Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد رئیس کمیته گردشگری خوراک استان یزد، ثبت ملی خوراک و خواهرخواندگی‌ شهرها را دو ظرفیت مهم در اقتصادی کردن مشابهت‌های فرهنگی و اقتصادی شهرها خصوصا در حوزه خوراک دانست.

«حسین دهقان منشادی»در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ضمن بیان این که توسعه و رونق گردشگری با حضور گردشگر معنا می‌گیرد، گفت: صرفاً در حوزه گردشگری داخلی و بین شهری، سفرها می‌توانند انواع متعددی مانند تجاری، تفریحی، خانوادگی و فامیلی و غیره باشند که علایق و سلایق افراد تاثیرگذار است اما در مجموع، در یک سفر، غذا نقطه مشترک بین سفرها به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که «غذای محلی» و «رستوران خوب» جزو اولین سوالات مورد نظر گردشران در بدو ورود به شهر یا استان دیگر است، گفت: ممکن است فرد گردشگر در یک شهر به واسطه اجبار یا علاقه‌اش رفت و آمد کند یا به دنبال دیدار اقوام و فامیل، بارها به مقصد مورد نظر سفر کرده باشد، پس وجود خوراک در خاطره سازی و تنوع سازی سفر مهم است.

این فعال گردشگری اضافه کرد: جاذبه‌های خوراکی به طور ویژه ثبت می‌شوند و تنوع بخشی به سفر برای افرادی که برای اولین بار یا چندمین بار به یزد سفر می‌کنند، اهمیت زیادی دارد و علاوه بر آن، توجه به طبع غذاهای متفاوت خصوصا بعد از ثبت ملی خوراکی‌ها برای گردشگری، می‌تواند سفر را هیجان انگیز کند.

وی به ثبت ملی آثار ناملموس خصوصا خوراک توسط اداره کل میراث فرهنگی و اشتراک آن با خواهرخواندگی‌هایی که توسط شهرداری یزد انجام می‎شود، اشاره کرد و گفت: ریل گذاری شهرداری‌ها و میراث فرهنگی در خصوص یزد،  می‌تواند ظرفیت مشترک و مشابهت‌هایی مانند خوراک را در راستای بهره‌وری با رویکرد توسعه فرهنگی و اقتصادی تقویت کند به طوری که اگر از ظرفیت‎های شکل گرفته بین شهرها خصوصا شهرهای خواهرخوانده استفاده نکنیم، متضرر شده‌ایم.

دهقان منشادی با تاکید بر این که مراکز نواوری دانشگاه و زیرساخت‌های متعدد مشابه می‌توانند در عملیاتی و اجرایی کردن این ظرفیت‌ها سهم داشته باشند، گفت: اگر میراث فرهنگی هم بتواند در تسهیل این مسیر همراه و مشوق باشد؛ توسعه گردشگری خوراک با عرضه آن توام شده و اتفاقات مثبتی خواهد افتاد.

رئیس کمیته گردشگری خوراک استان در پایان خاطرنشان کرد: تقاضا در استفاده از ظرفیت گردشگری خوراک نقش مهمی دارد لذا می‌توانیم پاسخگوی تقاضای فصلی گردشگران باشیم و صرفه اقتصادی را هم در این زمینه مد نظر قرار دهیم و از ظرفیت مشابه خواهرخوانده در سرو غذاها و خوراک استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گردشگری خوراک میراث فرهنگی يزد گردشگری خوراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۱۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون اوقاف و امور خیریه استان به خبرگزاری صدا و سیما گفت: با سرمایه گذاری سازمان اوقاف و امور خیریه استان طرح مزرعه پرورش ماهی در قفس در سواحل بندر چارک خلیج فارس اجرایی شده و در مرحله اول این طرح سال گذشته ۱۰ قفس با ظرفیت هزار تن افتتاح شد.

حمزه‌ای با اشاره به اینکه امسال هم ۱۰ قفس دیگر با ظرفیت هزار تن افتتاح خواهد شد افزود: پرورش سالانه پنج هزار تن ماهی هدف گذاری شده و در افق چشم انداز ۱۰ ساله تمام زنجیره تولید، پرورش، فرآوری، توزیع و خوراک آبزیان در کنار ایجاد فرصت‌های گردشگری دریایی در دستور کار است.

او ادامه داد: در این طرح ماهی دریایی سی بس پرورش داده می‌شود که در دوره رشد یک ساله این ماهی‌ها به وزن حدود یک کیلوگرم می‌رسند.

دیگر خبرها

  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • لزوم توسعه خدمات کتابخانه‌ای در حاشیه شهرها و مناطق روستایی سنندج
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • روستا‌های ایران در فهرست جهانی شدن
  • تفاهم‌نامه‌های خواهرخواندگی به انتقال تجربیات منجر شود
  • تحویل ماشین آلات جدید به شهرداری‌های آذربایجان شرقی