Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@17:38:30 GMT

استان خراسان رضوی الگویی برای کشور است

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۸۷۹۷۳

استان خراسان رضوی الگویی برای کشور است

به گزارش فارس به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، «علی اصغر شالبافیان» در نخستین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی ویژه نوروز ۱۴۰۱ با بیان این مطلب افزود: محدودیت‌های سفر طی دو سال گذشته موجب تقاضای انباشته سفر شده است و این تقاضا، تمایل به زیارت در نوروز ۱۴۰۱ را افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر کشور ادامه داد: با شیوع پاندمی کرونا،  اگر چه ستاد خدمات سفر در کشور تعطیل نشده بود، اما به واسطه کاهش حجم کار، فعالیت آن نیز کمتر شده بود و اکنون در شرایطی قرار خواهیم گرفت که سفرها از زمان قبل کرونا نیز بیشتر خواهد شد.

شالبافیان افزود: بخش گردشگری از منظر اقتصادی و زیرساختی از جمله نیروی انسانی به شدت آسیب دیده است که ارائه  تمهیدات زیرساختی به تلاشی مضاعف نیاز دارد.

 

اسقبال خوبی را از سفر به ایران در پیش داریم

وی تاکید کرد: تمهیداتی که باید اندیشیده شود فقط مربوط به حوزه زائران داخلی نیست. چون بعد از ۲۰ ماه بسته بودن مرزها، از سرگیری صدور روادید، تقاضای زیادی را ایجاد کرده است. براساس گزارش‌های دریافتی از برخی نمایندگی‌های ایران در کشورهای پاکستان، هند و کشورهای حاشیه خلیج فارس اسقبال خوبی را از سفر به ایران در پیش داریم.

شالبافیان یادآور شد: هم‌زمانی مناسبت‌های ماه رجب و شعبان و عید نوروز تقاضای سفر زائران داخلی و خارجی را افزایش خواهد داد.

 

پیش بینی‌ روند افزایشی ورود زائران به مشهد تا پایان شهریور

وی بر ضرورت فعالیت دائمی و در طول سال ستاد اجرایی خدمات سفر تاکید کرد و گفت: پیش بینی‌ می‌شود روند افزایشی ورود زائران به مشهد حداقل تا پایان شهریور ماه تداوم داشته باشد. طرح مبدا تا مبدا را به عنوان الگو به استان‌های دیگر نیز ارائه و متناسب، نظارت نیز خواهیم کرد و خراسان رضوی نیز نقش محوری دارد.

رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر کشور با بیان‌ این‌که دستگاه‌های دولتی با برخی محدودیت‌ها مواجه‌اند، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت داوطلبان و نهادهای مردمی در دستور کار قرار گیرد.

شالبافیان تاکید کرد: استاندار خراسان رضوی با استانداری‌هایی که در مسیر تشرف زائران قرار دارند، برای خدمات رسانی به زائران، هماهنگی‌های لازم را انجام دهند. از شهرستان‌های استان نیز غفلت نشود و فرمانداری‌ها نیز فعال شوند و از ظرفیت آن‌ها استفاده شود.

 

باید فرآیند خطی و نمودار خدمت به زائران از مبدا تا مبدا را تکمیل کنیم

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی نیز وظیفه ستاد اجرایی خدمات سفر را تسهیل زیارت عنوان کرد و گفت: با ادامه فعالیت‌های خوب گذشته این ستاد، باید بازسازماندهی داشته باشیم و با نگاه مسئله محوری طوری اقدام کنیم که سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی و انقلابی در جریان خدمت‌گذاری زائر نزدیک‌تر شود.

حجت الاسلام والمسلمین «حجت گنابادی‌نژاد» افزود: باید فرآیند خطی و نمودار خدمت به زائران از مبدا تا مبدا را تکمیل کنیم تا مکان، نحوه خدمت‌رسانی و  ارتباط با زائران مشخص باشد.

وی خاطرنشان کرد: نوروز ۱۴۰۱ حضور زائران با دو سال قبل متفاوت خواهد بود. با توجه به محدودیت‌های سفر طی دو سال گذشته، احتمال استقبال گسترده مردم در نوروز ۱۴۰۱ پیش‌بینی می‌شود و با این شرایط، مشهد یک نقطه کانونی برای سفر و زیارت خواهد بود.

 

انتهای پیام/ ۷۰۰۷۹

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان رضوی گردشگری میراث فرهنگی میراث ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی نوروز ۱۴۰۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۷۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند

هادی حقیقی مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: اشتغال غیر مستقیم در این ۲ کانون اقتصادی (دوغارون و باجگیران) همجوار با افغانستان و ترکمنستان به بیش از ۲ هزار نفر می‌رسد.

او با اشاره به برنامه‌های عمرانی در بازارچه‌های مرزی استان خراسان رضوی افزود: با هدف ارایه خدمات بهتر به فعالان اقتصادی در بازارچه‌های مرزی استان و افزایش سطح تعاملات در این بخش با کشور‌های همجوار، هم اکنون محوطه سازی، ایجاد فضا‌های رفاهی برای تجار در بازارچه مرزی دوغارون و توسعه فضای بارانداز در بازارچه مرزی باجگیران در حال انجام است.

مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: طرح ساماندهی بازارچه مرزی دوغارون بهمن ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد که تاکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امید می‌رود که بخشی از این طرح در سال جاری مورد بهره برداری قرار گیرد.

حقیقی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲ بازارچه مرزی دوغارون و باجگیران در خراسان رضوی فعال است، بیان کرد: بازارچه مرزی دوغارون مهمترین کانون اقتصادی ایران با افغانستان است، برای افزایش صادرات از این منطقه به بازار‌های هدف این کشور همسایه، احداث ۱۵۴ غرفه تجاری در ۱۳ ماه گذشته در دوغارون آغاز شده است.

او تصریح کرد: فعالیت صاحبان کالا‌های ایرانی و افغانستانی در بازارچه مرزی دوغارون مورد بررسی مقامات ۲ کشور قرار گرفته است که محقق شدن آن نقش زیادی در اشتغال پایدار جوانان جویای کار دارد.

مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: سال گذشته حوزه مبادلات تجاری گمرکات خراسان رضوی با کشور‌های هدف خود ۳۰ درصد افزایش داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تشکیل ستاد وصال شیرین در راستای تسهیل ازدواج جوانان در کشور
  • محکومیت دبستان غیرانتفاعی دخترانه به علت گران فروشی خدمات آموزشی
  • خراسان رضوی در تولید نان کامل در کشور پیشرو است
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند
  • آغاز واکسیناسیون زائران حج تمتع ۱۴۰۳ در خراسان رضوی 
  • حضور نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی
  • استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی
  • برگزاری نشست شورای هماهنگی ستاد مرکزی راهیان نور
  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان