Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، همایش بین المللی «تبدیل منطقه دریاچه آرال به منطقه نوآوری و اکوتوریسم» در شهر «تاشکند» برگزار شد.

در این همایش بین المللی «عزیز عبدالحکیم اف» معاون نخست وزیر، وزیر گردشگری و ورزش ازبکستان، «ناتالیا گرمان» نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد، رئیس مرکز منطقه‌ای دیپلماسی پیشگیرانه سازمان ملل متحد، «میریانا اسپالیاریچ اگر» دستیار مدیر عامل برنامه توسعه سازمان ملل متحد، مدیر دفتر منطقه‌ای اروپا و جامعه همسود، «باری علیخان‌اف» رئیس کمیته توسعه منطقه دریاچه آرال مجلس سنای ازبکستان شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون نخست وزیر، وزیر گردشگری و ورزش ازبکستان در مراسم افتتاحیه این همایش بین المللی گفت: هم اکنون در ازبکستان قطعنامه ویژه سازمان ملل متحد از تاریخ 29 ژوئیه سال 2021 میلادی در حال اجرا است. در این سند، 7 مسیر تبدیل منطقه دریاچه آرال به یک منطقه نوآوری و فن‌آوری‌های اکولوژیک تعیین شده است.

عبدالحکیم اف ادامه داد: در این زمینه 71 مراسم به ارزش 312 میلیارد صوم ازبکی (بیش از 29 میلیون دلار)، 22 هزار و 200 دلار و 6 میلیون یورو و همچنین 65 طرح نوآوری به ارزش 176 میلیون و 646 هزار دلار در دست اجرا است.  

معاون نخست وزیر ازبکستان اظهار داشت: علاوه بر این، در جمهوری خودمختار «قره قلپاقستان» و دیگر استان‌ها درختکاری به طور منظم می‌شود، به طوری که در سال 2021 میلادی در نتیجه این تدابیر 375 هزار هکتار زمین درختکاری شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در زمین‌های «قره قلپاقستان» و مناطق خشک دریاچه آرال، در استان‌های خوارزم، بخارا و نوایی واقع در مناطق دریاچه آرال در 172 هزار هکتار زمین و در مناطق دیگر در 13 هزار هکتار زمین درختکاری می‌شود.   

شایان ذکر است که امروز پیامدهای بحران دریاچه آرال روی فعالیت زندگی میلیون‌ها نفر مردم ساکن اطراف دریاچه آرال تاثیر منفی دارد. طی 55 سال اخیر در بستر دریاچه بیابان جدید با نام «آرال قوم» به وجود آمده است که مانند صحراهای دیگر جهان، برای زندگی مردم، توسعه اجتماعی و اقتصادی، زیربناهای موجود برای حمایت از اکوتوریسم شرایط مناسب وجود ندارد.

بدین دلیل در تاریخ 18 می سال 2021 میلادی در هفتاد و پنجمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد بنا به پیشنهاد «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان قطعنامه ویژه ای مبنی بر اعلام منطقه دریاچه آرال به عنوان منطقه نوآوری‌ها و فن آوری‌های اکولوژیک به اتفاق آرا به تصویب رسید.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: همایش بین المللی منطقه دریاچه آرال منطقه دریاچه آرال همایش بین المللی سازمان ملل متحد منطقه نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۷۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت در غزه واقعا به نقطه جوش رسیده است

به گزارش خبرگزاری مهر، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به نیویورک، در پاسخ به سوالی در مورد اینکه بعد از اینکه ایران در عملیات تنبیهی وعده صادق پاسخ اسرا ییل را داد، آیا پیام خاصی از سوی آمریکا داشتید و در مدتی که ایران می‌خواست پاسخ اسرائیل را بدهد، چند پیام و از چه کانال‌هایی پیام‌ها میان ایران و آمریکا رد و بدل شد؟ آیا کانال ارتباطی همیشگی یعنی سوئیس میان تهران – واشنگتن فعال بود یا کانال‌های کشورهای منطقه فعال بودند؟ گفت: به دلیل اینکه رژیم اسرائیل در یک اقدام تروریستی، سفارت جمهوری اسلامی ایران را در دمشق بصورت مستقیم هدف قرار داد، و مستشاران رسمی نظامی ما در سوریه در این اقدام تروریستی اسرائیل به شهادت رسیدند، و ما مدتها با درک شرایط منطقه خویشتنداری کرده بودیم و مرتب به دبیرکل سازمان ملل اعلام می‌کردیم که شورای امنیت باید به وظیفه خودش برای مقابله با این اقدامات رژیم اسرائیل عمل کند؛ از زمانی که در جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفته شد، که در چارچوب حقوق بین الملل و دفاع مشروع، پاسخ لازم روی رژیم اسرائیل داده شود و هشدار و تنبیه لازم صورت بگیرد، ما آمریکا را مطلع کردیم.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: به آمریکایی‌ها به صراحت و روشنی گفتیم که تصمیم در جمهوری اسلامی ایران در شورای عالی امنیت ملی به ریاست رئیس جمهور کشورم برای پاسخ دادن به رژیم (اسرائیل) قطعی است و پیام‌هایی هم قبل از عملیات تبادل شد و هم بعد از اینکه اقدام (عملیات وعده صادق) انجام شد، ساعت تقریباً ۲ و نیم بامداد یکشنبه هفته جاری، پیام دیگری را به ایالات متحده آمریکا از مجاری دیپلماتیک ارسال کردیم و به صراحت و روشنی به آمریکا در این پیام‌ها سعی کردیم بگوییم ما به دنبال توسعه تنش در منطقه نیستیم. آن چیزی که توسعه تنش در منطقه را می‌تواند افزایش دهد، رفتارهای رژیم صهیونیستی است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین تصریح کرد: قبل از عملیات (وعده صادق) به طرف آمریکایی به روشنی گفتیم که ما پایگاه‌ها و منافع آمریکا را در منطقه هدف قرار نخواهیم داد، الا در شرایطی که در پاسخی که به رژیم اسرائیل می‌دهیم، اقدامی را آمریکا بخواهد در حمایت جنگی از رژیم صهیونیستی انجام دهد.»

