Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان با اشاره به پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهور و هیات دولت به خوزستان گفت: امیدواریم در مدت دو تا سه سال بتوانیم این مصوبات را به اجرا درآوریم.

صادق خلیلیان یکشنبه شب در گفت‌وگویی تلویزیونی، با اشاره به پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهور به استان خوزستان، اظهار کرد: با توجه به اینکه سفر دولت به خوزستان، اولین سفر استانی بود و بلافاصله پس از تشکیل دولت انجام شد، طبیعتا آمادگی لازم برای اینکه مصوبات قبل از سفر آماده باشد، فراهم نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: بر اساس تجربه‌ها و شرایط و مسائلی که در استان خوزستان وجود دارد، تقریبا یک ماه کارهای برنامه‌ریزی را انجام دادیم و پروژه‌هایی که برای پیشرفت استان ضروری بود، را آماده و با زمان‌بندی مشخص کردیم. در مدت دو هفته در تهران در جلساتی  این برنامه‌ها مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت به جمع‌بندی رسیدیم. وزرا و معاون رئیس جمهور و دستگاه‌های ذیربط، ساعت‌ها نشستند و در نهایت پروژه‌ها به تصویب رسید.

استاندار خوزستان بیان کرد: خوشبختانه هفته گذشته امضای همه مسئولین روی همه این پروژه‌ها انجام شد. در مجموع تعداد مصوبات زیاد بود مثلا در حوزه بهداشت و آموزش پزشکی ۹ بیمارستان باید ساخته، تجهیز و یا تکمیل شوند. این‌ها همه با اعتبارات مشخص احصاء شده است. در حوزه راه و شهرسازی نیز چند پروژه اصلی داریم که یکی از این پروژه‌ها، محور اهواز به مناطق چهارمحال و بختیاری است که هنوز برخی نقاط آن کامل نشده است. راه اصلی که استان خوزستان را به سمت فارس متصل می‌کند نیز کامل نشده است. اینها قرار است در مدت دو سال تکمیل شوند. دو خطه کردن راه آهن بندر امام به اهواز تا اندیمشک و راه‌های فرعی دیگر از جمله راه اندیکا نیز احصاء شده است.

وی با برشمردن مصوبات در نظر گرفته شده برای حل مسائل و مشکلات خوزستان، گفت: در بحث اشتغالزایی، بانک‌ها مکلف شده‌اند اعتبارات ارزان‌قیمتی برای توسعه سرمایه‌گذاری در استان خوزستان تامین کنند؛ حدود ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در این قسمت در نظر گرفته شده و ۳ هزار و ۹۰۰ ملیارد تومان نیز تسهیلات قرض‌الحسنه برای ازدواج جوانان  در نظر گرفته شده است.

خلیلیان افزود: اعتبارات در نظر گرفته شده، در مجموع حدود ۳۶ هزار میلیارد تومان است تا بتوان مشکلات اصلی استان خوزستان را در بخش‌های مختلف حل کرد. مشکلات دیگر نیز در توسعه کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی است.

وی با اشاره به تعهدات وزارت نفت، گفت: در راستای تعهدات اجتماعی، وزارت نفت متعهد شده است که ۵ هزار میلیارد تومان برای پروژه‌های مختلف استان خوزستان پرداخت کند.

استاندار خوزستان در خصوص مدت اجرایی شدن مصوبات سفر دولت افزود: حق خوزستان ادا شده و محفوظ شده است. طبیعتا مثل همه استان‌ها، ضمانت اجرایی مصوبات، خود دولت است. اینها با زمان‌بندی و منابع اعتباری، مشخص شده‌اند. دبیرخانه دائمی خواهیم داشت که هر کدام، کارگروه‌های پیگیری خواهند داشت و امیدواریم در مدت دو تا سه سال بتوانیم این مصوبات را به اجرا درآوریم. همه متعهد شده‌اند و مردم امیدوار باشند که مصوبات به اجرا در می‌آیند. 

وی با بیان اینکه طبیعتا استانداری و دستگاه‌های اجرایی باید پیگیر اجرای برنامه‌ها باشند، افزود: در بحث بهداشت و درمان قرار است ۹ بیمارستان تجهیز و احداث شوند و در شهر اهواز نیز یک هزار تخت بیمارستانی را باید مجددا بازسازی کنیم. برخی بیمارستان‌ها قدمت زیادی دارند و فرسوده شده‌اند که این مساله در این برنامه دیده شده است.

خلیلیان گفت: مصوباتی نیز در خصوص آب و فاضلاب هست؛ قرار شد تصفیه‌خانه‌ها و شبکه فاضلاب در شهرهای مختلف در مدت دو تا سه سال تکمیل و بازسازی شوند. به عنوان مثال در اهواز شبکه فاضلاب را به دو فاز تقسیم کرده‌ایم که یک فاز، اضطراری برای مواجهه با شرایط با بارندگی است به گونه‌ای که اگر بارندگی پیش بیاید، بتوانیم مشکلات را تا ۸۰ درصد حل کنیم.

