Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-16@05:58:25 GMT

ادامه حملات هوایی ائتلاف سعودی به یمن

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۸۹۹۶۲

ادامه حملات هوایی ائتلاف سعودی به یمن

به گزارش ایرنا از المسیره، جنگنده بمب افکن‌های ائتلاف سعودی در ۱۰ نوبت شهرستان‌های الجوبه و صرواح واقع در استان مأرب را بمباران کردند.

براساس این گزارش، جنگنده‌های ائتلاف سعودی همچنین در ۲ نوبت شهرستان خب و الشعف واقع در استان الجوف و همچنین شهرستان حرض واقع در استان حجه را هدف قرار دادند.

بنا بر این گزارش، در حملات خمپاره نیروهای ائتلاف سعودی به یک منزل مسکونی در شهرستان حیس استان الحدیده، یک کودک به شدت زخمی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیروهای ائتلاف سعودی همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۸ بار آتش بس ادعایی در استان الحدیده را نقض کردند.

عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن- فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادی خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.

نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله بهداشت جهانی و یونیسف بارها هشدار داده‌اند که بر اثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بی‌سابقه است، روبه رو هستند.

برچسب‌ها حمله هوایی یمن عربستان سعودی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حمله هوایی یمن عربستان سعودی حمله هوایی یمن عربستان سعودی ائتلاف سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۹۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه پر سروصدای «نئوم» عربستان سعودی آب رفت!

به گزارش قدس آنلاین، این در حالی است که دولت عربستان سعودی قبلا اعلام کرده بود که می خواهد تا سال ۲۰۳۰، ۱.۵ میلیون نفر از ساکنان این پروژه به شهر آینده نگرانه آن به عنوان «مسیر» "The Line" منتقل شوند.

به گزارش بلومبرگ به نقل از منبعی که نامش فاش نشده، این تعداد اکنون به احتمال زیاد کمتر از سیصد هزار نفر است.

«مسیر» یا The Line که از آن به عنوان یک "شهر شناختی" نامیده می شود، قرار است بیش از ۱۷۰ کیلومتر از صحرا تا دریای سرخ در شمال غربی عربستان سعودی امتداد یابد. اما منبع بلومبرگ می گوید تنها ۲.۴ کیلومتر از آن انتظار می رود تا سال ۲۰۳۰ تکمیل شود.

کلان شهر نئوم با سرمایه ۵۰۰ میلیارد دلاری، که ۲۶۵۰۰ کیلومتر مربع را پوشش می دهد، بخشی از برنامه چشم انداز ۲۰۳۰ محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی برای تنوع بخشیدن به اقتصاد این پادشاهی برای دور کردن اقتصاد این کشور از نفت و چرخش به سمت فناوری و نوآوری است.

طبق تبلیغات پر رنگ و لعاب برنامه‌ریزان این پروژه، قرار است سواحلی درخشان در تاریکی، پیست‌های اسکی، ماه مصنوعی، ربات‌های پیشخدمت و تاکسی‌های پرنده در این شهر به نمایش در بیایند. اما فعالان حقوق بشر این نگرانی را ابراز کرده اند که این طرح های بزرگ نه فقط منعکس کننده جاه طلبی های محمد بن سلمان، بلکه امتناع او از تحمل چالش هایی است که قدرتش را تهدید خواهد کرد.

کارشناسان در سال ۲۰۲۳ گفته اند که این شهر می‌تواند به فناوری های ساخت چین برای جمع‌آوری داده‌های ساکنان به عنوان بخشی از یک برنامه نظارتی گسترده مجهز شود. برخی دیگر از مجازات های سختی که برای منتقدان عربستانی این پروژه اعمال می شود، ابراز نگرانی کردند، به طوری که سال گذشته گزارش شد که یک زن به دلیل انتقاد از این طرح ها در رسانه های اجتماعی به ۳۰ سال زندان محکوم شده است.

نئوم تنها یکی از چندین "ابر پروژه" ای است که عربستان در دست اجرا دارد. پول زیادی که در صندوق سرمایه‌گذاری عمومی این کشور (PIF) قرار دارد، مدت‌هاست بار مالی زیادی را که توسط چندین پروژه‌ سنگین که تخمین زده می‌شود هر کدام ده‌ها میلیارد دلار باشد را به دوش کشیده است، اما وال استریت ژورنال گزارش داده این صندوق در ماه ژانویه اعلام کرده که پول نقد آن ها تا ماه سپتامبر به پایین‌ترین سطح از دسامبر ۲۰۲۰ کاهش یافته است. این قضیه دولت عربستان را وادار کرده تا به تاکتیکی روی بیاورد که برای مدت طولانی می شود از آن برای افزایش سرمایه خود استفاده نکرده است و آن چیزی نیست جز قرض گرفتن! همچنین گزارش شده است که این پادشاهی قصد دارد در سال جاری بخشی از سهام شرکت نفت دولتی عربستان سعودی یعنی آرامکو را نیز بفروشد.

حاکم سعودی از زمان قتل جمال خاشقجی در سال ۲۰۱۸ که باعث شد عربستان به حکومتی بدنام تبدیل شود، از طیف وسیعی از تاکتیک‌ها برای بازسازی نفوذ جهانی خود و تغییر شکل عربستان سعودی در جهان استفاده کرده است. در کنار پروژه‌های بزرگ اقتصادی، عربستان سعودی به حوزه‌های دیگری مانند ورزش نیز پول زیادی اختصاص داده است. گاردین در جولای ۲۰۲۳ تخمین زد که پادشاهی عربستان از سال ۲۰۲۱ حداقل ۶.۳ میلیارد دلار برای قراردادهای ورزشی هزینه کرده است، که از تأمین مالی ادغام غول های برگزار کننده مسابقات جهانی گلف گرفته تا آوردن ستاره های جهان فوتبال از لیگ های اروپایی با دستمزدهای هنگفت را شامل می شود.

منبع: بیزینس اینسایدِر

مترجم: امیرمحمد سلطانپور

امیرمحمد سلطان پور

دیگر خبرها

  • ادامه حملات هوایی به شمال اردوگاه النصیرات غزه
  • حمله هوایی آمریکا و انگلیس به شمال غرب یمن
  • حمایت عبدالله عبدالله از حملات موشکی ایران به اسرائیل
  • پروژه پر سروصدای «نئوم» عربستان سعودی آب رفت!
  • حمایت عبدالله عبدالله از حملات موشکی ایران به اسراییل
  • آلمان سومین سامانه هوایی پاتریوت را به اوکراین تحویل می‌‌دهد
  • ائتلاف فتح: رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۷۳ شاهد حملاتی مشابه حملات ایران نبوده است
  • واکنش عربستان سعودی به حملات ایران به سرزمین های اشغالی
  • درخواست هلال احمر فلسطین از جامعه جهانی برای توقف حملات علیه غزه
  • به صدا درآمدن آژیر هشدار در شهرک‌های اشغالی و حمله هوایی صهیونیست‌ها به مرزهای لبنان