Web Analytics Made Easy - Statcounter

فردین حکیمی، رئیس اداره محیط زیست استان البرز، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، در خصوص فعالیت معادن شهرستان ساوجبلاغ در زمان آلودگی هوا، گفت: طبق مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان البرز در تاریخ سوم آذرماه سال جاری معادن اجازه فعالیت در زمان آلودگی هوا ندارد.

رئیس اداره محیط زیست استان البرز با اشاره به اینکه مصوبات این کارگروه به سازمان صنعت معدن و تجارت استان البرز ارسال شده است، یادآور شد: متعاقباً این مصوبات از سوی اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ساوجبلاغ به اداره صنعت و معدن شهرستان نیز ابلاغ شده است

وی تصریح کرد: یکی از مصوبات مهم تعطیلی موقت واحد های بالقوه آلاینده هوا منجمله معادن کوهی و شن و ماسه ریخته گری ها کارخانه تولید آسفالت و واحدهای تولید بتن آماده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی معاون معادن اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان ساوجبلاغ در خصوص بازگشایی معادن در زمان آلودگی هوا گفته است که هیچگونه ابلاغیه از سوی کمیته اضطرار آلودگی هوای استان البرز به اداره صنعت و معدن شهرستان ساوجبلاغ داده نشده است.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: محیط زیست آلودگی هوا البرز معادن زمان آلودگی هوا شهرستان ساوجبلاغ استان البرز محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۴۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر نابودی گیاهان دارویی و خوراکی با برداشت بی رویه

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، شواهد تاریخی گویای این است که استان همدان از گذشته‌های دور یکی از قطب‌های توسعه و کشت گیاهان دارویی و صادارت آن به دیگر نقاط ایران بوده است.

برخی از این گیاهان علاوه بر اینکه مصرف خوراکی دارند از آنان به عنوان دارو هم استفاده می‌شود.

موسوی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان همدان با بیان اینکه بیشترین گیاهان دارویی که در استان همدان یافت می‌شود شامل خارشتر، سیر، پونه، آذربه و بومادران است گفت: ضروریست در حفظ و نگهداری این گنجینه‌ها بیش از پیش تلاش کرد.

محمدی رئیس اداره نظارت بر حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست استان همدان نیز با اشاره به اینکه هم اکنون برخی از این گونه‌های گیاهی در خطر انقراض قرار دارند افزود: چرای بیش از حد دام و همچنین ریشه کنی گیاه از جمله مواردی است که باعث آسیب گیاهان و مراتع می‌شود.

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به محیط زیست
  • تولید روزانه ۱۲۰ تن کمپوست در قم/ احداث کمربند سبز سایت پردازش پسماند شهر
  • هشدار به شکارچیان؛ از منطقه کوهسرخ خارج شوید
  • خطر نابودی گیاهان دارویی و خوراکی با برداشت بی رویه
  • شناسایی ۶۲ واحد آلاینده در مه ولات
  • پایش زیست محیطی مشترک واحد تولیدآلیاژ در شوط
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در منطقه سیاهمزگی
  • بوتیمار تحویل محیط زیست اردکان شد
  • دستگاه قضایی شهرستان بوکان حامی حفاظت از محیط زیست است
  • چهار گونه جانوری در طبیعت «میاندشت» تیمار و رهاسازی شدند