، معتادان متجاهر و... کاهش قابل ملاحظه‌ای داشته است، مطرح کرد: ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه خواهد داشت تا بتوانیم پاکسازی اولیه از این آسیب‌ها را در سطح شهر و مناطق و نواحی داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی نیازمند بستر و زیرساخت مناسب است، خاطرنشان کرد: در دوسال گذشته با تلاش‌ها و اقداماتی که صورت گرفت توانستیم ۸۰ درصد زیرساخت‌های لازم را ایجاد و ۷۷۰۰ ظرفیت را به منظور خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان اجتماعی ایجاد کردیم.

دیگر خبرها

  • ارزش‌های اخلاقی و تکالیف الهی تنها مختص به افعال خارجی نیست
  • «خط رو خط» با محوریت طنز جامعه شهری روایت می‌شود
  • روند کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان
  • اوج اخلاق اجتماعی غربی «دیگرخواهی» است
  • از شاخص‌های هنجاری علم تا ظهور اخلاق علمی
  • افزایش شور و نشاط اجتماعی در سطح جامعه اعتیاد را کاهش می‌دهد
  • ماجرای خروج کودکان کار اتباع از تهران
  • ساماندهی دستفروشان در قالب طرح ویژه شهرداری تهران
  • کودکان کار اتباع از تهران می‌روند
  • طرح ۱۵ روزه شهرداری برای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی