Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، موقعیت بایدن در آمریکا هرروز در حال تضعیف شدن است.

به تازگی نیز نتایج یک نظرسنجی نشان داده است که «کامالا هریس»، معاون فعلی بایدن و میشل اوباما، همسر باراک اوباما از بیشترین میزان حمایت برای نامزدی در رقابت ۲۰۲۴ برخوردار هستند.

براساس این نتایج گفته شده است که «کامالا هریس» در میان نامزدهای احتمالی ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۴ پیشتاز است و ۱۳ درصد از پاسخ‌دهندگان از او حمایت کرده‌اند، در حالی که میشل اوباما، همسر باراک اوباما، رئیس جمهوری اسبق آمریکا هم با ۱۰ درصد در جایگاه دوم قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس نتایج این نظرسنجی، مابقی اسامی که نامشان به عنوان نامزدهای احتمالی انتخابات ۲۰۲۴ فهرست شد پنج درصد یا کمتر از آن رأی کسب کردند و اکثریت رای‌دهندگان شرکت‌کننده در این نظرسنجی گفتند هنوز در خصوص اینکه در صورت عدم نامزدی مجدد بایدن برای ریاست جمهوری از چه کسی حمایت کنند، مطمئن نیستند.

این در حالی است که چند روز پیش از این، «جن ساکی»، سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که جو بایدن برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ نامزد خواهد شد.

این اظهارات سخنگوی کاخ سفید پس از ابراز تردید برخی کارشناسان درباره وضعیت سلامتی بایدن جهت حضور در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۴ برای دومین دور متوالی عنوان شده است.

بر اساس آخرین نظرسنجی انجام شده از سوی دانشگاه «کوئینیپک» (Quinnipiac) در آمریکا، ۳۶ درصد از آمریکایی‌ها فعالیت جو بایدن، رئیس جمهور کشورشان را تأیید می‌کنند.

بر این اساس، آمار مذکور به یک حداقل تاریخی جدیدی تبدیل شده است. رکورد قبلی در ماه اکتبر ایجاد شده بود که مطابق با آن ۳۸ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی حمایت خود را از رئیس جمهورشان اعلام کرده بودند.

به گزارش اسپوتنیک، ۵۳ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی فعالیت‌های بایدن را تأیید نمی‌کنند (۱ درصد بیشتر از یک ماه قبل).

نتایج حاصله از این نظرسنجی نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها به کار رئیس‌جمهورشان در ۴ زمینه کمتر از دیگر زمینه‌ها امتیاز می‌دهند: اقتصاد (تنها ۳۴ درصد از فعالیت‌های جو بایدن حمایت کردند)، مبارزه با همه‌گیری کرونا ویروس (۴۵ درصد)، سیاست خارجی (۳۳ درصد)، و مبارزه با تغییرات آب‌وهوایی (۴۱ درصد).

همچنین، بیش از نیمی از پاسخ دهندگان (۵۱ درصد) در نظرسنجی انجام شده از سوی دانشگاه «کوئینیپک» اعلام کردند که رئیس جمهور آمریکا را صادق نمی‌دانند؛ این در حالیست که ۴۲ درصد نظر مخالف داشتند. ۵۶ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی هم متقاعد شده‌اند که دولت فعلی ایالات متحده به اندازه کافی شایستگی ندارد.

کد خبر 5362320

منبع: مهر

کلیدواژه: جو بایدن میشل اوباما انتخابات ریاست جمهوری آمریکا کامالا هریس جن ساکی ایالات متحده امریکا بایدن ایالات متحده ایالات متحده امریکا عراق روسیه رژیم صهیونیستی ایران سوریه فلسطین اوکراین اتحادیه اروپا افغانستان مسکو فرانسه ترکیه مذاکرات وین ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۹۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند

به گزارش همشهری آنلاین، تارنمای شبکه اقتصادی بلومبرگ دیروز (سوم اردیبهشت) در گزارشی با اشاره به تصویب تشدید تحریم های جدید علیه صادرات نفت ایران در مجلس آمریکا نوشت: تحلیلگران بازار نفت معتقدند که جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا از انجام هرگونه حرکتی که می تواند قیمت نفت خام یا بنزین را برای مصرف کنندگان آمریکایی افزایش دهد، بیزار است.

به گفته کارشناسان، رئیس جمهوری آمریکا احتمالا از اختیارات پیش بینی شده در این طرح برای اعمال معافیت ۱۸۰ روزه در اجرای این تحریم ها استفاده و از اجرای سختگیرانه آن اجتناب خواهد کرد.

به نوشته بلومبرگ، وضعیت کنونی تا حدودی مشابه اوضاعی است که دولت بایدن با روسیه و تهاجم آن به اوکراین مواجه است. اگرچه کاخ سفید تحریم هایی را علیه روسیه اعمال کرده، اما در همین حال تلاش کرده تا ضمن محدود کردن درآمدهای این کشور اجازه دهد صادرات نفت آن همچنان جریان داشته باشد تا عرضه جهانی تحت فشار قرار نگرفته و تورم که از جمله دغذغه های انتخاباتی بایدن است، افزایش نیابد.

واشنگتن همچنین در روزهای اخیر و با وجود تمدید تحریم ها علیه نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا، با تداوم صدور نفت آن کشور موافقت کرد.

به گفته شرکت مشاوره انرژی کلیر ویو (ClearView Energy Partners) مستقر در واشنگتن، در صورت اجرا و اعمال تحریم های جدید، قیمت های جهانی نفت می تواند به میزان ۸.۴۰ دلار افزایش یابد.

رویترز پیشتر به نقل از کلیر ویو نوشته بود که ۲ طرح مصوب مجلس، "در صورت اجرا و اعمال می‌توانند بر صادرات نفت ایران تأثیر مستقیم بگذارند. "

به گفته این گروه پژوهشی، در طرح نخست که "قانون توقف پهلوگرفتن نفتکش های ایران" (SHIP / Stop Harboring Iranian Petroleum) نامگذاری شده، بنادر، کشتی‌ها و پالایشگاه‌هایی که "آگاهانه" در حمل و نقل، انتقال، تراکنش مالی و فرآوری نفت خام و محصولات نفتی ایران شرکت می‌کنند، تحریم می شوند. کشتی هایی که این ممنوعیت را نقض کنند به مدت ۲ سال از ورود به بنادر آمریکا منع خواهند شد.

با این حال، این طرح شامل معافیت های ۱۸۰ روزه است که بایدن می تواند از آن برای جلوگیری از افزایش قیمت نفت استفاده کند.

مصوبه دوم نیز یک طرح ضد ایران و چین است که تحریم‌های ثانویه بر نفت ایران را به هرگونه معامله خرید نفت از ایران توسط یک موسسه مالی چینی گسترش می دهد. این تحریم ها با ارزیابی های سالانه آغاز شده و اجرای آن تا سال ۲۰۲۹ ادامه خواهد داشت.

رئیس جمهوری آمریکا در این مورد نیز می تواند معافیت های دوره ای تحریم ها را اعمال کند.

کد خبر 846699 منبع: ایرنا برچسب‌ها نفت ایران و آمریکا خبر ویژه تحریم جوزف بایدن

دیگر خبرها

  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • ویکتور اوربان: با شرایط خاصی جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ تمام می‌شود
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود
  • پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجی
  • تردیدها نسبت به تداوم حمایت نظامی آمریکا از اوکراین پس از انتخابات ۲۰۲۴
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است
  • سایه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و پارلمان اروپا بر سیاست‌های گذار از انرژی