Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جمعه شب خبرنگار فرهنگی ایرنا، اسماعیلی جمعه شب در مراسم اختتامیه پنجمین دوره جایزه بازی‌های جدی که در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به این نکته که معاونت مطبوعاتی در وزارت فرهنگ در دهه شصت و هفتاد حرف اول را می زد، توضیح داد: در آخرین پیمایشی که داشتیم میزان مراجعه مردم به جراید دستخوش تغییر جدی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته امروز مطبوعات همچنان در تولید محتوای فضای مجازی تاثیرگذار هستند ولی این تاثیرگذاری به فضای مجازی منتقل شده است.

وی  با بیان این که در دولت سیزدهم یکی از مهم‌ترین سرفصل های مان هم توجه جدی به اقتصاد فرهنگ و صنایع خلاق فرهنگی است، گفت: در این حوزه حتما مصارف فرهنگی جدید مثل بازی‌های رایانه‌ای مورد توجه قرار می گیرد. در ایران ۳۲ میلیون بازیکن بازی‌های رایانه‌ای داریم که به طور متوسط ۹۳ دقیقه در هفته بازی می کنند. متوسط سن بازیکنان بالای ۲۲ سال است و خیلی‌ها اوقات فراِغت خود را با این بازی‌ها پر می‎کنند.  

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این که جایزه بازی‌های جدی عنوان و موضوع مهم و جذابی دارد، توضیح داد: آثار این رویداد مربوط به حوزه‌هایی بود که در آنجا نیاز به آموزش و فرهنگ سازی داریم. این آموزش از طریق بازی های جدی قابل انجام است.
وی کارکرد بازی های رایانه ای گفت که  بسیاری از پیام‌های فرهنگی را می‌توانیم به کمک بازی‌های رایانه‌ای منتقل کنیم و همچنین در بستر این بازی‌ها می‌توانیم مواردی چون حقوق شهروندی، رفع مشکلات اجتماعی، ایجاد هویت ملی و بالا بردن انسجام اجتماعی را در جامعه دنبال کنیم.  

وی بازی‌های رایانه‌ای را یک موضوع فرامرزی خواند و اظهار کرد: اقتصاد فرهنگ و هنر و صنایع خلاق فرهنگی، مرزهای جغرافیای سیاسی را درمی‌نوردد. ما در خیلی جاها به لحاظ قدرت نظامی و سیاسی حضور داریم و این موضوع باید حضور فرهنگی را هم شامل شود.

پنجمین دوره جایزه بازی‌های جدی در روزهای پنجشنبه و جمعه چهارم و پنجم آذرماه برگزارشده است.

 
 

منبع: الف

کلیدواژه: جایزه بازی های جدی بازی های رایانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۰۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی گفت: با توجه به دهه حماسه که از ۲۵ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و تا ۳ خردادماه ادامه پیدا می‌کند.

حسین عباس‌زاده افزود:تاکنون شاهد برگزاری ۳ دوره جایزه ملی داستان حماسی بوده‌ایم که به صورت ملی برگزار شده است و از سال گذشته چهارمین دوره داستان حماسی فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرده و در خرداد ماه اختتامیه چهارمین دوره را برگزار می‌کنیم.

وی گفت: آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره با محوریت داستان‌های حماسه تاریخی، حماسه بومی و حماسی دینی در دو قالب داستان کوتاه و رمان است که شرکت‌کنندگان آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده‌اند.

دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی افزود: پس از انتشار فراخوان چهارمین جایزه ملی داستان حماسی نشست‌هایی تخصصی در سراسر کشور و در استان‌های مختلف تحت عنوان معرفی کلی داستان حماسی، نحوه نگارش و آشنایی شرکت‌کنندگان با این نوع داستان برگزار شد که تقریبا در تمامی استان‌های کشور جلسات تخصصی توسط اساتید با سابقه برگزار شده است.

عباس‌زاده گفت: همچنین کارگاه‌هایی تخصصی در ۱۰ شهرستان خراسان رضوی از جمله شهرستان‌های تربت‌جام، سبزوار، نیشابور، خواف، چناران، تایباد و... برگزار شده است.

وی افزود: در مجموع نزدیک به ۹۹۶ نفر از سراسر کشور و خراسان رضوی در کارگاه‌های آموزشی چهارمین دوره جایزه ملی داستان حماسی شرکت کرده‌اند که در فراخوان اولیه آخرین مهلت ارسال آثار تا اواخر دی ماه سال ۱۴۰۲ اعلام شده بود، اما با توجه به درخواست شرکت‌کنندگان ارسال آثار تا ۱۵ اسفندماه تمدید شد.

دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خصوص تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره گفت: تاکنون ۸۸۹ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که ۱۸۵ اثر در قالب رمان و ۷۰۴ اثر نیز در قالب داستان کوتاه بوده است.

عباس‌زاده گفت: داوری آثار نیز در دو مرحله صورت می‌گیرد که در مرحله اول داوری اواسط اردیبهشت‌ماه انجام می‌شود و مرحله دوم نیز قبل از اختتامیه برگزار می‌شود.

 

 

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح ها و برنامه های جهاد دانشگاهی
  • برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد
  • ضرورت گسترش بنیاد پویانمایی در وزارت فرهنگ و ارشاد
  • برگزاری اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب/ هدیه‌ای که تقدیم مردم غزه شد
  • اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب برگزار شد
  • وزیر ارشاد: سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد/ ارز مبادله‌ای برای زائران حج تمتع تخصیص یافته/ امسال مناطق محروم در طرح یارانه خرید کتاب دیده می شود
  • بلیط کنسرت‌ ارزان می‌شود
  • با عملیات وعده صادق هیمنه رژیم صهیونیستی فروریخت
  • عملیات وعده صادق مایه مباهات همه آزادگان و مستضعفان جهان شد
  • جزئیات اعزام حاجیان از اواخر اردیبهشت با ارز مبادله‌ای