Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت‌:برای مقابله با سویه‌های جدید بیماری که ممکن است احتمال مقاومت دربرابر واکسن را نیز داشته باشند لازم است رعایت پروتکل‌ها در مدارس به صورت حداکثری انجام گیرد. جلیل میر محمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با میزان در مورد ادامه روند فعالیت حضوری مدارس با توجه به سویه‌های جدید بیماری کرونا گفت:واکسیناسیون حداکثری کرونا طی این روز‌ها آثار مثبتی را در جهت کنترل این بیماری در کشور داشته است، به طوری که آمار فوتی‌ها از حدود ۷۰۰ نفر به ۸۰ نفر در کشور رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد:عادی انگاری و عدم رعایت پروتکل در هر یک از اصناف می‌توان اوضاع به وجود آمده را شکننده کرده و جو مثبت ایجاد شده را بر هم بزند.
نماینده مردم میبد در ادامه، گفت:همه تمهیدات بهداشتی در همه اصناف و مشاغل به ویژه مدارس کشور با توجه به ورود سویه‌های جدید بیماری که ممکن است احتمال مقاومت دربرابر واکسن را نیز داشته باشند، باید مورد نظر قرار گیرد.
میر محمدی گفت:بازگشت به زندگی عادی تا به حال نیز هزینه زیادی به کشور تحمیل کرده است، اگر عادی انگاری اتفاق بیفتد و تدابیر لازم به جهت کاهش آمار ابتلا و فوتی‌ها انجام نگیرد تمامی زحمات ما به هدر خواهد رفت و این احتمال که به زودی به وضعیت قرنطینه و محدودیت‌های قبلی برگردیم وجود دارد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت:عدم رعایت پروتکل‌ها در مدارس کشور نیز با توجه به اینکه جامعه آماری بالایی را در کشور شامل می‌شوند می‌توان نقطه آسیب پذیر و عامل بر هم زننده تعادل به وجود آمده باشد.
وی در مورد اقدامات پیش گیرانه برای جلوگیری از ورود سویه‌های جدید بیماری به کشور گفت:آنچه باید به جد پیگیری شود پایش مبادی ورودی کشور است ،از این رو افراد علاوه بر تست‌های پی سی آر منفی چند روز پس از قرنطینه نیز باید به شکل مجدد این تست‌ها را بدهند .
وی گفت:از این رو کنترل دقیق مرز‌ها و جلوگیری از ورود افراد بدون انجام تست‌های منفی و قرنطینه به جد باید پیگیری شود، هزینه‌های تحمیلی در این شیوه هزاران بار کمتر از آسیب‌هایی است که در صورت همه گیری آن به کشور و مردم تحمیل می کند.
وی در پایان گفت:اما در صورتی که همه گیری این سویه جدید را شاهد باشیم قطعا محدودیت‌ها مجدد اعمال خواهند شد و نسبت به تعطیلی مدارس و کسب و کار‌ها همچون سابق باید اقدام نماییم.   بیشتر بخوانید:
افزایش ظرفیت پزشکی با هدف توزیع متوازن پزشک باید حاصل شود
انتهای پیام/ برچسب ها: کرونا مدارس آموزش حضوری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا مدارس آموزش حضوری سویه های جدید بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۱۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین پاکت شیر چالش توزیع شیر در مدارس کشور!

دبیر کمیته شیر وزارت آموزش‌وپرورش گفت: چالشی که در توزیع شیر مدارس با آن مواجه بودیم، تأمین پاکت شیر است؛ هم‌اکنون در کشور توان تولید ۲۰۰ میلیون پاکت شیر را داریم اما در طرح شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ حسین اسدالهی؛ دبیر کمیته شیر وزارت آموزش و پرورش درباره توزیع شیر مدارس در سال 1403 گفت: توزیع شیر رایگان در مدارس کشور به مدت 10 سال متوقف شده بود اما سال گذاشته این طرح مجدد به جریان افتاد و 8 میلیون و 300 هزار دانش‌‌آموز دوره ابتدایی تحت پوشش شیر رایگان قرار گرفتند.

وی افزود: طرح شیر مدارس در سال 1403 منسجم‌تر پیگیری می‌‌شود، سال 1042 به طور میانگین 28 نوبت شیر رایگان در مدارس ابتدایی کشور توزیع شد و بعد از تعطیلات نوروز 1403 توزیع شیر مجدد در مدارس آغاز شد و تا پایان امتحانات دانش‌‌‌آموزان، 15 نوبت دیگر شیر در مدراس توزیع خواهد شد.

اسدالهی با اشاره به آغاز سال تحصیلی 1403-1404 با زنگ شیر بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش از 23 مهر 1402 آماده توزیع شیر در مدارس بود اما شرکت‌های لبنی در استان‌های مختلف برای آمادگی خود درخواست فرصت داشتند بنابراین در برخی استان‌های جنوبی کشور از پایان دی ماه توزیع شیر آغاز شد و کل کشور در دی ماه تحت پوشش قرار گرفتند.

آغاز توزیع شیر مدارس در سال 1403؛ توزیع 15 نوبت تا اردیبهشت

دبیر کمیته شیر وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه شیر فقط در مدارس ابتدایی دولتی توزیع می‌شود، ادامه داد: تمام وعده‌های شیر که تعهد کرده بودیم در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: 500 واحد تولیدی لبنی در کشور داریم و با توجه به استاندارد سختگیرانه توزیع شیر در مدارس، 84 شرکت واجد شرایط شناخته و بیش از 20 شرکت وارد طرح شدند، این شرکت‌ها با آموزش و پرورش قرارداد دارند و باید تعهدات را ایفا کنند البته برخی از شرکت‌های لبنی در صف انتظار هستند و اگر شرکتی نتوانست شیر مورد نیاز را تامین کند با شرکت دیگر جایگزین خواهد شد.

اسدالهی گفت: شیر استریل فرادما در مدارس توزیع می‌شود که مخاطرات آن بسیار کمتر و سالمتر است اما چالشی که در توزیع شیر مدارس با آن مواجه بودیم، تأمین پاکت شیر است؛ هم‌اکنون در کشور توان تولید 200 میلیون پاکت شیر را داریم اما در طرح شیر مدارس به 400 میلیون پاکت نیاز است.

وی در پایان گفت: کمبود پاکت 200 سی‌سی باعث شد تا در شهر تهران چند وعده شیر با پاکت یک لیتری در مدارس توزیع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • کیفیت «گندم» کشور در سطح جهانی است
  • ایجاد مدرسه مجازی بزرگسالان برای کاهش تنوع مدارس
  • تدوین طرح مدرسه مجازی بزرگسالان برای کاهش تنوع مدارس
  • تصویب کلیات سند ملی محتوا در شورای ملی فضای مجازی کشور
  • راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان
  • مدرسه مجازی آموزش‌و‌پرورش در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان راه‌اندازی می‌شود
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس
  • تأمین پاکت شیر چالش توزیع شیر در مدارس کشور!
  • مدارس ۱۱ شهرستان مجازی شد