Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، قدیر آکاراس، رئیس هیأت امنای مجمع علمای اهل بیت(ع) ترکیه، موسوم به (اهلادر) و هیأت همراه در جریان سفر به کشورمان ضمن حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس این سازمان دیدار کردند.

ایران و ترکیه دارای یک سابقه دیرینه تمدنی هستند

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور در سخنانی، با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه قرابت فرهنگی بالایی دارند، گفت: دو کشور ایران و ترکیه دارای یک سابقه دیرینه تمدنی، تعاملی و تبادل فرهنگی در ادوار گذشته بوده‌ و همین نزدیکی فرهنگی و تمدنی، موجب انسجام بیشتر دو ملت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، خدمات و تولیدات علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی مجمع علمای اهل بیت(ع) ترکیه (اهلادر) را تأثیرگذار توصیف کرد و گفت: فعالیت‌های این مجمع و همچنین، مؤسسه کوثر بر هیچ کسی پوشیده نیست و خوشبختانه کارهای اثربخشی انجام شده است.

وی با تأکید بر اهمیت نقش کشورهای همسایه در توسعه همکاری‌های فرهنگی گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و دولت سیزدهم آیت‌الله رئیسی به حوزه بین‌الملل به ویژه با کشورهای همسایه از جمله ترکیه اهمیت می‌دهند، لذا اولویت اول سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای توسعه روابط فرهنگی با سایر کشورها نیز، کشورهای همسایه خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور تعاملات دانشگاهی، ارتقای درجه علمی جوانان مسلمان ترکیه، تربیت استاد، تألیف کتب مرجع و درسی، استفاده بهینه از شبکه‌های اجتماعی، ایجاد شبکه انسانی از نیروهای همسو، تعامل بین مبلغان، برگزاری کنفرانس‌های مشترک، نشست‌های تخصصی، تحقیقات مشترک علمی، تشکل‌های دانشجویی برای معرفی دین مبین اسلام را از جمله زیرساخت‌های لازم برای توسعه روابط فرهنگی بین ایران و ترکیه دانست.

انقلاب اسلامی یک پدیده‌ای زنده و همواره رو به رشد است

وی با تأکید بر ضرورت ایجاد و تکمیل زمینه‌های همکاری فرهنگی با ترکیه، تصریح کرد: جامعه دینی شیعه در ترکیه باید در رتبه‌های علمی، ممتاز شناخته شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور با بیان اینکه بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری در راستای تمدن سازی است، اظهار کرد: ما انقلاب اسلامی را یک پدیده‌ای زنده و همواره رو به رشد و توسعه می‌دانیم. جمهوری اسلامی ایران یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است و هر روز به هواداران این نظام مقدس در سراسر جهان اضافه می‌شود.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی یادآور شد: در گام دوم انقلاب نسبت به تمدن نوین اسلامی تأکید شده است. تفاوت‌های گام دوم با گام اول این است که در گام دوم نیازمند آن هستیم که هوشمندانه تر از گذشته پیش برویم. بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری، آرمان انقلاب اسلامی شکل‌گیری تمدن نوین است.

وی افزود: این تمدن نوین که ما آن را تمدن نوین اسلامی نامگذاری کردیم، در واقع تمدن نوین انسانی است چون مواردی همچون اصول فطری انسان شامل عدالت، اخلاق، معنویت، سبک درست زندگی سالم در بیانیه گام دوم مطرح می‌شود، لذا تمدن نوین اسلامی را منحصر به جوامع اسلامی نمی‌دانیم بلکه برای کل جهان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور اظهار کرد: برای تمدن نوین اسلامی باید افراد صاحب رأی و اندیشه شناسایی شوند و گفت‌وگو کنند. همچنین، با ایجاد شبکه‌ای هم سو، این ادبیات و گفتمان را توسعه دهند. کشور ترکیه توانایی بالقوه و بالفعل گسترش تمدن نوین اسلامی را داشته و دارد اما لازم است نقش خود را در تعریف آن ایفا کند.

 

جمهوری اسلامی ایران در جهان اسلام و اقصی نقاط دنیا می‌درخشد

قدیر آکاراس، رئیس هیأت امنای مجمع علمای اهل بیت(ع) ترکیه، موسوم به (اهلادر) نیز در این دیدار، ضمن تبریک انتصاب شایسته حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور به عنوان رئیس جدید سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، گفت: جمهوری اسلامی ایران در جهان اسلام و اقصی نقاط دنیا می‌درخشد.

آکاراس با بیان اینکه مجمع علمای اهل بیت ترکیه سال ۲۰۱۱ با مرکزیت استانبول تشکیل شد. این مجمع متشکل از اکثریت علمای فعال شیعه در ترکیه به فعالیت‌ می‌پردازد، مطرح کرد: ساماندهی مسائل مربوط به مساجد و حسینیه‌های فعال شیعی در ترکیه، ارتباط مستمر بین مبلغان شیعی در ترکیه و کشورهای غرب اروپا از جمله بالکان و قفقاز، ارتباط جامعه شیعی با حکومت و دولت‌های ترکیه و رفع مشکلات سیاسی و حقوقی شیعیان، ایجاد هماهنگی بیشتر بین شیعیان، ایجاد ارتباط با علما و فرهیختگان اهل سنت در چارچوب وحدت، اطلاع‌رسانی اخبار جهان شیعه و همکاری با شبکه تلویزیونی ۱۴ در حوزه‌های علمی و معارفی از جمله اهداف و سیاست‌هایی است که در این مجمع دنبال می‌شود.

رئیس هیأت امنای مجمع علمای اهل بیت(ع) ترکیه به بیان نکاتی در خصوص فعالیت‌های تأثیرگذار مؤسسه فرهنگی کوثر ترکیه در زمینه علمی ـ فرهنگی به ویژه ترجمه و نشر آثار دینی و اسلامی پرداخت.

ارزش‌های اسلامی در ترکیه ریشه دار هستند

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین مرادی‌دولت‌آبادی، معاون پذیرش و بین‌الملل مرکز آموزش‌های کوتاه مدت جامعةالمصطفی(ص) العالمیه در سخنانی، اظهار کرد: مؤسسه آموزش‌های کوتاه مدت با رویکرد عقلانی، تقریبی و نخبه گزینی مبتنی بر پایه تعالیم قرآن کریم و اهل بیت علیهم‌السلام حرکت می‌کند که توجه به این ارزش‌های محوری و تمرکز بر شاخص‌های کیفی، این مؤسسه را در ارتباطی راهبردی با اهداف جامعة‌المصطفی(ص) العالمیه در زمره مراکز علمی و فرهنگی برتر جهان قرار داده است.

وی ادامه داد: این مرکز برای هزاران متقاضی با زبان‌های مختلف با ادیان و مذاهب گوناگون دوره‌های آموزشی، فرهنگی و فرصت مطالعاتی از سه روز تا یک سال، برگزار می‌کند. شرکت‌کنندگان این دوره‌ها ضمن اینکه با تاریخ و تمدن ایران اسلامی آشنا می‌شوند، معارفی را هم در راستای تقویت وحدت مسلمانان و تقریب مذاهب اسلامی کسب می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی‌دولت‌آبادی بیان کرد: علمای اهلادر کشور ترکیه در حوزه تحقیقات و پژوهش‌های دینی و قرآنی، اقدامات تحسین‌برانگیزی انجام داده‌‌اند و به همین منظور، خواستار همکاری و هم‌افزایی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به خصوص در زمینه ترجمه و نشر هستند.

ابوالحسن خلج منفرد، سرپرست معاونت توسعه روابط فرهنگی بین‌المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در سخنان خود، عنوان کرد: ارزش‌های اسلامی در ترکیه ریشه دار هستند و حضور علمای ترکیه پس از انقلاب اسلامی، مثبت بوده است. جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف دارای ظرفیت‌های فراوانی است که می‌توان از آن برای گسترش همکاری‌های فرهنگی با کشور ترکیه بهره برد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی رایزن فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جمهوری اسلامی ایران مجمع علمای اهل بیت ع تمدن نوین اسلامی انقلاب اسلامی ایران و ترکیه گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۲۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمجید چهره های سیاسی ترکیه از عملیات ایران علیه اسرائیل؛ سپاه ابرهه توسط ابابیل آهنین ایران مورد هدف قرار گرفتند ...