وی بیان کرد: با این حال، تکمیل شبکه فاضلاب دو سال طول می‌کشد. به نحوی طراحی کرده‌ایم که این بازسازی‌ها، در راستای تکمیل پروژه بلند مدت شبکه فاضلاب قرار بگیرد.

استاندار خوزستان افزود: در تامین آب شرب، علاوه بر اینکه اعتبارات برای تکمیل آب شرب کل استان خوزستان، در هفت پروژه است که مهمترین آنها، پروژه آب غدیر است و ۵۲ درصد جمعیت استان خوزستان را تحت پوشش قرار می‌دهد و در مدت دو سال به پایان می‌رسد؛ پروژه هشت ماهه‌ای را نیز طراحی کرده‌ایم که کیفیت آب را افزایش می‌دهد و حجم آب را دو برابر می‌کند.

وی تصریح کرد: ۳ هزار و ۹۳۳ میلیارد تومان تسهیلات نیز برای ازدواج جوانان داریم. برای مسائل فرهنگی و مسائل مربوط به زنان و خانواده و خدماتی که کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار است انجام دهد نیز پروژه‌های مختلفی طراحی شده است.

استاندار خوزستان با اشاره به پیش‌بینی ایجاد اشتغال در مصوبات سفر دولت به استان خوزستان، گفت: امکان اشتغالزایی برای حدود ۱۵۰ هزار نفر در مدت سه سال فراهم می‌شود و حدود ۳۶ هزار میلیارد تومان اعتبار برای این مصوبات در نظر گرفته شده است. علاوه بر آن، حدود ۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای اشتغالزایی و حمایت از بنگاه‌ها در نظر گرفته شده است.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی اخبار سیاسی خوزستان استاندار خوزستان هزار میلیارد تومان استاندار خوزستان نظر گرفته شده استان خوزستان شبکه فاضلاب مصوبات سفر مدت دو پروژه ها سفر دولت شده اند سه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۸۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل پروژه‌های مصوبات سفر ملاک ارزیابی مدیران است

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری صبح سه شنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر ریاست جمهوری و آخرین وضعیت پروژه‌های آن، سفر به ایلام را دارای خیر و برکت و آورده دانست و گفت: اتمام پروژه‌های سفر و تحقق مصوبات در اولویت برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد.

وی ضمن بیان اینکه سفر اول آیت الله رییسی به استان ایلام دارای ۱۴۵ مصوبه و ۳۰۱ پروژه و بیش از ۶ هزار میلیارد مصوب است، خاطرنشان کرد: پروژه‌هایی که دارای درصد پیشرفت بالایی هستند باید هر چه زودتر تکمیل شوند و این مهم یکی از ملاک‌های ارزیابی مدیران در استان و در نهاد ریاست جمهوری خواهد بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام گفت: مصوبات خوبی برای سفر دوم ریاست جمهوری پیش‌بینی و تنظیم شده اما مصوبات دور اول سفر باید عملیاتی و پروژه‌ها اجرایی شده و به بهره‌برداری برسند.

هژبری با بیان اینکه مدیران باید به جزئیات پروژه‌های مرتبط با سفر اشراف داشته باشند، تاکید کرد: مدیران پیگیر دریافت تخصیص، فعال شدن پروژه و اتمام آنها باشند و نسبت به رفع موانع تحقق مصوبات اقدام کنند.

در این جلسه آخرین وضعیت مصوبات و پروژه‌های امور عشایری، راه و شهرسازی، اداره زندان‌ها، ورزش و جوانان، بنیاد شهید، جهادکشاورزی، دانشگاه ایلام، دانشگاه پیام نور، آب منطقه‌ای، فنی و حرفه‌ای، راه داری، آبفا، دانشگاه علوم پزشکی و کمیته امداد بررسی و تصمیمات لازم جهت پیشبرد این پروژه‌ها اتخاذ شد.

کد خبر 6086057

دیگر خبرها

  • سفر اول رئیس‌جمهور به استان ایلام ۱۴۵ مصوبه داشته است
  • تکمیل پروژه‌های مصوبات سفر ملاک ارزیابی مدیران است
  • تمرکز جدی بر اجرای طرح مولدسازی و مصوبات سفر رئیس جمهور
  • تمرکز جدی بر اجرای طرح مولدسازی اموال مازاد دولت و مصوبات سفر رئیس جمهور
  • مدیران مصوبات سفر رئیس‌جمهور را پیگیری کنند
  • سیل و سرما مانع عدم حضور مردم در پای صندوق های انتخابات نشد/مدیران برای رضایتمندی مردم آستین همت بالا بزنند
  • طرح مولدسازی برای دستگاه های اجرایی گیلان لازم الاجراست
  • اجرایی شدن ۸۵ درصد مصوبات رفع موانع تولید در آذربایجان غربی
  • لزوم اجرایی شدن مصوبات ستاد امر به معروف و نهی از منکر بافق
  • پروژه‌های نیمه تمام گیلان تعیین تکلیف شود