Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی سفیر اتریش درباره گفت‌وگوهای وین گفت: قطع به‌یقین این گفت‌وگوها آسان نخواهد بود اما سعی می‌کنیم خوش‌بینانه‌ترین نتیجه را در نظر بگیریم و این سناریوهای خوش‌بینانه منجر به این خواهد شد که در حوزه مالی و تجارت به اهداف بزرگ‌تر فکر کرده و برنامه‌ریزی کنیم.

ولف دیتریش هایم در دیدار با شهردار مشهد اظهار کرد: بسیار خوشحالم که در ابتدای ماموریت خود این فرصت دست داد تا به شهر مشهد سفر کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به قدمت بالای روابط ۲ کشور اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر این روابط برقرار است و در روزهای آتی میزبان هیاتی عالی‌رتبه در حوزه اقتصادی و مالی از ایران در اتریش هستیم. لذا درخواست من ارزیابی فرصت‌های همکاری به‌ صورت مشترک است.

دیتریش هایم وضعیت پاندمی کرونا در اتریش را بحرانی خواند و ضمن تبریک به دولت و مسئولان ایران برای واکسیناسیون در مدت زمان کم و حجم زیاد، افزود: ما از این مساله تعجب نمی‌کنیم زیرا تعداد زیادی از پزشکان ایرانی‌الاصل در اتریش در حال خدمت‌ هستند و می‌دانیم نظام سلامت ایران بسیار پیشرو است.

سفیر اتریش ادامه داد: خیلی خوشحالم به همراه کارشناسان و رایزن اقتصادی که شناخت خوبی از مشهد دارند، به شهر زیبای شما سفر کردیم و در آینده این فرصت وجود دارد با شرکت‌ها و مجموعه‌هایی که در مشهد و در حوزه گردشگری و دینی فعال هستند، فعالیت مشترک داشته باشیم.

دیتریش هایم در پاسخ به درخواست شهردار مشهد برای ایجاد هیات‌های مشترک حوزه گردشگری و فناوری گفت: با کمال میل پیشنهاد جنابعالی را با خودم به وین خواهم برد و پاسخ آن را برای شما ارسال خواهم کرد.

ایجاد کارگروه مشترک ایران و اتریش برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری مشهد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، سید عبدالله ارجائی، شهردار مشهد نیز در این دیدار اظهار کرد: کشور اتریش در مناسبات اروپایی جمهوری اسلامی ایران نقش به‌سزایی دارد. بیماری کرونا در سطح دنیا دارای آثار اجتماعی اقتصادی بسیار بدی بوده و کشور اتریش نیز از این آسیب‌ها در امان نبود. شهر ما نیز به دلیل ماهیت گردشگری خود دچار آسیب‌های جدی شد.

وی ضمن تشکر از کمک‌های بشردوستانه اتریش مبنی بر اهدای یک‌میلیون دوز واکسن، افزود: این‌که صدراعظم شما اولین مقامی از یک کشور اروپایی بود که به رییس جمهور اسلامی ایران تبریک گفت، نشان‌دهنده عمق روابط استراتژیک بین ۲ کشور است که در گفت‌وگوی تلفنی با رییس جمهور نیز مورد تاکید قرار گرفت و از این‌جهت بسیار خوشحال هستم. همان‌گونه که می‌دانید یک نقشه راه اقتصادی بین دو کشور وجود دارد که ذیل آن هفت کارگروه مشترک تعریف‌شده است. پیشنهاد می‌کنم کارگروه گردشگری و فناوری با موضوع مشهد مقدس در سطوح کارشناسی با همکاری وزارت امور خارجه تشکیل شود و امیدواریم بتوانیم در این عرصه همکاری‌های مشترکی داشته باشیم.

شهردار مشهد بیان کرد: کرونا ویروس در کل دنیا مشکلاتی ایجاد کرده و در ایران نیز ۶ پیک کرونایی را پشت سر گذاشتیم. آن چیزی که به کنترل ویروس در کشور ما کمک کرده سه‌ نقطه اساسی است؛ رعایت مردم به دستورالعمل‌های بهداشتی و جان‌فشانی کادر درمان و عزیزانی که از کادر درمان برای کمک به بیماران جان خودشان را از دست دادند و امروز افتخار کشور ما هستند. سوم نیز اهتمام دولت به واکسیناسیون عمومی است.

وی ضمن ابراز امیدواری برای کاهش پاندمی و بازگشت وضعیت نرمال در اروپا و اتریش ادامه داد: امیدوارم دوران بعد از کرونا دوران دوستی، صلح و آرامش در سطح جهانی همراه با اقتصاد پویا باشد. باید تجربه‌های ناشی از کنترل کرونا در دنیا برای آیندگان ثبت و ضبط شود و در عرصه پزشکی و بهداشت نیز به این سطح برسیم که با بروز این‌گونه بیماری‌ها تلفات کمتری در جامعه بشری داشته باشیم.

ارجائی افزود: اکنون دیپلمات‌ها و هیات‌های مشترک در کشور اتریش در سطح جدیدی از مناسبات در حال گفت وگو هستند. علی‌رغم اینکه ما در برجام خاطره خوشی از تعهدات اروپایی نداریم اما به اتریش اعتماد داریم و امیدواریم گفت‌وگوهایی که به‌تازگی آغاز شده به نتیجه برسد و تعهدات اروپا عملی شود.

شهردار مشهد ضمن اشاره به کاهش سطح مبادلات طی چند سال گذشته و ابراز امیدواری برای افزایش آن، گفت: نکته اساسی این است که ما تمایل داریم تا توازن تجاری نیز اتفاق بیفتد و سطح صادرات و واردات به عدد قابل قبولی برسد.