به گزارش همشهری آنلاین، دوغو پرینچک رهبر حزب وطن ترکیه گفت: ما با نقشه‌های شوم آمریکا و اسرائیل روبرو هستیم، آنها به روی مردم منطقه سلاح کشیدند و جوابش را از ایران دریافت کردند، ما از عزم راسخ ایران از صمیم قلب حمایت و قدردانی می‌کنیم.

تمل کاراملااوغلو رهبر حزب سعادت ترکیه گفت: ایران پاسخ خوبی به گستاخی رژیم صهیونسیتی داد و این پاسخ، حساب شده و در چهارچوب قوانین بین المللی بود، اقدام ایران قابل ستایش است و می‌تواند گام موثری در راستای شکست رژیم صهیونسیتی و آزادی مردم فلسطین باشد.

محمت سعید باز نماینده مجلس از حزب حاکم ترکیه با تشبیه رژیم صهیونسیتی به سپاه ابرهه و موشک‌های ایران به ابابیل آهنین طبق سوره فیل قرآن کریم گفت: رژیم صهیونسیتی بسان اصحاب فیل توسط ابابیل آهنین ایران به شکلی بی سابقه و در مسافتی ۱۱۰۰ کیلومتری مورد هدف قرار داده شد. می‌بینم که این عملیات قابل تحسین و ستایش، ترس بر دل صهیونیست‌ها انداخته و راه فراری ندارند.

محمدحسن حبیب الله زاده سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه در این مراسم با اشاره به خویشتنداری و پاسخ متناسب ایران در برابر حمله تروریستی رژیم صهیونسیتی به بخش کنسولی سفارت کشورمان در سوریه گفت: جمهوری اسلامی ایران بر عزم تزلزل ناپذیر خود برای جلوگیری از تعدی نسبت به حاکمیت، تمامیت ارضی، امنیت و دفاع از مردم و مقابله با اقدامات تجاوزکارانه و پاسخگویی قاطعانه منطبق بر قوانین بین المللی تصریح می‌کند.

ارتشبد ضیا جمال کادی اوغلو، فرمانده نیروی هوایی ارتش ترکیه ضمن تشکر از یاری رسانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در بحران‌های طبیعی ترکیه گفت: ایران و ترکیه دو کشور دوست و برادر با روابط دیرینه و نیروهای مسلح دو کشور نیز در برابر تهدیدها همواره در کنار هم بوده و همکاری و روابط خوبی دارند.

سرهنگ خلبان تورج زین الدین رایزن نظامی ایران در ترکیه با اشاره به رویکرد و نقطه نظرات مستشاران نظامی مامور در کشور میزبان درباره عملیات تنبیهی جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم صهیونسیتی گفت: عملیاتی که به نام وعده صادق انجام شد امروزه باعث افتخار ایران و کشورهای مستقل دنیا است.

وی افزود: از گفته‌های نمایندگان نظامی می‌توان دریافت که عملیات وعده صادق چقدر موجب حیرت و خوشحالی کشورهای مستقل شده است.

کد خبر 846739 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایران و اسرائیل اسرائیل خبر ویژه ایران و ترکیه

دیگر خبرها

  • انجام مقدمات اعزام قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • «عملیات وعده صادق» از نگاه شخصیت‌های سیاسی ترکیه
  • تمجید چهره های سیاسی ترکیه از عملیات ایران علیه اسرائیل؛ سپاه ابرهه توسط ابابیل آهنین ایران مورد هدف قرار گرفتند ...
  • هشدار اقبال لاهوری از تمدن مغرب زمین به ما
  • مراسم روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در ترکیه
  • تاکید سفیر ایران بر نقش قوای مسلح ایران و ترکیه در حفظ امنیت
  • انجام اقدامات لازم برای اعزام آزمایشی نخستین قطار ترانزیتی از افغانستان به ترکیه
  • قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه وارد محدوده ریلی ایران نشده است
  • حمایت از عملیات وعده صادق در ترکیه
  • جنگ نرم در غرب مخرب‌تر از نبرد سخت فلسطین و اسرائیل است