Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم تولیت حرم حضرت معصومه (س) گفت: دانشگاه حضرت معصومه (س) با فراهم کردن فضای تحصیل مناسب برای بانوان در حقیقت از ناموس مردم صیانت می‌کند و باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد و تقویت شود.

آیت‌الله سید محمد سعیدی در دیدار رئیس و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) که در سالن محراب حرم حضرت معصومه (س) انجام شد، عنوان کرد: دانشگاه حضرت معصومه (س) با فراهم کردن فضای تحصیل مناسب برای بانوان در حقیقت از ناموس مردم صیانت می‌کند و باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد و تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه فعالیت دانشگاه حضرت معصومه (س) با فراهم کردن فضای امن برای تحصیلات عالی بانوان قابل‌تقدیر است، افزود: یکی از راه‌های حمایت از این دانشگاه با توجه به رویکرد دینی و مذهبی که دارد هدایت موقوفات به این سمت است و باید به مردم گوشزد شود تا موقوفات با توجه به نیازهای نظام و زمان شکل بگیرد.

در این دیدار حجت‌الاسلام آخوندزاده، نماینده نهاد مقام معظم رهبری، در دانشگاه حضرت معصومه (س) بابیان اینکه این دانشگاه حدود ۱۳ سال پیش تأسیس‌شده است، گفت: دولت قبلی با اصل وجود چنین دانشگاهی موافق نبود و به دنبال حذف آن بودند و با حمایت مراجع تقلید بود که این دانشگاه به کلی تعطیل نشد.

وی دانشگاه حضرت معصومه (س) را دانشگاه تراز انقلاب دانست و گفت: این دانشگاه با وجود اینکه با کارشکنی دولت از دانشگاه جامع به دانشگاه و سپس به دانشکده علوم انسانی و هنر تقلیل پیدا کرد اما در آزمون کارشناسی ارشد رتبه‌های دو رقمی و تک رقمی زیادی را داشته است که نشان دهنده فعالیت خوب علمی و فرهنگی و نتیجه بخش بودن فعالیت این دانشگاه است.

نسرین صادق زاده، رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س)، بابیان اینکه این دانشگاه اولین دانشگاه تک جنسیتی بود که از اول انقلاب تأسیس شده است، عنوان کرد: حدود ۱۸۰۰ دانشجو و ۴۴ عضو هیئت‌علمی در این دانشگاه حضور دارند که در رشته‌های علوم انسانی و هنر مشغول تحصیل و تدریس هستند.

وی بابیان اینکه حدود ۷۰ درصد دانشجویان این دانشگاه غیربومی هستند، گفت: دانشجویان این دانشگاه معمولاً از خانواده‌های مذهبی و متدین و به خاطر نام حضرت معصومه (س) و فضای معنوی و مذهبی قم به این دانشگاه آمده‌اند و ما وظیفه داریم که در کنار رشد و ارتقاء علمی آنان از نظر فرهنگی و اجتماعی هم برنامه‌هایی را داشته باشیم.

رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) بیان کرد: این دانشگاه با توجه به فضای سبز خوبی که در اختیار دارد می‌تواند علاوه بر دانشجویان به بانوان استان قم و حتی در سطح بین‌المللی خدمات فرهنگی داشته باشد و این نیازمند حمایت‌های مالی و فرهنگی نهادهای مسئول است.

وی توانمندسازی بانوان از نظر فرهنگی و علمی و ارائه خدمات پشتیبانی برای حضور بانوان در استان قم را از اهداف اصلی دانشگاه حضرت معصومه (س) و ادامه داد: دانشگاه حضرت معصومه (س) از نظر فضای خوابگاهی کمبودهایی دارد که نیازمند حمایت و توجه مسئولان است.

در ادامه یزدی، عضو هیئت‌علمی گروه هنر دانشگاه حضرت معصومه (س)، بابیان اینکه هدف ما در این دانشگاه راه‌اندازی رشته‌های هنری کاربردی برای بانوان به منظور ایجاد اشتغال‌های خانگی در منازل بوده است، عنوان کرد: قم از شهرهای برند در زمینه فرش دستباف است از این رو ما توانستیم مجوزهای رشته فرش را اخذ کنیم تا علاوه بر بعد هنری به بعد اقتصادی خانواده‌ها نیز کمک کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حضرت معصومه س استانی فرهنگی و هنری آیت الله سعیدی دانشگاه حضرت معصومه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۷۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی برای برگزاری جشن های دهه کرامت


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، جشن‌های دهه کرامت از پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت در حرم حضرت معصومه آغاز می‌شود و از سه روز مانده به میلاد حضرت معصومه (س) برنامه‌هایی به همین مناسبت به ویژه برای بانوان برنامه ریزی شده است.

یکی از این برنامه‌ها اجتماع عظیم و جشن ملی است که در روز میلاد حضرت معصومه برگزار می‌شود.

امسال با توجه به حملات رژیم صهیونیستی به غزه، مسئله دختران فلسطین نیز در دهه کرامت مورد توجه قرار می‌گیرد.

دهه کرامت (۱۴۰۳) از جمعه ۲۱ اردیبهشت تا دوشنبه ۳۱ اردیبهشت برگزار می‌شود. دهه کرامت یازده روز ابتدایی دهه اول ماه ذی‌القعده است که همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) در ۱ ذی‌القعده آغاز می‌شود و با ولادت امام رضا (ع) در ۱۱ ذی‌القعده پایان می‌یابد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • تجمع بانوان قمی در حمایت از طرح نور عفاف و حجاب
  • تجمع بانوان قمی حمایت از طرح نور عفاف و حجاب
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • آمادگی برای برگزاری جشن های دهه کرامت
  • مبنای جشن‌های دهه کرامت باید «عارفاً بحقّها» باشد
  • جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه/ لزوم صیانت از منابع آب
  • مبنای جشن‌های دهه کرامت باید «عارفاً بحقّها» باشد