Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-25@09:14:11 GMT

شبکه‌های اجتماعی و توسعه آموزش‌های فردی

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۹۶۱۴۴

‍‍‍‍‍‍

شبکه‌های اجتماعی این فرصت را برای اشخاص به وجود آورده است تا دانش و مهارت خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.

برگزاری میزان - مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی نوشت: حتماً تاکنون در شبکه‌های اجتماعی مختلف آموزش‌های متنوع هنری، ورزشی، آشپزی و یا نکات ساده خانه‌داری را دیده‌اید. شبکه‌های اجتماعی فرصت ویژه‌ای را در اختیار ما قرار می‌دهند تا به عرضه مهارت‌های خود و دیگران کمک کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه‌بهتر که این فرصت را در اختیار اعضای یک خانواده یا اقوام خود قرار دهیم. پدر و مادر و فرزندان یک خانواده، هر یک مهارتی دارند که قابلیت آموزش عمومی دارد. بهتر است یک جلسه خانوادگی تشکیل دهید و درباره آموزش‌ها تصمیم بگیرید. از دسترس‌ترین پیام‌رسان برای معرفی مهارت‌های خود استفاده کنید و با همکاری سایر اعضای خانواده محتوای لازم برای آموزش این مهارت‌ها را در قالب عکس، فیلم و یا متن تهیه و بارگذاری کنید. نکته مهم اینکه حتماً درباره چگونگی و میزان ورود اطلاعات و نحوه استفاده از کانال یا گروه ایجاد شده باهم مشورت کرده و اطلاعات خود را به‌روز کنید. ارتقای دانش و تجربه شخصی، استفاده دیگران از مهارت شما و همچنین آغاز یک کسب‌وکار خانوادگی، محصول یک دورهمی برخط فامیلی است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بیشتر بخوانید: رفتار مجرمانه در فضای مجازی چیست؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: شبکه های اجتماعی فضای مجازی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی فضای مجازی شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۶۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه کرامت، فرصت مناسبی برای نمایش الگوی شادی حلال

امام‌جمعه کرمانشاه گفت: برنامه‌های دهه کرامت باید به گونه‌ای باشد که الگوی مناسبی برای ایجاد فضای شاد و نشاط به دور از خلاف شرع و حلال به یادگار بگذارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری امروز _ دوشنبه سوم اردیبهشت _ در نشست شورای سیاست‌گذاری جشن‌های زیر سایه خورشید استان کرمانشاه پر سالن جلسات دفتر امام‌جمعه کرمانشاه ضمن قدردانی از زحمات کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه برای ایجاد فضای شادی و نشاط در دهه کرامت، اظهار کرد: برخلاف تصوری غلطی که عده‌ای قصد دارند از شیعیان نشان دهند این است که ما را متهم می‌کنند که فقط به عزاداری بها می‌دهیم، درصورتی‌که به‌مثابه حدیث شریف مؤمنان همیشه «یحزنون من الحزننا وهم یفرحون من الفرحنا، به همان میزانی که برای حزن ما محزون هستند به همان اندازه برای شادی ما هم شاد هستند»

وی خطاب به مسؤولین حاضر در جلسه گفت: واقعاً باید در یک دوره‌ای که زمان شادی است و در یک عرصه‌های و زمان‌های آن وجهه‌ای شادی یفرحون باید به‌خوبی به نمایش گذاشته می‌شد چراکه اسلام اصلاوابدا برای شادی کردن حلال هیچ منعی و معذوری قائل نشده است اما رعایت حدود شرعی حتماً لحاظ شود بالأخص در برنامه‌هایی که نسل جوان مخاطب ما هست.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه ضمن اشاره به بابرکت بودن دهه‌ی کرامت و لزوم شاد بودن و ایجاد فضای نشاط در این دهه، تصریح کرد: واقعاً من مخالف برنامه‌های زیاد و تنوع در برنامه‌ها اصلاً نیستم و به نظر هرچه ظرفیت باشد که برنامه‌های متنوع در مکان‌های مختلف اجرا شود بسیار خوب هست ولی باید یک یا دو برنامه اصلی را مدنظر قرار داده و در همه روستاها و شهرهای استان تسری داد.

افراد جامعه اعم از شیعه و سنی و اهل سنت به‌شدت علاقه‌مند به اهل‌بیت (ع) هستند

وی با اشاره به این‌که مردم نشان دادند در مراسم‌های مذهبی اگر به خودشان واگذار شود حضور فعال و چشمگیر دارند، ادامه داد: برگزاری برنامه‌های شاد و متنوع در این دهه کرامت اگر به‌خوبی برگزاری شود، می‌تواند الگوی خوبی برای برگزاری مراسم شادی به دور از خلاف شرع باشد در عین حالی که جمعیت زیادی استقبال خواهند کرد و مشارکت می‌کنند.

حجت‌الاسلام غفوری ضمن حرام مطلق دانستن برخی از مراسم‌ها به اسم جشن نوروزی، خاطرنشان کرد: ادارات باید بودجه‌های فرهنگی خود را هدفمند هزینه کنند و با انجام کارهای تخصصی و جذاب، کارهای ماندگار با اثر ماندگار را خلق کنند که شکر خدا در استان کرمانشاه الگوهای خوب بسیاری برای ایجاد فضای شادی حلال با الگوی بومی وجود دارد که اگر به این امر صورت گیرد به طور حتم خیلی از کسانی که در عرصه‌های دینی دغدغه دارند، پای‌کار می‌آیند.

وی برنامه‌های فعال و مؤثر در عرصه اجتماعی را بسیار تأثیرگذار دانست و گفت: برنامه‌های دهه کرامت کانون‌های خدمت رضوی قابل‌تحسین و تقدیر است و چنین برنامه‌هایی نیاز به استمرار و تقویت دارد زیرا کل افراد جامعه اعم از شیعه و سنی و اهل سنت به‌شدت علاقه‌مند به اهل‌بیت (ع) هستند.

کد خبر 747050

دیگر خبرها

  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • ربیعی : فلسفه بقا بر فلسفه توسعه کشور چربیده است / تغییر سبک زندگی که در خیابان می بینید، توطئه نیست / جریان پرقدرتی سالهاست مقابل حاکمیت تفکر توسعه و پیشرفت ایستاده
  • آزادی فردی و اجتماعی باید مطابق شریعت باشد
  • فرصت برابر در شبکه تهران
  • دهه کرامت، فرصت مناسبی برای نمایش الگوی شادی حلال
  • خسرویان: جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود