Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-25@16:11:40 GMT

سکونت مادام‌العمر در خانه‌های سازمانی!

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۸۳۴۴۲

سکونت مادام‌العمر در خانه‌های سازمانی!

درحالی که دادستان مشهد اعلام کرد تمامی افراد در مقابل قانون یکسان هستند و اخطار تخلیه خانه‌های سازمانی بولوار فرامز عباسی صادر شده، اما مسئولان دولتی که از رانت عظیمی برخوردار هستند برای تصاحب خانه‌های سازمانی چندمیلیاردی مقابل اجرای عدالت ایستاده و هنوز بیت‌المال را پس نداده‌اند!

آذرماه پارسال بود که اطلاعاتی حساس از آنچه بیش از ۱۰ سال مخفی مانده بود به تحریریه روزنامه قدس ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بررسی ماجرا مشخص شد حدود ۴۰ مدیر استانی که با عهد خدمت به مردم و نظام اسلامی وارد گود شده و پله‌های ترقی را طی کرده‌اند، سال‌هاست در خانه‌های سازمانی واقع در بولوار فرامرز عباسی مشهد ساکن شده و پس از اتمام زمان سکونت با نگاهی غیرشرعی و غیرقانونی برای آنکه خانه‌هایی که هرکدام امروز چند میلیارد تومان ارزش دارد صاحب شوند، آن‌ها را تحویل نمی‌دهند!

از همین رو یک سال پیش روزنامه قدس پرده از این اقدام غیرقانونی و به نوعی سودجویانه برداشت و در گزارشی با عنوان «۴۰ مدیر استانی خانه سازمانی را پس نمی‌دهند» تمامی زوایای کار را برای مردم بازگو کرد تا شاید بیت‌المال اسیر شده از دست مدیران بی‌انصاف دولتی رها شود.

در این گزارش آمده بود: در این مرحله به سراغ مجتمع آپارتمانی می‌رویم که در بولوار فرامرز عباسی قرار دارد. پرس‌وجوها حاکی از آن بود در ۴۸ دستگاه آپارتمانی که در محل وجود دارد و متراژ آن‌ها بالای ۱۰۰ متر است، مسئولانی مانند فرماندار یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی، مدیران استانداری و...ساکن‌اند و درمیان آن‌ها هستند افرادی که از سال ۸۴ یعنی ۱۵ سال پیش، خانه سازمانی را تحویل گرفته و علاقه‌ای به تحویل آن ندارند.

همچنین فرماندار یکی از شهرستان‌ها ۱۰ سال است بیت‌المال را تبدیل به مال‌البیت کرده است و درحالی که او در مشهد حضور ندارد به دختر و پسرش می‌گوید به خانه رفت و آمد داشته باشند و چراغ‌ها را روشن و خاموش کنند!

در میان ساکنان آپارتمان‌ها هستند مسئولانی که بین سه تا ۱۰ سال اضافه بر حق در محل سکونت دارند. برخی هم دارای خانه شخصی هستند.

در ادامه «ابک» مدیرکل راه و شهرسازی وقت که دوست نداشت در این زمینه شفاف‌سازی صورت بگیرد مدعی شد: هر کس خلاف قانون در محل حضور دارد باید واحدهای مسکونی را تخلیه کند.

ماجرا همچنان از سوی رسانه‌ها رها نشد و پس از مدتی مشخص شد یک مدیرکل سابق و بازداشت شده هم یکی از خانه‌های سازمانی در بولوار سجاد را در اختیار دارد و او هم دوست نداشت خانه دو نبش حدود ۵۰۰‌متری را تخلیه کند. ماجرا را از دادستان شهر مشهد پیگیری کردیم که با ورود این مقام قضایی و صدور دستور تخلیه، نخستین خانه سازمانی پس گرفته شد.

طی یک سال پیگیری و باوجود صدور دستور قضایی و اخطار تخلیه خانه‌ها به ۴۰ مدیر دولتی دیگر، آن‌ها به هیچ عنوان گوششان به قانون بدهکار نبود و به این بهانه که اگر قرار باشد خانه‌های سازمانی فروخته شود آن‌ها در اولویت خرید هستند، شب و روز خود را به صورت غیرقانونی و غیرشرعی در آن خانه‌ها سپری می‌کنند.

مردم خواستار برخورد با این افراد

از همین رو برای چندمین بار پیگیری ماجرا را در دستور کار قرار دادیم، پیش از آن هم به میان مردم شهر رفته و نظر آن‌ها در این خصوص را جویا شدیم.

مردی میانسال که کارگری بازنشسته بود در واکنش به ماجرا گفت: واقعاً جای تأسف دارد که مسئولان دولتی این‌گونه خانه‌های سازمانی را چسبیده‌اند، من بعد از ۳۰ سال کارگری مستأجر هستم و به عنوان عضوی از این جامعه از دادستان شهر مشهد درخواست می‌کنم با این مسئولان برخورد قاطع و قانونی بکنند، نه‌تنها آن‌ها را از خانه‌ها بیرون کنند بلکه برای آن‌ها پرونده قضایی تشکیل دهند. نظام اسلامی نباید این‌گونه مسئولانی داشته باشد.

شهروند دیگری که خود را دانشجو معرفی کرد، گفت: اصلاً باورش سخت است، قرار مسئولان خدمت به مردم است نه اینکه خودشان بهترین امکانات را بردارند و پس هم ندهند! مگر فساد چه معنایی می‌تواند داشته باشد، شعار دولت جدید مبارزه با همین نوع فسادهاست از دولت می‌خواهم خانه‌های سازمانی را از این مدیران پس بگیرد. در ادامه راهی دفتر دادستان شهر مشهد شدیم. ماجرای خانه‌های سازمانی را از قاضی محمدحسین درودی پیگیری کردیم که این مقام قضای بیان کرد: همان‌طور که پیشتر گفته شده هیچ فرقی بین مسئولان و مردم برای ما وجود ندارد و باید قانون اجرا شود. در این زمینه دستوراتی هم به اداره کل راه و شهرسازی داده‌ایم.

مدیری که می‌خواهد خانه را به پسرش بدهد!

دایره پیگیری‌ها را وسیع‌تر می‌کنیم و به سراغ مدیر حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان رفتیم. پیش از آن هم پی بردیم در اقدامی عجیب یکی از مدیران ساکن در خانه سازمانی که در حال انتقال به شهری دیگر بود برای آنکه خانه را از دست ندهد اعلام کرده است آپارتمان دولتی را در اختیار پسرش قرار دهند که این موضوع روح و روان هر خواننده‌ای را تحت فشار قرار می‌دهد و باورش سخت است.

نامه غیرقانونی معاون وزیر

شکیبا فر در پاسخ به این موضوع که شنیده می‌شود از سوی معاون وزیر نامه‌ای در این زمینه به استان ارسال شده است، گفت: ارسال نامه درست است اما مدیرکل جدید راه و شهرسازی استان آن نامه را غیرقانونی دانسته و دستور داده است روال قانونی طی شود. بی‌تردید این افراد باید خانه‌های سازمانی را تخلیه کنند.

وی در واکنش به این ماجرا که این افراد تلاش می‌کنند به هرصورتی شده خانه‌ها به آن‌ها فروخته شود هم  بیان کرد: در قانون آمده زمانی که با آستان قدس و اوقاف توافق حاصل شد، آن موقع برای واگذاری اقدام شود. حتی در این زمینه در غرب کشور هم نمونه مشابه وجود داشت که دیوان عدالت، اداره راه و شهرسازی را در فروش و نگهداری این‌گونه زمین‌ها تصمیم گیرنده دانست.

مدیرحقوقی اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی ادامه داد: درحال حاضر ما با آستان قدس در این زمینه به هیچ توافقی نرسیده‌ایم، پس بی‌تردید وقتی توافقی در کار نباشد از فروش و واگذاری خبری نخواهد بود. اگر هم تمامی مشکلات حل شود و بخواهیم املاک را واگذار کنیم نباید فرم «ج» افراد (فرد مذکور از تسهیلات مسکن استفاده نکرده باشد، مالک نباشد و...) قرمز باشد. از طرفی هم خانه باید در زمان مزایده خالی باشد. با این اوصاف شاید سال‌ها ماجرا زمان ببرد بر همین اساس باید خانه‌ها تخلیه شود. پس در همه حالت‌ها باید این افراد واحدهای مسکونی دولتی را تخلیه کنند.

وی گفت: متأسفانه در حال حاضر پنج یا ۶ واحد در این میان وجود دارد که مسئولی در آن ساکن نیست و هرچند روز یک بار به خانه سر می‌زند و می‌رود.  در گذشته مکاتبه‌ای با دادستانی کردیم و طی آن به این افراد مهلت یک ماهه داده شد تا خانه‌ها را تخلیه کنند، در آن زمان دوباره کرونا اوج گرفت و این افراد خانه‌ها را تخلیه نکردند. جمع‌بندی رسانه‌ای ماجرا نشان می‌دهد چاره کار در دست مسئولان قضایی استان است و فقط این مدیران با دستور قهری تخلیه از خانه‌ها بیرون خواهند رفت و خواسته افکار عمومی جز این نیست.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: خانه های سازمانی مدیران استانی خراسان رضوی خانه های سازمانی راه و شهرسازی خانه سازمانی خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۳۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیر اجرای هدفمندسازی یارانه‌های دانشجویی در سال جدید هستیم

مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان گفت: از جمله برنامه‌های پیش روی این دفتر پیگیری اجرای هدفمندسازی یارانه‌های دانشجویی (ایجاد سامانه تغذیه، مدیریت هزینه) در سال جدید است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین امامعلی پور، مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان در خصوص فعالیت‌های این دفتر در سال ۱۴۰۲ گفت: این دفتر شامل دو گروه برنامه و بودجه و تشکیلات، تحول اداری و بهره وری است که از جمله مهم‌ترین اقدامات آن می‌توانیم به هدفمندسازی یارانه‌های دانشجویی و تهیه و تدوین طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی و اجرایی کردن بودجه ریزی عملیاتی اشاره کنیم.