وی درباره ایجاد کارگروه گردشگری و فناوری در مشهد نیز متذکر شد: ما این توانایی را داریم تا هیات‌های مشترکی، فعال شدن کارگروه گردشگری و فناوری در مشهد را مورد کارشناسی قرار دهند تا از ظرفیت های مشهد بالاخص در حوزه گردشگری استفاده کنیم. زیرا وضعیت مشهد در حوزه گردشگری فوق‌العاده است و تعداد گردشگران داخلی و خارجی که قبل از کرونا به مشهد سفر می‌کردند بسیار زیاد بود.

ارجائی ادامه داد: امیدوارم با فعال شدن این کارگروه و انجام کارهای کارشناسی بتوانیم تفاهم‌نامه‌های خوبی را بین بخش‌های خصوصی اتریش، تجار و فعالان اقتصادی مشهدی شاهد باشیم.

وی در پاسخ به سوال سفیر اتریش درباره چگونگی کاهش کرونا ویروس در مشهد تصریح کرد: مشهد وضعیت مطلوبی دارد و فعالیت‌ها به سطح مطلوبی برگشته و محدودیت‌ها کاهش پیدا کرده اما همچنان نگران بازگشت کرونا ویروس هستیم. کادر درمان آماده باش است و وسایل نقلیه عمومی با شرایط ویژه در حال خدمت‌رسانی و توصیه‌های بهداشتی برای عموم مردم نیز لازم‌الاجراست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری مشهد استانی سیاسی گردشگری و فناوری حوزه گردشگری شهردار مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۶۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، اولین نشست شورای اداری شهرستان تفت در سال ۱۴۰۳ به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد و با حضور امام‌جمعه و فرماندار تفت و مدیران دستگاه‌های اجرایی و نظارتی شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری تفت برگزار شد.
محمدعلی شاه‌حسینی در این نشست با ابراز اینکه مخاطب اصلی رهبر معظم انقلاب در تحقق جهش تولید دولت است، بررسی راهکار‌های جهش تولید و نیز جذب حداکثری مشارکت مردم را از الزامات تحقق شعار سال دانست و اضافه کرد: همه مسئولان مرتبط موظف‌اند برنامه اجرایی دقیق و کارشناسی شده تحقق شعار سال را با لحاظ وظایف و مأموریت‌های زیرمجموعه‌های خود، تدوین و ارائه کنند.
وی با اشاره به عزم جدی استان جهت تحقق شعار سال، گفت: در این راستا در دومین روز از آغاز سال جدید ستاد سهام (ساماندهی هماهنگی اقتصاد مردمی) تشکیل و سه کمیته تخصصی «گفتمان‌سازی»، «مدل‌سازی» و «عملیاتی و اجرایی» ذیل آن تعریف شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد ادامه داد: توسعه متوازن شهرستان‌ها و پاسخ به مطالبات و درخواست‌های مردم با مشارکت خود مردم و تقویت نقش تعاونی‌ها به‌ویژه تعاونی‌های فراگیر در شهرستان‌ها و ارائه مدل‌های موفق مردمی‌سازی اقتصاد در استان از برنامه‌های حوزه اقتصادی است.
شاه‌حسینی با اشاره به تورم بالای استان یزد نیز اشاره و خاطرنشان کرد: مهم‌ترین دلیل مشکل تورم استان در زمینه اجاره‌بها است که علت آن مهاجرت بالای استان یزد است و در این زمینه استقرار صنایع در برخی دشت‌ها را ممنوع کردیم؛ ولی در حال حاضر واحد‌های نیمه تمامی وجود دارد که نمی‌توان مانع آن شد و علی‌رغم این موضوع تورم ماهانه به‌صورت محسوسی کاهش‌یافته است که نویدبخش آینده روشنی است.
وی گفت: مهم‌ترین دلیل مشکل تورم استان در زمینه اجاره‌بها است که علت آن مهاجرت بالای استان یزد است و در این زمینه استقرار صنایع در برخی دشت‌ها را ممنوع کردیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد به پائین بودن نرخ بیکاری استان یزد نیز اشاره و خاطرنشان کرد: جایگاه بیکاری استان از ۲۹ به ۲ کاهش یافته است و رشد اقتصادی استان دوبرابر میانگین کشور بود و میزان سرمایه گذاری داخلی دوسال گذشته در استان یزد حدود ۵۰ همت انجام شده است و در بهبود فضای کسب و کار استان یزد جزو بهترین‌های کشور است.
شاه‌حسینی هزینه ۷ درصد و درامد ۲ درصد مردمان استان یزد بیشتر از متوسط کشور است تصریح کرد: صادرات استان یزد از مبادی گمرکی کشور تقریبا ۹۰۰ میلیون یورو است و ۶۵ هزار واحد صنفی در استان یزد مشغول به فعالیت هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد خاطرنشان کرد: ریل‌گذاری دولت سیزدهم برای چشم‌انداز آینده استان در سند تحول یزد نوین گنجانده شده که این سند با نگاه نوآورانه و آینده‌پژوهانه در ۱۵ محور تحولی با ۱۸۰ طرح اقدامی تدوین شده است.
وی افزود: یکی از مزیت‌های استان خورشید است که در این زمینه سیاست‌گذاری شده است توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • فصول مناسب برای سفر به مشهد چه زمانی است؟
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • تقویت خطوط اتوبوس عبوری از محل‌های برگزاری آزمون سراسری در مشهد
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی منجر به فوت ۲ نفر شد
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری