Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@05:47:59 GMT

بازار ماسک کرمانشاه در قبضه دستفروشان!

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۰۰۶۲۳

بازار ماسک کرمانشاه در قبضه دستفروشان!

ایسنا/کرمانشاه رئیس اتحادیه تجهیزات پزشکی و لوازم بهداشتی کرمانشاه با انتقاد از فعالیت دستفروشان در زمینه عرضه ماسک و مواد ضدعفونی کننده، گفت: پیگیری‌هایی که تاکنون برای ساماندهی این موضوع انجام داده‌ایم، بی نتیجه بوده است.

علی مرادی در گفت و گو با ایسنا، از وضعیت نامناسب عرضه ماسک و مواد ضدعفونی کننده در کرمانشاه یاد کرد و افزود: متاسفانه بازار عرضه این محصولات در اختیار دستفروشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: محدوده خیابان پارکینگ شهرداری به محل اصلی تجمع دستفروشان و عرضه ماسک و مواد ضدعفونی کننده تبدیل شده و بازار از دست فروشندگان تجهیزات پزشکی و داروخانه‌ها که باید عرضه کنندگان اصلی این محصولات باشند، خارج شده است.

رئیس اتحادیه تجهیزات پزشکی و لوازم بهداشتی کرمانشاه خاطرنشان کرد: کار به جایی رسیده که دستفروشان درست مقابل داروخانه‌ها یا مغازه‌های تجهیزات پزشکی بساط می‌کنند و به شدت بازار ما را نیز تحت تاثیر قرار داده اند.

وی افزود: حتی برخی افراد که قبلا با خودروهای خود به صورت سیار میوه می‌فروختند اکنون به عرضه ماسک و مواد ضدعفونی کننده روی آورده‌اند.

به گفته مرادی، فعالیت دستفروشان باعث شده مردم بیشتر به سمت آنها اقبال داشته باشند و کمتر سراغ مغازه‌ها بروند و از همین رو فروش مغازه‌های تجهیزات پزشکی که باید در ایام شیوع کرونا به اوج خود می‌رسید، بسیار کم شده است.

وی ایجاد بی نظمی در بازار را نیز از دیگر پیامدهای فروش ماسک و مواد ضدعفونی کننده توسط دستفروشان دانست و عنوان کرد: قیمتی که دستفروشان برای عرضه ماسک می‌دهند، گاهی چند برابر قیمت مصوب است.

رئیس اتحادیه تجهیزات پزشکی و لوازم بهداشتی با بیان اینکه قیمت فروش مصوب هر عدد ماسک سه لایه 800 تومان است، اضافه کرد: گاهی دستفروشان همین ماسک را تا دانه‌ای دو هزار تومان می‌فروشند.

مرادی در پاسخ به چرایی این موضوع که با وجود قیمت بالاتر باز هم مردم سراغ دستفروشان می‌روند، افزود: عمده فعالیت دستفروشان ماسک مقابل مطب‌های پزشکی است و مردم هم گاهی برای ورود به مطب فقط یک ماسک نیاز دارند و ترجیح می‌دهند ماسک را از همانجا سریعا تهیه کنند.

وی تاکید کرد: معضل اصلی آنجاست که ماسک و مواد ضدعفونی کننده‌ای که توسط دستفروشان عرضه می‌شود، تاییدیه و استاندارد مشخصی ندارد و متاسفانه مردم هم به این موضوع بی توجه هستند و ممکن است جان خود را با خرید تجهیزات غیراستاندارد به خطر بیندازند.

مرادی گفت: اکنون که تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده بسیار زیاد شده، دستفروشان می‌توانند از جاهای  مختلف و خارج از شبکه استاندارد این محصولات را تهیه کنند.

وی یادآور شد: به علاوه شرایط نگهداری ماسک و مواد ضدعفونی کننده هم باید استاندارد باشد و دست آلوده به ماسک برخورد نکند که متاسفانه این شرایط توسط دستفروشان رعایت نمی‌شود.

رئیس اتحادیه تجهیزات پزشکی و لوازم بهداشتی کرمانشاه از پیگیری‌ها و مکاتبات فراوانی که تا کنون برای ساماندهی این موضوع انجام شده یاد کرد و ادامه داد: تنها بخشی که می‌تواند به ما کمک کند همراهی استانداری و شهرداری برای ساماندهی دستفروشان است که متاسفانه مشکلات معیشتی  و بیکاری مردم در این زمینه محدودیت ایجاد می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه کروناویروس همه باهم علیه کرونا کرونا در ایران عرضه ماسک و مواد ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۰۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۱۰ هزار کالای دارویی قاچاق در لرستان

مریم رضاپور در تشریح عملکرد معاونت غذا و دارو در حوزه ملزومات پزشکی اظهار کرد: اداره نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت با اهداف نظارت بر عملکرد بیمارستان‌ها، پیگیری کمبود ملزومات و تجهیزات پزشکی 
نظارت و بازرسی از اصناف و شرکت‌های توزیع کننده تجهیزات
گشت مشترک با سایر سازمان‌ها و نهاد‌های بازرسی فعالیت می‌کند.
 
وی خاطرنشان کرد: نظارت و بازرسی واحد‌های تولیدی استان جهت رعایت ضوابط و الزمات در سال ۱۴۰۲ فعالیت‌های خود را ادامه داد.
مدیر اداره نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو، تعداد پرونده‌های بررسی شده در سامانه احراز صلاحیت عمومی ۱۷ پرونده، احراز مسئول فنی ۱۵ پرونده، احراز ثبت شعبه ۱۹ پرونده و تمدید مجوز را ۳ پرونده عنوان کرد.
تعداد بازدید از عرضه کنندگان و توزیع کنندگان تجهیزات ثبت نشده در سامانه ۹ مورد، تعداد بازدید گشت مشترک ۴ مورد
تعداد بازدید منجر به کشف قاچاق ۲ مورد تعداد بازدید تولیدی‌های تجهیزات پزشکی ۴ مورد، تعداد بازدید انبار‌های جدید ۱۰مورد
که در مجموع ۱۲۳ بازدید صورت گرفته است.
رضاپور، همچنین تعداد اقلام قاچاق ۱۰۸۴۶ عدد، تعداد شکایات حضوری، کتبی، و تلفنی ۱۲ عدد، تعداد کل اقلام اجبار به اصالت سنجی کشور ۴۰۰ عدد بیان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲
  • کشف بیش از ۱۰ هزار کالای دارویی قاچاق در لرستان
  • پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه «ایران‌هلث» برپا می‌شود