امامعلی‌پور تصریح کرد: تهیه و تدوین سند راهبردی سازمان، تهیه و تدوین برنامه عملیاتی سالانه سازمان در سال‌های (۱۴۰۱، ۱۴۰۲، ۱۴۰۳)، توانمندسازی و ارتقاء صلاحیت حرفه‌ای منابع انسانی سازمان، طراحی و ایجاد چرخه مدیریت بهره وری و بهبود عملکرد، پیاده سازی بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، راه‌اندازی کمیته ساختار سازمان برای اصلاح، به‌روزرسانی و بازطراحی ساختار سازمانی، برنامه محوری در ابلاغ اعتبارها، مستندسازی، اصلاح و مهندسی مجدد فرآیند‌های مورد عمل در سازمان (مهندسی و هوشمند سازی فرایند‌های سازمان) از دیگر اقدامات این سازمان در سال گذشته است.

وی با اشاره به اینکه کمیته بررسی طرح‌های پژوهشی برای اولین بار سال گذشته در سازمان امور دانشجویان ایجاد شده است؛ اظهار کرد: به روز رسانی و پیشنهاد تعرفه‌های جدید خدمات سازمان امور دانشجویان و تصویب آن در هیئت محترم دولت، تشکیل کمیته راهبری (اتاق فکر) برای اولین بار در سازمان، بهبود و ارتقای نظام توسعه منابع انسانی (توانمندسازی فراگیر)، استقرار مدیریت دانش در سازمان، تهیه و تدوین لایحه پیشنهادی برنامه هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در حوزه رفاهی- دانشجویی آموزش عالی نیز از دیگر اقدامات این دفتر در سال گذشته بوده است.

مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان در خصوص دوره‌های آموزش و توانمندسازی منابع انسانی در سال ۱۴۰۲ تصریح کرد: تعداد ۲۰ دوره آموزشی در ۱۹۳ ساعت برگزار شده است و کارکنان این سازمان در دو بخش اختصاصی و عمومی به کسب آموزش پرداخته‌اند.

وی درباره اهم اقدامات این سازمان در سال جاری تصریح کرد: توسعه سرمایه انسانی و زیرساخت ها، طراحی و توسعه نظام حکمرانی و مدیریت سازمانی (فرایند‌های سازمانی)، ارتقاء نظام تعالی سازمانی (بهره وری)، پیگیری اجرای هدفمندسازی یارانه‌های دانشجویی (ایجاد سامانه تغذیه، مدیریت هزینه)، اصلاح نظام برنامه، بودجه و تشکیلات، برگزاری منظم جلسات کمیته‌های بهره وری، ساختار سازمانی، پژوهشی و بودجه، حمایت و پشتیبانی مالی از طرح‌ها و برنامه‌های دانشگاه‌ها در حوزه‌های مشاوره و سلامت، ورزش، شاهد و ایثارگر، تغذیه، خوابگاه، توانمندسازی و ارتقای صلاحیت‌های حرفه‌ای منابع انسانی، برنامه محوری و هدفمند نمودن ابلاغ اعتبار‌ها از جمله برنامه‌های پیش روی این دفتر در سال جاری است.

دیگر خبرها

  • پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است
  • پیام های حمله به پایگاه های آمریکا در شرق سوریه
  • پیگیر اجرای هدفمندسازی یارانه‌های دانشجویی در سال جدید هستیم
  • وزارت راه : ۴٩ درصد از جمعیت ایران بر روی فرونشست و مجاور آن سکونت دارد
  • پلیس مانع فروش سکه‌های دوره اشکانی شد
  • تلفن ثابت سازمانی
  • وزیر خارجه مصر: باید از تشکیل کشور فلسطین حمایت شود
  • هوشیاری پلیس فسا مانع از فروش سکه‌های دوره اشکانی شد
  • جنجال بوکسور ایرانی با لگد زدن به مجری زن + ویدئو | او مادام‌العمر محروم شد
  • جنجال بوکسور ایرانی مقیم روسیه با لگد زدن به مجری زن + ویدئو | او مادام‌العمر محروم شد