امیرعبداللهیان اضافه کرد: تبادل پیام‌ها به ویژه از کانال سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا و مجاری رسمی دیپلماتیک با هدف اینکه درک درستی از اقدام ایران به وجود آید و با هدف کنترل جلوگیری از توسعه تنش و بحران در منطقه، بین ما و آمریکا شکل گرفته و انجام شده است.

وزیر امور خارجه در پاسخ به سوالی درباره هدف سفر خود به نیویورک نیز گفت: نشست شورای امنیت سازمان ملل با بررسی تحولات غرب آسیا (خاورمیانه) و تمرکز بر موضوع فلسطین روز پنجشنبه برگزار می‌شود.

امیرعبداللهیان گفت: این نشست در سطح وزرای خارجه برگزار می‌شود؛ با توجه به تحولات منطقه و اینکه وضعیت در غزه واقعاً به نقطه جوش رسیده است و سر ریز این وضعیت در منطقه و تحولات منطقه، نمودار می‌شود؛ فرصتی است برای اینکه که دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران را در راستای ضرورت تثبیت صلح و امنیت پایدار در منطقه تبیین کنیم و در عین حال، با استفاده از فرصت حضور در سازمان ملل در دیدار با دبیرکل سازمان ملل و دیگر وزرای امور خارجه و همتایان و برخی از مدیران ارشد سازمان‌های بین المللی برای برون رفت از این مشکل، توقف فوری جنگ، ارسال کمک‌های گسترده انسان‌دوستانه و سایر مسائل مرتبط با موضوع فلسطین و امنیت منطقه رایزنی داشته باشیم.

گفتنی است، وزیر امور خارجه کشورمان، چهار روز پس از عملیات نظامی تنبیهی «وعده صادق» در پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق سوریه، برای شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین وارد نیویورک شد.

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران عصر چهارشنبه به وقت محلی با استقبال امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد؛ این نخستین سفر وزیر خارجه ایران در سال جدید شمسی به نیویورک، مقر اصلی سازمان ملل متحد و سومین سفر پس از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در غزه است.

وزیر خارجه قرار است روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست عالیرتبه شورای امنیت سازمان ملل در مورد فلسطین ذیل دستور کار «وضعیت خاورمیانه از جمله مساله فلسطین» شرکت و سخنرانی کند.

ملاقات با دبیر کل سازمان ملل متحد و سفرای کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی در محل سازمان ملل از دیگر برنامه‌های رئیس دستگاه سیاست خارجی کشورمان در این سفر خواهد بود.

همچنین انجام چندین ملاقات دوجانبه و مصاحبه مطبوعاتی هم از برنامه‌های دیگر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این سفر است.

امیرعبداللهیان قبل از عزیمت به نیویورک، توقفی در استانبول ترکیه داشت و از سرکنسولگری ایران در این شهر بازدید کرد.

کد خبر 6081690 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • حادثه اصفهان/ واکنش‌های بین‌المللی چه بود؟
  • بررسی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی در حاشیه دیدارها در نیویورک
  • بوکس بین المللی قرقیزستان| اعلام برنامه مبارزات بوکسور‌های ایران در بیشکک/ شه‌بخش نرفت، ۲ نفر جا ماندند
  • وضعیت در غزه واقعا به نقطه جوش رسیده است
  • وزیر خارجه ایران وارد نیویورک شد
  • بردسکن میزبان سیزدهمین همایش ورزش‌های پهلوان زورخانه‌ای
  • ببینید | پدیده اقلیمی نادر در امارات | فرودگاه دبی به دریاچه تبدیل شد
  • فرودگاه دبی به دریاچه تبدیل شد+ فیلم
  • پدیده اقلیمی نادر در امارات/ فرودگاه دبی به دریاچه تبدیل شد
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود