Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علیرضا قراگوزلو، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تولید سالیانه گوشت شتر مرغ استان همدان را ۴۲۰ تن برشمرد و افزود: استان همدان در پرورش شتر مرغ  دارای رتبه پنجم کشور است.

او افزود: در استان همدان ۲۴ واحد پرورش شتر مرغ فعال بوده که از این تعداد، هشت واحد به صورت توأم مولد و پرورشی بوده و بقیه نیز تنها در زمینه پرورش فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان سیستم پرورش شتر مرغ را شامل سه صورت توأم (مولد و پرواری)، فقط مولد (مادر) یا فقط پرواری دانست و افزود: با توجه به تغییر اقلیم و کاهش مراتع، پرورش شتر مرغ به عنوان پرنده قرن شناخته شده و کاهش دام مراتع مانند گوسفند به منظور حفظ مراتع موجود ضرورت داشته است.

قراگوزلو با بیان اینکه باید به سمت رشد تولید گوشت قرمز شتر مرغ و پرورش شتر مرغ پیش رفت، می گوید: مراتع در حال از بین رفتن بوده و علاوه بر آن شتر مرغ ضریب تبدیل خوبی دارد و زاد و ولد آن بیش از گوسفند است.

او با بیان اینکه پرورش شتر مرغ در استان گسترش دارد و در حال حاضر واحد ملایر یکی از بهترین واحد‌های پرورش شتر مرغ استان همدان به شمار می‌رود، خاطر نشان کرد: گوشت شتر مرغ تولید شده استان علاوه بر مصرف استان به سایر استان‌ها از جمله تهران و اصفهان ارسال می‌شود.

قراگوزلو با اشاره اشتغال ۸۰ نفر در واحد‌های پرورش شتر مرغ  استان همدان ادامه داد: یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ایجاد شهرک پرورش شتر مرغ بوده که برای این برنامه نیازمند متقاضی و سرمایه گذار است ضمن اینکه باید با همکاری منابع طبیعی و دستگاه‌های مرتبط اقدامات زیربنایی صورت گیرد.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اضافه کرد: شترمرغ در فهرست پرندگانی قرار دارد که هیچ نوع ضایعاتی ندارد و تمامی قسمت‌های آن شامل پر، پوست، چرم، قرنیه، گوشت و تخم آن ارزش اقتصادی دارد.

انتهای پیام/ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرورش شترمرغ جهاد کشاورزی استان همدان پرورش شتر مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۷۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه بیش از یک هزار تن قارچ دکمه‌ای در بستان آباد

 منیری  با بیان اینکه در شهرستان بستان آباد سالانه بیش از یک هزار تن قارچ دکمه‌ای تولید می‌شود گفت: با توجه به ارزش غذایی خوبی که در این محصول وجود دارد و همچنین ظرفیت مناسب قارچ برای جایگزین شدن گوشت به عنوان یک پروتئین تولید این محصول از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی با بیان اینکه تولید قارچ کسب‌وکاری است که از بهره‌وری بالایی برخوردار است اضافه کرد: براساس آمار‌های موجود برای تولید یک کیلوگرم قارچ به کمتر از ۲۰ لیتر آب نیاز است و با توجه به اینکه تولید قارچ خوراکی در فضای بسته و مدیریت‌پذیر انجام می‌شود باعث افزایش تولید در واحد سطح، اشتغالزایی بالا، تولید در تمام فصول سال و گردش سرمایه با توجیه اقتصادی قابل قبول می شود.

وی با اشاره به اینکه در این شهرستان ۴ واحد تولید قارچ دکمه‌ای صنعتی و بیش از ۳۰ واحد تولید خانگی فعال وجود دارد افزود: شهرستان بستان آباد به دلیل آب و هوای خاص خود و نزدیکی به مرکز استان و شهرستان‌های همجوار از لحاظ بازار مصرف مناسب تولید قارچ است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • آغاز فصل نوغانداری در مازندران
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • اجرای طرح سرشاخه کاری در باغ‌های گردوی نهاوند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در مازندران
  • شکسته شدن رکورد جوجه ریزی سالانه مرغداری‌های شهرستان زاوه
  • تولید سالانه بیش از یک هزار تن قارچ دکمه‌ای در بستان آباد
  • تولید سالانه ۱۸ هزار تن گوشت قرمز در استان
  • سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان برای نخستین بار در کشور تدوین شد