Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران ،گفت:برنامه واکسیناسیون در ایران فراتر از پیش بینی ها بود. خبرگزاری میزان-سید جعفر حسین نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران در همایش «۱۰۰ روز توفیق خدمت، ۱۰۰ میلیون دز تزریق سلامت» که امروز در مرکز همایش‌های بین المللی رازی برگزار شد، با بیان اینکه مجموعه وزارت بهداشت به رهبری جناب آقای عین اللهی همواره برای گسترش واکسیناسیون در کشور تلاش کرده و خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران توانسته از منابع مختلف واکسن مورد نیاز را تامین و برنامه گسترش واکسیناسیون را به خوبی پیش ببرد، اظهار کرد: برنامه واکسیناسیون در ایران فراتر از پیش بینی‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 جعفر حسین ادامه داد: خوب است مردم ایران بدانند تحت رهبری جناب آقای رییس جمهور و وزیر بهداشت اکنون بیش از ۱۶۰میلیون دز واکسن در کشور وجود دارد که به فراخور نیاز استفاده خواهد شد؛ تامین این میزان واکسن در یک زمان کوتاه کار بزرگی بود.

تامین و تهیه واکسن دستاورد بزرگی بوده، اما مهمتر از آن تزریق واکسن به مردم است

وی تصریح کرد: تامین و تهیه واکسن دستاورد بزرگی بوده، اما مهمتر از آن تزریق واکسن به مردم است که جمهوری اسلامی ایران در اوج توانایی توانست روزانه بیش از یک و نیم ملیون دز واکسن تزریق کند که این امر ایران را جزو کشور‌های پیشرو در منطقه و جهان قرار می‌دهد.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران افزود: دستاورد بزرگ دیگر فراهم کردن واکسن کرونا برای مهاجرانی است که در ایران زندگی می‌کنند، کار بزرگی بود که نظام سلامت ایران با استفاده از منابع خود آن را محقق کرد.

با گسترش واکسیناسیون میزان مرگ و میر کرونایی در ایران به کمتر از صد نفر رسیده است

جعفر حسین با بیان اینکه خوشبختانه با گسترش واکسیناسیون میزان مرگ و میر کرونایی در ایران به کمتر از صد نفر رسیده است و اکثر استان‌ها از وضعیت قرمز خارج شده اند، عنوان کرد: پیش بینی می‌شود اگر برنامه واکسیناسیون کامل‌تر شده و اقدامات بهداشتی هم رعایت شوند، وضعیت کشور بهتر شود.

وی در ادامه اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت با همکاری وزارت بهداشت ایران به زودی مطالعه اثربخشی واکسن‌های سینوفارم، آسترازنکا و برکت را انجام می‌دهد تا میزان موثر بودن آن‌ها را استخراج کند.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران مطرح کرد: در حال تلاش و کمک به تولید کنندگان داخلی انستیتو پاستور و برکت هستیم تا مستندات خود را در مورد واکسن تکمیل و گواهی سازمان جهانی بهداشت را دریافت کنند و صادرات به کشور‌های منطقه، آفریقا و کم درآمد داشته باشند تا بتوانند در صحنه جهانی حضور پیدا کنند.

وی در پایان با اشاره به اینکه با توجه به شناسایی سویه‌های جدید کرونا واکسیناسیون به تنهایی نمی‌تواند موثر باشد، تاکید کرد: تقاضا می‌کنم علاوه بر گسترش واکسیناسیون اقدامات مراقبتی دیگری را هم در نظر بگیرید و دستورالعمل‌های بهداشتی را همواره رعایت کنید.     بیشتر بخوانید:
تعارض منافع عامل مخالفت با افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی
انتهای پیام/ برچسب ها: برنامه واکسیناسیون نماینده سازمان بهداشت کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: برنامه واکسیناسیون نماینده سازمان بهداشت کرونا نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران برنامه واکسیناسیون گسترش واکسیناسیون پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۵۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر سازمان بهداشت جهانی امروز (چهارشنبه) با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس، اظهار داشت: ما با شرکای خود وضعیت بیمارستان‌های الشفاء و اندونزی در شمال غزه را ارزیابی کردیم.

وی تاکیدکرد که عملیات کشف اجساد در بیمارستان الشفاء همچنان ادامه دارد و کادر بهداشت اقدام به پاکسازی بخش اورژانس و از بین بردن تخت‌های سوخته می‌کنند.

گبریسوس با بیان این که بنای باقی مانده از این بمارستان نیازمند بازسازی کلی مهندسی است، گفت: بیمارستان اندونزی خالی است و عملیات بازسازی برای تجهیز مجدد آن ادامه دارد.

وی بار دیگر خواستار آتش‌بس شد و تاکید کرد که داروی اصلی که مردم در غزه به آن نیاز دارد، آرامش است.

از سوی دیگر آژانس امدادرسانی و کاریابی پناهندگان فلسطینی (آنروا) با صدور بیانیه‌ای تاکیدکرد که بعد از خروج نیروهای اشغالگر اسرائیلی از شهر خان‌یونس در جنوب این باریکه، در مدارس نوار غزه به بمب‌های 450 کیلوگرمی دست یافته است که منفجر نشده‌اند.

این آژانس افزود: آژانس‌های سازمان ملل مأموریت ارزیابی خان‌یونس بعد از خروج سربازان رژیم اشغالگر از این منطقه در هفتم آوریل را برعهده گرفتند و در این راه به دلیل وجود بمب‌های عمل نکرده به ویژه بمب‌های 450 کیلویی در مدارس و در مسیرها با موانع بزرگی برای انجام ماموریت خود در امنیت روبه‌رو هستند. 

در این بیانیه همچنین آمده است که هزاران آواره نیازمند حجم وسیعی از کمک‌های حیاتی به ویژه در زمینه بهداشت، آب پاکیزه، نظافت شخصی و غذا هستند.

سازمان ملل متحد پیش از این اعلام کرده بود که پاکسازی بمب‌های منفجر نشده در غزه نیازمند میلیون‌ها دلار و چندین سال زمان است.
 

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • واکسیناسیون طیور علیه بیماری «سالمونلا» اولویت سازمان دامپزشکی شد
  • سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • ایران مرجع بهداشت منطقه است
  • ایران برای سازمان بهداشت جهانی یک کشور مرجع است
  • مرجعیت ایران برای بهداشت کشورهای منطقه مدیترانه شرقی
  • تأکید امیرعبداللهیان بر نقش سازمان بهداشت جهانی برای کمک به غزه
  • سازمان‌های بین‌المللی برای غزه جز ابراز همدردی کاری نمی‌کنند