Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@08:41:23 GMT

حرکت سیارک ۱۳۱ متری به سمت مدار زمین

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۰۱۵۳۲

حرکت سیارک ۱۳۱ متری به سمت مدار زمین

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از میرر، ناسا هشدار داد که یک سیارک بزرگ به اندازه ۱۳۱ متر، به سمت مسیر مداری زمین در حال حرکت است. ناسا می‌گوید که این سیارک در حال نزدیک شدن به سیاره ما است. این آژانس همچنین اعلام کرده اگر این سنگ فضایی به زمین برخورد کند، انفجاری قوی‌تر از بزرگترین سلاح هسته‌ای که تاکنون آزمایش شده، ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس تخمین اخترشناسان، این سیارک تقریبا به اندازه برج بلکپول و دو برابر برج بیگ بن است. ناسا می‌گوید اگر این سیارک به زمین برخورد کند، انرژی معادل ۷۷ مگاتن TNT تولید می‌کند. انرژی که ۱.۵ برابر انفجار حاصل از بمب تزار است. بمب تزار بزرگترین سلاح هسته‌ای بشر است که تاکنون مورد آزمایش قرار گرفته است.

این سنگ فضایی عظیم که توسط ستاره شناس آمریکایی کارولین اس. شومیکر در ۲۸ نوامبر ۱۹۹۴ کشف شد، ۱۹۹۴ WR۱۲ نام گرفت. در حال حاضر، سیارک ۱۹۹۴ WR۱۲ قرار است امروز از فاصله ۳.۸ میلیون مایلی از زمین عبور کند و بی خطر خواهد بود؛ اما کارشناسان می‌گویند که احتمال ورود یک سیارک به جو ما به طور کلی اجتناب ناپذیر است.

آژانس فضایی ناسا به تازگی ماموریت DART یا آزمایش تغییر جهت سیارک دوگانه را آزمایش کرده است. آزمایشی که از یک فناوری جدید استفاده می‌کند تا از برخورد سیارک‌ها به زمین، مثل اتفاقی که منجر به انقراض دایناسور‌ها شد، جلوگیری کند. این طرح برای انحراف یک سیارک از مسیرش طراحی شده و در آن از «تکنیک ضربه زننده» برای تغییر حرکت یک سیارک در فضا استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید

سفینه دارت ناسا چه ماموریتی دارد؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیارک فضایی مدار زمین برخورد فضایی یک سیارک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۱۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمارش معکوس برای آغاز ماموریت فضایی سرنشین‌دار چین

به گزارش قدس آنلاین، لین شیجیانگ معاون سازمان فضایی انسانی چین در نشستی مطبوعاتی گفت: این فضاپیما حامل سه فضانورد به نام‌های یه گوانگ فو، لی کونگ و لی گوانگسو برای انجام ماموریت فضایی «شنژو-۱۸» خواهد بود و یه گوانگ فو فرماندهی این فضاپیما را برعهده خواهد داشت.

«شنژو-۱۸» سی و دومین ماموریت پروازی برنامه فضایی انسانی چین و سومین ماموریت انسانی در مرحله کاربرد و توسعه ایستگاه فضایی چین است.

خدمه این فضاپیما حدود شش ماه در مدار می‌مانند و قرار است اواخر اکتبر سال جاری میلادی(مهر-آبان) به محل فرود «دانگ فنگ» در شمال چین در منطقه خودمختار مغولستان داخلی بازگردند.

به گفته لین شیجیانگ، خدمه «شنژو-۱۸» طی اقامت خود در مدار، شاهد ورود سفینه حامل بار «تیانژو-۸» و فضاپیمای سرنشین‌دار «شنژو-۱۹» خواهند بود.

وی بیان کرد: ساختار ایستگاه فضایی اکنون در وضعیت پایداری قرار دارد و همه تجهیزات به خوبی کار می کنند. کیفیت فضاپیمای سرنشین‌دار «شنژو-۱۸» و موشک حامل «لانگ مارچ-۲f» تحت کنترل است.

لین شیجیانگ افزود: خدمه «شنژو-۱۸» سلامت هستند و تاسیسات سیستم زمینی عملکرد پایداری دارند. همه مقدمات لازم برای پرتاب تکمیل شده اند.

این پرتاب با یک موشک حامل «لانگ مارچ-۲f» انجام خواهد شد که به زودی با سوخت پر می‌شود.

وی ادامه داد: خدمه «شنژو-۱۷» قرار است ۳۰ آوریل(۱۱ اردیبهشت) پس از تحویل کار در مدار به خدمه «شنژو-۱۸» به محل فرود «دونگ فنگ» بازگردند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت
  • شمارش معکوس برای آغاز ماموریت فضایی سرنشین‌دار چین
  • زباله‌های فضایی ماهواره ناسا را در آستانه نابودی قرار داد!
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی
  • ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد
  • تولید زباله فضایی هند صفر می‌شود
  • سیاره مشتری چه زمانی شروع به حرکت در منظومه شمسی کرده است؟
  • بودجه و شجاعت بازگشت به ماه وجود ندارد!
  • دلایل فرود نیامدن مجدد انسان روی ماه
  • ایلان ماسک: با ۶۰۰۰ ماهواره در مدار زمین، هیچ مدرکی برای بیگانگان ندیده‌ام